Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til GPS, et ægte globalt fællesskab dedikeret til fremme af viden gennem undervisning, forskning og engagement.

Skolen er internationalt anerkendt for sin ekspertise i Stillehavet, Amerika og Asien, og vi søger at være hjemsted for studerende, alumner, lærde og ledere fra hele verden, der værdsætter at tackle globale og stillehavsudfordringer med omhyggelig analyse og en passion for problemløsning.

Udnyttelse af vores vestkyst beliggenhed og UC San Diego's berømte programmer inden for videnskab og teknologi, GPS udvikler nye analytiske værktøjer med praktiske applikationer, samtidig med at træne den næste generation af globale ledere rigeligt. Vi indlejrer vores læseplan avancerede metoder til at designe, teste, evaluere og forbedre løsninger for globale samfund i det 21. århundrede, lære om de store spørgsmål verden står overfor og forberede vores elever til at identificere hvilke resultater der er mere tilbøjelige til at arbejde. Vores alumner har taget stilling til lederskab i virksomheder, regeringer og nonprofits i mere end 80 lande over hele kloden.

banner_about_900X300

Hvem er vi

Vi er et sandt globalt samfund af fakultet, personale, studerende og fællesskabspartnere dedikeret til fremme af viden gennem uddannelse og forskning - alle med øje på at opbygge et Stillehavs-samfund. Skolen er forankret i omdømme og succeser for UC San Diego og University of California systemet. Vi styres af enkeltpersoner, der stræber efter at opretholde et klima med retfærdighed, samarbejde og professionalisme, der er indført i vores etiske principper. Desuden mener vi, at mangfoldighed, egenkapital og integration er væsentlige ingredienser i akademisk ekspertise.

.

Fakultetet

Studerende har uovertruffen adgang til internationalt anerkendte fakultet, der integrerer rigorøst stipendium med en entusiasme for undervisning og aktivt engagement ind og ud af klasseværelset. De er ledere inden for forskning, der spænder fra opløsning af borgerkrige til konsekvenser af det internationale mønsters skiftende mønster; Fra indenrigspolitik til finansiering og forretning i Stillehavslandene; Og fra udenrigspolitikken i Kina til evaluering af fattigdoms-, folkesundheds- og miljøprogrammer i udviklingsøkonomier. Lær mere om omfanget og dybden af ​​deres store forskningsinteresser i dag.

banner_diversity

Engagement til Equity, Diversity & Inclusion

Egenkapital, mangfoldighed og inklusion er definerende træk ved skolen, UC San Diego og hele University of California systemet. De er kritiske elementer til et produktivt og innovativt miljø, og vi omfavner dem alle som kilder til styrke.

Vores forskelle - race, nationalitet, etnicitet, køn, religion, seksuel orientering, kønsidentitet, alder, socioøkonomisk status, evner, erfaring og mere - øger vores evne til at nå vores centrale mission om offentlig service, undervisning og forskning. Vi byder fakultet, personale og studerende velkommen fra alle baggrunde og ønsker, at alle skal føle sig respekterede og værdsatte.

Derudover har UC San Diego mange ressourcer, der støtter rekruttering og bevarelse af historisk underbevidste befolkninger, uddyber forståelsen og udfordrer misforståelser omkring mangfoldighed og udvikler proaktive ledere, der taler for integration.

Studerende dedikeret til integration

Mød to nyligt dannede studentegrupper på skolen dedikeret til integration. Derudover er der ledet af Stillehavsorganisationen for Internationale Anliggender (PIASO), der er flere andre regionalt og professionelt fokuserede elevgrupper, der beriger campusklimaet.

QuIRPS

Quirps mission er at fremme samfund blandt queer og non-queer medlemmer af skolen og øge bevidstheden om de unikke udfordringer, som lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle, transseksuelle og frække mennesker rundt omkring i verden møder, samt faglig udvikling for queer studerende og allierede.

Kvinder går globalt

Målet med Women Going Global er at øge bevidstheden og udviklingen af ​​kvinder i fremtidige lederroller inden for internationale faglige og akademiske verdener. Gruppen tilbyder en mulighed for studerende, fakultet, personale og det større San Diego-fællesskab at udveksle i diskurs, der fremmer kvinders spørgsmål på globalt plan.

Du er velkommen til at kontakte os direkte på telefon (858-534-5914) eller email (gps-apply@ucsd.edu)

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Master of Advanced Studies in International Affairs (MAS-IA) er vores førende eksekutiv internationale sager grad. Indkommende studerende er erfarne fagfolk med fem eller ... [+]

Master of Advanced Studies in International Affairs (MAS-IA) er vores førende eksekutiv internationale sager grad. Indkommende studerende er erfarne fagfolk med fem eller flere års erhvervserfaring, og vores læreplan udfordrer dem ved at grave dybt ind i studiet af internationale relationer, international politisk økonomi, offentlig politik, miljømæssig bæredygtighed og sikkerhed i Asien og Stillehavet.

Vi tilbyder fleksibiliteten i både fuld- og deltidsindskrivning, så de studerende får mulighed for at opretholde beskæftigelsen, mens de forfølger deres grad. GPS studerende trives i den forskelligartede, kosmopolitiske atmosfære i en af ​​Amerikas mest innovative byer, mens de nyder nærhed til det bredere Stillehavsområde, der spiller en afgørende rolle i dagens globale økonomi og geopolitik.... [-]

USA San Diego
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
9 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Denne faglige grad giver eleverne mulighed for at kombinere UC San Diego's strenge faglige uddannelse med en specialists interesse i Kina. Studerende er uddannet til at b ... [+]

GPS er stolt af at tilbyde en ny, innovativ, toårig, fuldtidsgrad: Master of Chinese Economic and Political Affairs. Begyndende i efteråret 2017 vil eleverne arbejde med UC San Diego's verdensklasse samfund af kinesiske lærde til at undersøge dybtgående de vigtigste spørgsmål vedrørende nutidens Kina.

Denne faglige grad giver eleverne mulighed for at kombinere UC San Diego's strenge faglige uddannelse med en specialists interesse i Kina. Studerende er uddannet til at bruge tværfaglige værktøjer til at grave dybt ind i økonomien og politikken i Kina, samt at overveje sin plads i Asien Stillehavsområdet og dets forhold til USA

Ekspertisen af ​​graden er kernefakultet, der dækker økonomi, ledelse, statsvidenskab og politikanalyse, suppleres af andre UC San Diego lærde, der specialiserer sig i kinesisk politik, samfund, historie og sprog. Resultatet er akademisk og faglig uddannelse, der forbereder kandidater til en række akademiske, erhvervsmæssige, diplomatiske og offentlige stillinger.... [-]

USA San Diego
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Master of International Affairs (MIA) er et toårigt fuldtidsuddannelse med fokus på Amerika og Asien. GPS-studerende udvikler uvurderlige globale perspektiver ved at enga ... [+]

Master of International Affairs (MIA) er et toårigt fuldtidsuddannelse med fokus på Amerika og Asien.

GPS-studerende udvikler uvurderlige globale perspektiver ved at engagere sig i en bred vifte af mennesker og ideologier, skulpturelle færdigheder og sensibiliteter, som vil forme fremtidige politiske og økonomiske politikker og strategier.

Vores fakultet består af ledere inden for offentlig politik, global politik, international sikkerhed, erhvervsliv og økonomi og miljømæssig bæredygtighed.

Vores højtydende studerende tiltrukket af skolen fra hele verden-udforske forskellige karriereveje på GPS gennem dynamiske casestudier tildelt af branchens førende lærde, kvantitative analyser af virkelige udfordringer og faglige praktikophold.... [-]

USA San Diego
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

MPP er et toårigt fuldtids fagligt uddannelsesprogram. Konstruktion af stilladserne til politisk beslutningstagning i en global sammenhæng er den kritiske komponent i MPP ... [+]

MPP er et toårigt fuldtids fagligt uddannelsesprogram. Konstruktion af stilladserne til politisk beslutningstagning i en global sammenhæng er den kritiske komponent i MPP. Det vil forberede de studerende på de færdigheder, der er nødvendige for at sammenligne bedste praksis i USA, Latinamerika, Asien og videre.

Vores fakultet er gå til eksperter for de offentlige, private og mellemstatslige sektorer, der skaber design og evalueringsmetoder for den offentlige orden over hele verden. Den MPP grad kombinerer denne samfundsvidenskabspolitiske ekspertise med vores campus styrker i STEM og sundhed videnskaber.

Programoversigt

MPP'en kræver 92 enheder til færdiggørelse. Alle elever tager otte krævede kerne kurser i deres første år og et capstone research seminar i anden. Studerende skal vælge mindst et område af specialiseringer. Selv om færdigheder på fremmedsprog ikke er påkrævet, kan 24 enheder tælles mod graden, så længe sproget matcher en valgfri regional eller landespecialisering.... [-]

USA San Diego
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
School of Global Policy and Strategy
Address
9500 Gilman Dr. #0519
92093 San Diego, California, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
858-534-5914 or gps-apply@ucs