Joan B. Kroc School of Peace Studies at the University of San Diego

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På universitetet i San Diego Joan B. Kroc Skole for Fredstudier fremmer vi en mangesidig tilgang til fredsopbygning og social retfærdighed, der integrerer teori og praksis i klasseværelset såvel som i samfund over hele verden.

Vi undersøgte nogle af de hårdeste, mest foruroligende fænomener i vores tid, der producerer rigorøst og innovativt arbejde udgivet i en lang række afsætningsmuligheder.

Studerende fra hele verden er udarbejdet af fremragende fakultet og får erfaring på området gennem vores praktikprogram og Kroc-skolerne - Institut for Fred og Retfærdighed, Trans-Border Institute og Center for Fred og Handel (sidstnævnte i samarbejde med Handelshøjskolen).

Kroc School er en ressource for internationale fredsbyggende og changemakers, studerende, fakultet, medlemmer af samfundet og alle, der er dedikeret til fred og retfærdighed.

Vi inviterer dig til at udforske vores hjemmeside, lære mere om vores kandidatuddannelse og vores institutters arbejde, tilmelde dig vores nyhedsbreve eller planlægge et besøg.

Placeringer

San Diego

University of San Diego - Joan B. Kroc Institute for Peace and Justice

Address
University of San Diego
5998 Alcalá Park
San Diego, CA

92110 San Diego, Californien, USA
Telefonnummer
+1 619-260-4600

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig