University of Florida Levin College of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Florida Levin College of Law har en mangeårig tradition for at producere nationale ledere og er en af ​​landets bedste værdier i juridisk uddannelse.

Uddannelse Ledere

UF Law har en mangeårig tradition for at forberede sine kandidater for væsentlige lederroller. Vi placeres først i Florida, fjerde blandt de offentlige skoler, og ottende samlet i "output", dvs den kaliber af en skoles kandidater.

Det rangeret fjerde blandt lovskoler offentlige i 2013 (bundet til syvende generelt) i antallet af kandidater, der tjener som føderale distrikts-og Circuit Court dommere; mere end 250 kandidater tjene som statens appelinstans og forsøg dommere i Florida, og mange tjener i disse roller i andre stater som godt.

Ingen andre jura har produceret så mange præsidenter American Bar Association siden 1973; fem herunder 2010-11 præsident Steve Zack (billedet). Kandidater er også repræsenteret ved de fleste af de Florida Bar præsidenter, herunder nuværende præsident Eugene Pettis (JD 85) Gwynne Young (JD 74), Scott Hawkins (JD 83), Mayanne Downs (JD 87) og John G. White III (JD 79). Fire Florida Governors og hundredvis af statslige senatorer, repræsentanter og kabinetsmedlemmer hagl fra UF Law. Tolv kandidater blev også kollegium præsidenter, og mere end et dusin har tjent som dekanerne for lov skoler.

Mangfoldighed i ledelse

Vi er især stolte af vores track record i at producere forskellige ledere for advokatstanden. Eugene K. Pettis (JD 85) blev den første afrikansk-amerikanske præsident i The Florida Bar i 2013. Stephen N. Zack (JD 71), kom til USA fra Cuba i 1961 og blev den første Hispanic præsident for både The Florida Bar og The American Bar Association. Martha Barnett (JD 72) blev en af ​​de første kvindelige ABA præsidenter i 2000.

UF Loven blev rangeret i 2012 som en af ​​de øverste seks skoler for sorte i syd af på at være en sort Advokat magasin.

Placering & akkreditering

US News & World Report rangerer UF Law 24th blandt offentligretlige skoler og 49th samlet; sin Skat Program første blandt publics og samlet andenplads; Environmental Law rangerer 14th overall. UF Law også fortsætter med at være meget populære i form af omdømme - 16th blandt publics og 38th samlet i vurderingen af ​​praktiserende advokater og dommere, og en 14. plads blandt offentligheder og 35. samlet i vurderingen af ​​akademikere.

UF Loven blev godkendt i 1925 af American Bar Association og er medlem af Association of American Law Schools. Generøsitet sine loyale alumner og venner, herunder kollegium navnebror Fredric G. Levin, en fremtrædende retssag advokat, gør kollegiet en af ​​landets bedst begavet lov skoler i USA offentlige.

En 2012 Journal of Legal Education artikel med titlen "Hvor vil partnere kommer fra?" Fundet, at UF Law rangeret 11th blandt publics og 29. samlet i antallet af alumner dimitteret fra 1986 til den nuværende tjener som partnere i National Law Journal 100 advokatvirksomheder.

En af landets bedste værdier i juridisk uddannelse

UF Law er fjerde mest overkommelige blandt landets 50 bedste lov skoler baseret på American Bar Association data for undervisning og gebyrer plus årlige udgifter. Ca. 50 uopsigelighed / uopsigelighed-track fakultet og 80-plus andre fakultet medlemmer, der støtter kollegiet gennem kliniske, forskning, færdigheder uddannelsesprogrammer og administrative arbejde for at uddanne mere end 1.000 studerende. Studerende kan specialisere sig i: Miljø-og arealanvendelse Law, Estates og Fonde Praksis, Family Law, Immaterialret og International and Comparative Law. Den spirende inden for e-discovery er også voksende på UF Law, hvor de studerende er udsat for software, ledelse og hands-on praksis.

I tillæg til JD, kollegiet tilbyder LL.M. 's i Skatteministeriet, international beskatning, Miljø-og arealanvendelse Law, and Comparative Law samt en af ​​landets få SJD er i Skatteministeriet. UF Law tilbyder JD certifikat programmer i Miljø-og arealanvendelse Law, Estates og Fonde Praksis, Family Law, Immaterialret og International and Comparative Law; en omfattende vifte af fælles uddannelser; specialiserede centre, institutter og programområder; og stærke kliniske tilbud.

Muligheder hjemme og i udlandet

Gainesville vært for en af ​​de største på campus rekruttere programmer i den sydøstlige del, med juridiske arbejdsgivere interviewe hele efteråret og foråret. Derudover UF Law trækker fornemme gæster til campus hvert år for at tale med de studerende.

UF Loven har haft otte højesteretsdommer besøg i de sidste otte år. Mange præsentationer er til rådighed for visning på din bekvemmelighed på vores webcast side.

UF Law stærke internationale programmer og fakultet ekspertise i international ret spørgsmål udvide skolens læseplaner og internationale tilbud og styrke sine bånd med programmer og forskere over hele verden.

State-of-the-art faciliteter

De seneste opdateringer til sine faciliteter gør UF loven en premier læringsmiljø. En 25 millioner dollars udvidelse og renovering projektet i 2005 gjorde UF Lov bibliotek en af ​​de største i den sydøstlige del, og blandt de 20 bedste i landet.

Den nye multi-million dollar Advocacy Center, der åbnede i efteråret 2009 give de studerende med state-of-the-art forsøg faciliteter.

Smukke omgivelser

UF Law ligger i North Central Florida, en af ​​landets mest eftertragtede områder. Gainesville er rangeret første af 400 byer i USA og Canada af Cities Klassificeret og bedømt, Second Edition og er blevet meget populære ved sådanne publikationer som Money Magazine, Forbes, og Popular Mechanics.

VISION

En lov skole dedikeret til at fremme den menneskelige værdighed, social velfærd og retfærdighed gennem viden om loven.

Mission Statement

Missionen for University of Florida Fredric G. Levin College of Law er at opnå ekspertise i at uddanne fagfolk, fremrykkende juridisk stipendium, der betjener offentligheden, og fremme retfærdighed. Vi stræber efter at forberede advokater til at tjene deres kunder, retssystemet og offentligheden med en høj grad af realisering og en forpligtelse til de højeste idealer i den juridiske profession. Vi stræber efter at give de studerende et godt afrundet juridisk uddannelse. Vores pensum er designet til at lære eleverne om loven og til at hjælpe dem med at udvikle de nødvendige færdigheder til at bruge denne viden i praksis. Vores mål er, at vores kandidater til at besidde de kernekompetencer, væsentlige at starte på praksis af loven. Disse kernekompetencer omfatter:

Juridisk analyse (herunder kendskab til love og regler, evnen til at anvende love og regler for forskellige faktiske indstillinger, og evnen til at engagere sig i juridisk argumentation); Juridisk forskning og skrivning (herunder evnen til at udføre uafhængig juridisk forskning og producere juridiske skrifter faglig kvalitet); Fundamentals of Client Services (herunder interview og rådgivning færdigheder); Fundamentals af Dispute Forarbejdning og juridiske problemløsning (herunder retssager, afregning og transaktioner); og Fundamentals af faglige ansvar og identitet (herunder kendskab til de fælles værdier i den juridiske profession og etisk problemløsning, de færdigheder til at skabe en professionel identitet, og de ​​færdigheder til at arbejde med mennesker fra forskellige baggrunde).

Placeringer

Gainesville

Address
University of Florida Levin College of Law, 309 Village Drive
FL 32611 Gainesville, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: