Læs den officielle beskrivelse

"Vores 11 universiteter er så forskellige som dine mål."
UNC International repræsenterer en gruppe af 11 højkvalitetsuniversiteter inden for University of North Carolina System. Vores institutioner spænder staten, fra bjergene til kysten. De spænder fra små og personlige med 3.500 studerende til store og forskningsintensive med 35.000 studerende. Med undervisnings- og læringsprogrammer til bachelor- og postdoktorale programmer tilbyder vi virkelig noget for hver elev.

”Affordable. Tilgængelig. Roste. Elleve store universiteter, hvilken er rigtig for dig? "
Med så mange muligheder forstår vi, at at vælge det rigtige universitet og studieprogram kan føle sig overvældende for internationale studerende, og vores mål er at strømline processen for dig. UNC International gør dette ved at fungere som et knudepunkt for studerende interesseret i at studere på en af ​​vores medlemsskoler - 11 fremragende universiteter, et stop!

Vi er her for at hjælpe!
Vores kyndige medarbejdere har gjort den oprindelige forskning til dig ved at kompilere de oplysninger, du vil vide - placeringer, bemærkelsesværdige uddannelsesprogrammer, karrieremuligheder, ansøgningsfrister og krav og meget mere - for alle vores universiteter på et bekvemt sted. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde UNC International University, der passer bedst til dine professionelle og personlige mål.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

UNC System International Recruitment Consortium

Hvis du er interesseret i at opnå din CPA-licens og arbejder i offentlig regnskab eller industri, kan Bryan-skolens MS i Accounting (MSA) være det rigtige program for dig ... [+]

Sæt dig selv fra hinanden

Hvis du er interesseret i at opnå din CPA-licens og arbejder i offentlig regnskab eller industri, kan Bryan-skolens MS i Accounting (MSA) være det rigtige program for dig.

Vi accepterer eleverne i vores program fra forskellige akademiske og faglige baggrunde. Du behøver ikke have optjent en bachelor i regnskab før optagelse. Hvis du overvejer at skifte karriere og indtaste det store efterspørgselsfelt, tilbyder UNCG MSA de fleksibilitet og karriereforbindelser, du har brug for.

MSA-programmets mission er at give studerende mulighed for at forfølge intensive studier inden for regnskab og relaterede emner. Gennem vores eksklusive praktikprogram, støtte til karriereydelser og praktisk undervisning i klasseværelset, giver programmet studerende et fundament for vellykkede karrierer i offentlig regnskab og industri.... [-]

USA Chapel Hill
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk