University of East-West Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

THE UNIVERSITY ERKLÆRING

Missionen for University of East-West medicin er at forberede kvalificerede kandidater af certifikat og uddannelser i supplerende sundheds- og østlige medicin felterne, så kandidater til at fremme deres viden og til at indtaste eller forbedre deres karrierevalg i stillinger, der vil forøge traditionel amerikansk sundhed pleje tjenester ved at give muligheder for trivsel for klienter eller patienter.

KERNEKOMPETENCER

De institutionelle kernekompetence erklæringer er en forpligtelse til de studerende og offentligheden, at fakultetet og medarbejdere vil arbejde med studerende, så deres certifikat eller grad fra University of East-West medicin vil repræsentere viden, færdigheder og holdninger afspejles i kernekompetence områder. De kernekompetencer er resultater, når opfyldt, vil føre til realiseringen af ​​institutionens mission.

Demonstrere Genstand Ekspertise

Studerende vil demonstrere tilegnelse af viden og færdigheder i deres valgte fagområde, der passer til deres grad eller certifikat, på et niveau, der forbereder dem til at indtaste arbejde eller forbedrer deres faglige viden, færdigheder og evner. Måling: Beskæftigelse data.

Tænke kritisk

Studerende vil analysere og løse problemer, evaluere ideer og metoder, skøn og forudsige resultater baseret på de underliggende principper i forhold til et bestemt fagområde; og på videregående uddannelse niveauer, vil de studerende fortolke videnskabelige undersøgelser, kontrollere rimeligheden af ​​konklusioner, udforske alternativer, anerkender forskellige perspektiver, og tilpasse ideer og metoder til nye situationer. Måling: En vellykket gennemførelse af kurser og / eller klinik med case studies og problemløsning øvelser.

Kommunikere effektivt

Studerende vil udtrykke sig klart og omtanke i diskussion med klienter eller patienter, kolleger og andet sundhedspersonale. Måling: En vellykket gennemførelse af kurser og klinik.

Praksis livslang læring

Studerende vil demonstrere en forståelse for livslang læring ved at identificere og benytter sig af ressourcer og muligheder for beskæftigelse eller faglige ekstraudstyr. Måling: Self rapporter fra studerende; deltagelse i UEWM arrangementer; fortsat DAOM program

Hurtig globale bevidsthed

Studerende vil genkende de er medlemmer af en lokal og globale samfund. De vil respektere og tilpasse sig sociale, sproglige og kulturelle mangfoldighed kolleger, patienter eller klienter. Måling: en vellykket gennemførelse af klinik og tilpasning til UEWM miljø.

Opføre sig ansvarligt og etisk

Studerende vil vælge adfærd og træffe beslutninger på en måde, der afspejler deres påskønnelse og forståelse af deres juridiske og etiske ansvar i et professionelt miljø. Måling: en vellykket gennemførelse af klinikken.

University Styrker

Vi er forpligtet til at støtte alle vores elever i at nå deres mål og realisere deres drømme. Vi forstår vigtigheden og værdien af ​​at opretholde integritet på administrativt niveau og samtidig opretholde en venlig og fornøjelig læringsmiljø.

UEWM tilbyder en solid uddannelse i TCM ved at vælge meget erfarne og kyndige instruktører, der er dedikeret til deres undervisning erhverv og elevernes læring. Vores universitet tilbyder en kombination af forelæsning og klinisk praktik for studerende at beherske og etablere deres læring. Vores fakultet medlemmer er udvalgt til deres faglige uddannelse, klinisk og undervisningserfaring, og dedikation til uddannelse og udvikling af TCM. Akademiske klasser i TCM core-programmet og klinisk undervisning er typisk undervist af praktiserende fagfolk, der har et gennemsnit på tyve års klinisk erfaring.

Vores intensive didaktisk og klinisk undervisning garanterer det høje kompetenceniveau og tillid vores kandidater har brug for. UEWM kandidater opnå høje passerer score i både California State Licensing eksamen og National Certification eksamen.

UEWM tilbyder studier i udlandet program og udveksler aktiviteter med Beijing University of kinesisk medicin, Anhui College of kinesisk medicin og Hei Long Jiang kinesisk medicin Universitet. Vores undersøgelse i udlandet program med disse universiteter giver mulighed for at studere med mestre i hjertet af den kultur, der gav denne medicin fødsel. Universitetet er forbundet med Alliancen for International Sundhed og Healing til at fremme sundhed og helbredelse.

UEWM tilbyder certifikat speciale program i asiatiske Karrosseri terapeut og efteruddannelse Kurser (CEU) godkendt af Californien Akupunktur Board. CEU gøre det muligt kandidater og licenseret praktiserende læger til at holde trit med de nyeste trends og aktuel forskning på området.

Vi tilbyder også fleksible undervisning betaling plan, hvor afdragene er rentefri og lån programmet er også tilgængelige på anmodning.

Vi tilbyder en fleksibel tidsplan med dag, aften og weekend klasser i både engelsk og kinesisk for enten fuldtids- eller deltidsstuderende. Den fuldtidsansatte program tager ca. 3 år, og deltids-program tager omkring 8 år for færdiggørelsen. Mange studerende kan tage klasser som en ikke-grad program, hvor du kan lære den viden og færdigheder til at forbedre kvaliteten af ​​sundhed for dig og din familie. Vores skole tilbyder en Rolling indlæggelser politik, som begynder i månederne januar, maj og september hvert år.

Vi netværk med hospitaler og medicinske centre med akupunktur programmer for beskæftigelsesmuligheder for vores kandidater. Vores kandidater løbende modtage ydelser såsom klinik behandlinger og efteruddannelse seminarer kræves af Californien Akupunktur Board for licens udøvere.

Vores studerende krop består af studerende fra alle aldersgrupper og forskellige kulturelle og etniske baggrunde. Vores studerende består af læger, kiropraktorer, sygeplejersker, fysioterapeuter, massører, ingeniører, skolelærere, kunstnere, tandplejere, advokater, apotekere, tjenere, såvel som folk der bare færdig to år på college, uden nogen medicinsk baggrund.

Vores klassestørrelse er lille nok for dig at få individualiserede opmærksomhed, og dermed hjælpe dig assimilere emnet, men alligevel stor nok til at give mulighed for at stimulere gruppe interaktioner.

Universitetet er professionelt feng shui-designet til at give en rolig og fokuseret studiemiljø. Universitetet er let tilgængeligt fra store motorveje, hovedveje og offentlig transport; parkering i universitetets partiet er gratis.

Vi er beliggende nær downtown Sunnyvale, Californien, i hjertet af Silicon Valley. Sunnyvale er en af ​​de sikreste byer i USA med året rundt solskin og høj kvalitet nabolag miljøer. Sunnyvale er tæt på gode strande og smukke bjerge. Ifølge KTSF / kanal 26 og WorldJournal avis, Sunnyvale er en af ​​de ti bedste byer i nationen kendt for sine smukke omgivelser.

Placeringer

Sunnyvale

Address
595 Lawrence Expressway
94085 Sunnyvale, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig