University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om kollegiet

Som et af landets førende Jesuit-katolske universiteter lægger College of Arts and Sciences et stringent akademisk pensum med et urbane, globalt perspektiv. Højskolens vision om succes indebærer både hoved og hjerte, med fremragende fakultetets medlemmer, der giver eleverne de kompetencer og medfølelse for at skabe en mere retfærdig og human verden.

I de senere år har vores lærer-lærde opnået enestående national anerkendelse: vinder nationale priser, modtager store nye stipendier og prestigefyldte Fulbright-stipendier, og premierer i store kunststeder og filmfestivaler over hele kloden.

Vores studerende har udgivet deres forskning sammen med vores fakultet, vandt præmier for deres skrivning, modtaget stærkt konkurrencedygtige stipendier og blevet accepteret på topskoler. De er også involveret i samfundet, og de gør en forskel. Fra at opbygge et bibliotek til gadebørn i Zambia for at overbygge den digitale kløft i Peru for at bekæmpe nutidigt slaveri lige her i USA, forandrer vores studerende verden til det bedre.

College of Arts and Sciences tilbyder en bred vifte af uddannelsesmæssige muligheder, der har en mission at give ikke kun de viden og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes som personer og fagfolk, men også de værdier og følsomhed, der er nødvendige for at være mænd og kvinder for andre.


Marcelo Camperi, Dekan for College of Arts and Sciences

Vores programmer

I denne by af innovation, iværksætteri og kultur tilbyder USF 16 unikke masteruddannelser i sin College of Arts and Sciences.

Kandidater ved numrene

Ansøg på USF

En USF-uddannelse handler ikke kun om bogens smarts, det handler om at gøre en ægte forskel.

Placeringer

San Francisco

University of San Francisco

Address
2130 Fulton Street
San Francisco, California, United States94117 San Francisco, Californien, USA
Telefonnummer
+1 415.422.5101

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig