UNIVERSITY OF LOUISIANA AT LAFAYETTE COLLEGE OF LIBERAL ARTS

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Blandt de mest værdsatte færdigheder i dagens jobmarked og i vores konstant skiftende verden er kunsten til mundtlig og skriftlig kommunikation, en skarp følelse af kritisk analyse og ræsonnement og evnen til at anvende kreative måder til at løse problemer. Vores liberal arts-program lærer dig, hvordan du betjener et meget specielt stykke maskine: dit sind. Det lærer dig dømmekraft, historisk perspektiv, evnen til at tænke og kommunikationskunsten. Disse fire færdigheder er mere nødvendige end nogensinde før for at imødekomme fremtidens udfordringer.

Liberale kunstfag tager et forskelligt tværsnit af kurser, såsom historie, moderne sprog, filosofi, matematik og videnskab, engelsk, datalogi, astronomi og psykologi, for kun at nævne nogle få. Denne vifte af kurser giver dig et perspektiv på fortiden, en forståelse af nutiden og fleksibiliteten til at tackle fremtidens udfordringer.

Vi mener, at en liberal kunstundervisning med vægt på at lære at lære og på kritisk tænkning er den bedste forberedelse til karriere og til livet i en verden i forandring.

Placeringer

Lafayette

Address
East University Avenue,104
70504 Lafayette, Louisiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig