Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Hvorfor Turner College?

Turner College forbereder forretningsstuderende til at skabe værdi for deres samfund og deres arbejdsgivere i et globalt konkurrencepræget miljø. Vores business grader programmer er fagligt akkrediteret af The Association til Advance Collegiate Schools of Business. Som akkrediteret medlem af AACSB International tilbyder vores college forretningsprogrammer, der opnår deres sondring for høj kvalitet gennem en tværfaglig pensum, der giver eleverne en bred forståelse af erhvervslivet og dets rolle i samfundet.

Turner College of Business og TSYS School of Computer Science er placeret i Center for Handel og Teknologi (CCT), der ligger på hovedcampus. Sammen tilbyder Turner College 8 kandidatprogrammer, 12 bachelorprogrammer og talrige certificeringer. Vi er hjemsted for et travlt udvalg af studenterorganisationer, herunder Accounting Club, CSU American Marketing Association, Enactus, Financial Investments Association, Association of Certified Fraud Examiner, Society for Human Resource Management (SHRM), Computing Association (ACM) og Campus Nerds. Vores organisationer giver mulighed for at få oplevelse i hele verden, lytte til professionelle højttalere og konkurrere nationalt.

Om os

D. Abbott Turner College of Business har til opgave at forberede eleverne til at skabe værdi for deres lokalsamfund og deres arbejdsgivere, overvejende lokale og regionale virksomheder. Center for Handel og Teknologi Center for Handel og Teknologi (CCT), der ligger på hovedcampusen, huser Turner College Dean's kontor og tre akademiske enheder:

 • Regnskab
 • Ledelse
 • TSYS School of Computer Science.

Den samlede studerende til Turner College i 2014 var 1.464, med 1259 i bacheloruddannelser og 204 i kandidatprogrammer. Den gennemsnitlige klassestørrelse for bachelorstuderende er 33 og 27 for kandidatuddannelser. Med vores mindre gennemsnitlige klassestørrelse, vores dedikerede fakultet og medarbejdere og vores rimelige undervisning kan vi være den bedste køb i videregående uddannelse i regionen. Universitets Information and Technology Services er også placeret i CCT på første sal.

Akkreditering

D. Abbott Turner College of Business's erhvervsuddannelser er fagligt akkrediteret gennem The Association til Advance Collegiate Schools of Business. Som akkrediteret medlem af AACSB International tilbyder vores college forretningsprogrammer, der opnår deres sondring for høj kvalitet gennem en tværfaglig pensum, der giver eleverne en bred forståelse af erhvervslivet og dets rolle i samfundet.

Hvorfor er AACSB-akkreditering vigtig?

Som en potentiel studerende: At gå på college er en stor investering. Du skal tilbringe timer med at studere, skrive papirer og tage eksamen. Du skal også bruge mange penge. Alt det arbejde og penge skal give dig det, du har betalt for, ikke? Ikke alle skoler giver dig et afkast af din investering. AACSB akkreditering sikrer, at en skole ikke kun tager dine penge. AACSB-akkrediterede skoler skal passere meget strenge kvalitetsstandarder. De har vist sig at levere det bedste inden for erhvervsuddannelse over hele verden. AACSB-akkrediterede skoler:

 • anerkendes verden over af top arbejdsgivere og andre universiteter.
 • har arbejdsgivere, der kun ansætter deres kandidater.
 • få mere adgang til rekruttere.
 • har kandidater, der modtager højere og mere konkurrencedygtige lønninger.
 • siger at være akkrediteret forbedrer kvaliteten af ​​deres forretnings programmer.
 • siger at være akkrediteret hjælper dem med at ansætte og beholde de bedste professorer og forskere.
 • have studerende, der er mere internationale, har high-graduate GPA'er og vil sandsynligvis tjene højere uddannelsesniveauer.
 • er udfordrende og vil lære dig de bedste færdigheder til at give dig en klar fordel i den virkelige verden.

Som arbejdsgiver: Arbejdsgivere ønsker kvalitetsfirmaer fra kvalitetsskoler. Kandidater, de ved, vil udføre på dag et. Derfor er det så vigtigt at vælge en erhvervsuddannelse, der vil lære dig den viden og færdigheder arbejdsgiverne kræver. Arbejdsgiverne kender en god business school fra en, der ikke producerer kyndige kandidater. Her er fakta:

 • Mange top globale virksomheder rekrutterer kun fra AACSB-akkrediterede skoler.
 • AACSB-akkrediterede skolekandidater tilbydes bedre, mere konkurrencedygtige lønninger.
 • Studerende på AACSB-akkrediterede skoler har flere arbejdsgivere, der er interesserede i dem efter eksamen.

Virksomheder har også studeret forskellene mellem medarbejdere, der har deltaget i AACSB-akkrediterede erhvervsskoler og dem, der ikke har. For eksempel fandt et firma, at medarbejdere, der blev uddannet af ikke-AACSB-akkrediterede handelsskoler, havde lavere præstationsniveauer. På grund af dette refunderer organisationen nu kun undervisning fra AACSB-akkrediterede erhvervsskoler.

Mission

Vision Statement

Udvidelse af kollegiet anerkendelse som et center for ekspertise inden for business og computer science uddannelse.

Turner College Mission

Turner College forbereder eleverne til at tilføre deres samfund og arbejdsgivere værdi i et globalt konkurrencepræget miljø ved at levere højkvalitets, relevant forretnings- og edb-uddannelse.

Strategisk Plan

Visionen, Missionen og Værdierne hos D. Abbott Turner College of Business giver vejledende principper for vores strategiske plan. De gennemgås typisk på en femårig cyklus af kollegiets administration, fakultet, elevgrupper og Business Advisory Council.

Turner College mål

Mål 1: Forbedre kvaliteten og profilen af ​​Turner College som et valgskole.

Mål 2: Forøg indskrivning og udvide programindstillinger.

Mål 3: Forbedre teknologi og ressourcer til instruktion og forskning.

Mål 4: Forøg interne og eksterne partnerskaber.

Mål 5: Øge finansiering.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Turner College - Columbus State University

Den TSYS School of Computer Science tilbyder Master of Science i Anvendt Datalogi, med tre koncentrationer: Information Assurance, modellering og simulering, og softwareu ... [+]

Program beskrivelse

Den TSYS School of Computer Science tilbyder Master of Science i Anvendt Datalogi, med tre koncentrationer: Information Assurance, modellering og simulering, og softwareudvikling. At give studerende med forskellige baggrunde til at drage fordel af og blive en succes i programmet, kan de studerende også designe et program for undersøgelse uden en fusion.

Karrieremuligheder

Vores kandidater typisk tage job som:

Software Ingeniører / Arkitekter Computer Programmører / Software Developers Webudviklere Spil & Simulation Programmører Modellering og simulering udviklere Computer og netværk Security Specialists Netværk Ledere Information Security Professionals Information sikkerhedsansvarlige ... [-]
USA Columbus
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 4 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Turner College - Columbus State University

Master i organisatorisk lederskab - Human Resources Management Track program vil forberede fagfolk til at udvikle og implementere HR planlægning, rekruttering, uddannelse ... [+]

Program beskrivelse

Personaleafdelingen styr på Master of Science i Organisatorisk Leadership program vil forberede fagfolk til at udvikle og implementere HR planlægning, rekruttering, uddannelse, kompensation, fordele, performance management og disciplinære systemer i et juridisk og etisk måde. Sporet vil fagligt forberede eleverne til at passere Professional og Senior Professional i Human Resources (PHR & SPHR) eksamener. Den MSOL Human Resources track er på linje med Society for Human Resource Management HR Curriculum Guidebook og skabeloner.

Den MSOL er en 36-timers program, der kræver en studerende at gennemføre 12 graduate kurser. Fuldtids studerende kan gennemføre programmet i fire semestre. Alle MSOL klasser bliver undervist om aftenen. Programmet kan tilpasses til studerende, der ønsker at deltage på deltid og gennemføre programmet inden 18-24 måneder.... [-]

USA Columbus
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Turner College - Columbus State University

Studerende i Master i Master i Organisatorisk Lederskab - Servant Lederskab Track program kan specialisere deres uddannelse og vælge Servant Lederskab spor, der er både s ... [+]

Program beskrivelse

Studerende i MSOL program kan specialisere deres uddannelse og vælg Servant Leadership spor, der er både sjældne og skræddersyet til dem med et ønske om at praktisere Servant Leadership i deres organisationer. Den Servant Leadership spor vil forberede fagfolk til at opfylde de ledelsesmæssige behov deres organisation, ved at trække på den rigdom af ressourcer beliggende her i Columbus, GA, der spænder fra den ekspertise førende Servant Leadership praktikere, mange gældende casestudier og muligheder for praktiske erfaringer. Columbus, GA, opkaldt nationens første "Servant Leadership City" af Greenleaf Center for Servant Leadership, har en udbredt vilje til Tjener lederskab fra Columbus-baserede virksomheder, non-profit organisationer og uddannelsesinstitutioner.... [-]

USA Columbus
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Turner College overview