Læs den officielle beskrivelse

Om kollegiet

Som et af landets førende Jesuit-katolske universiteter lægger College of Arts and Sciences et stringent akademisk pensum med et urbane, globalt perspektiv. Højskolens vision om succes indebærer både hoved og hjerte, med fremragende fakultetets medlemmer, der giver eleverne de kompetencer og medfølelse for at skabe en mere retfærdig og human verden.

I de senere år har vores lærer-lærde opnået enestående national anerkendelse: vinder nationale priser, modtager store nye stipendier og prestigefyldte Fulbright-stipendier, og premierer i store kunststeder og filmfestivaler over hele kloden.

Vores studerende har udgivet deres forskning sammen med vores fakultet, vandt præmier for deres skrivning, modtaget stærkt konkurrencedygtige stipendier og blevet accepteret på topskoler. De er også involveret i samfundet, og de gør en forskel. Fra at opbygge et bibliotek til gadebørn i Zambia for at overbygge den digitale kløft i Peru for at bekæmpe nutidigt slaveri lige her i USA, forandrer vores studerende verden til det bedre.

College of Arts and Sciences tilbyder en bred vifte af uddannelsesmæssige muligheder, der har en mission at give ikke kun de viden og færdigheder, der er nødvendige for at lykkes som personer og fagfolk, men også de værdier og følsomhed, der er nødvendige for at være mænd og kvinder for andre.


Marcelo Camperi, Dekan for College of Arts and Sciences

Vores programmer

Med over tilbyder 60 majors og mindreårige, mange med specialiserede koncentrationer, The College of Arts og Sciences ligger i centrum for USFs bachelorliv.

I denne by af innovation, iværksætteri og kultur tilbyder USF 16 unikke masteruddannelser i sin College of Arts and Sciences.

Kandidater ved numrene

Ansøg på USF

En USF-uddannelse handler ikke kun om bogens smarts, det handler om at gøre en ægte forskel.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Universitetet i San Francisco byder på en unik mastergrad i museetuddannelser, hvor eleverne forbereder lederstillinger i kunstneriske, kulturelle og kulturarvsorganisati ... [+]

MA i Museum Studies

Udformning af rum for samfundsindsats og offentlig dialog. Universitetet i San Francisco byder på en unik mastergrad i museetuddannelser, hvor eleverne forbereder lederstillinger i kunstneriske, kulturelle og kulturarvsorganisationer, der opererer i en konstant skiftende social dynamik.

Vores sekstenmåneders pensum er fleksibel og giver eleverne den omfattende viden og praktisk erfaring til at påtage sig en række roller inden for kulturelle, kunstneriske og kulturarv.

Programmet forbereder eleverne til lederstillinger i kunstneriske, kulturelle, uddannelsesmæssige og kulturarvsorganisationer og til langsigtet faglig vækst. Studieordningen består af kerne-seminarer, praktisk praktik, en-til-en rådgivning og vejledning, valgfag skræddersyet til elevernes interesser og en fuldtids sommer praktik i en institution af den studerendes valg.... [-]

USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
16 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Vores program er et toårigt, fire-semester tværfagligt program, der giver eleverne en tværfaglig baggrund, der integrerer videnskabelige, forretningsmæssige og etiske asp ... [+]

Programdetaljer

Vores program er et toårigt, fire-semester tværfagligt program, der giver eleverne en tværfaglig baggrund, der integrerer videnskabelige, forretningsmæssige og etiske aspekter af bioteknologi. Programmet er beregnet til studerende, der ikke ønsker at forfølge en ph.d. men søger stadig en karriere i branchen. Læreplanen fokuserer på en kombination af kurser inden for bioteknologi og MBA-niveau. Studerende kan starte kandidatuddannelsen hvert år i efteråret eller foråret.

Studieprogram

Studieordningen planlægges af den studerende i samarbejde med hans eller hendes fakultetsrådgiver i første semester af studier.

KURRIKULUM

Vores pensum integrerer fundamentet for molekylærbiologi, teknologi og business til at opbygge et omfattende program, der fuldt ud forbereder kandidater til job i branchen.... [-]

USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Kandidatuddannelsen i migrationsstudier er et toårigt, 31-enhedsprogram, der begynder hvert efterår. Studerende får mulighed for at studere ved Universidad Iberoamericana ... [+]

Programdetaljer

Kandidatuddannelsen i migrationsstudier er et toårigt, 31-enhedsprogram, der begynder hvert efterår. Studerende får mulighed for at studere ved Universidad Iberoamericana i Mexico City (klasser udføres på engelsk) i andet semester, men en ensartet læseplan tilbydes hos USF . Studerende, der studerer i Mexico City, vender tilbage til USF for deres andet år. Programmet består af fem kerne kurser, fire specialkurser og fire forskningseminarer. Sommervalsarbejde og nedsænkningsture er tilgængelige, herunder muligheder tilbydes over hele verden af ​​de mere end 200 Jesuit-universiteter og Jesuit-tilknyttede institutter og socialtjenestebureauer.

Program TidslinjeLæringsresultater... [-]
USA San Francisco Mexico Buenavista
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Sportsstyringsprogrammet tjener behovene og tidsplanerne for dagens travle studerende. Studieordningen består af 36 enheder og klasser mødes en aften om ugen fra 6:30 til ... [+]

Programdetaljer

Sportsstyringsprogrammet tjener behovene og tidsplanerne for dagens travle studerende. Studieordningen består af 36 enheder og klasser mødes en aften om ugen fra 6:30 til 10:30, så de studerende kan fuldføre deres kandidatgrad på bare 23 måneder.

San Francisco og Southern California Campuses

Identiske læseplaner og den samme fuldtids fakultet er tilgængelige på vores lokationer i det sydlige Californien og San Francisco. Derudover lærer lokale erhvervspersonale valgfag, der giver eleverne mulighed for at specialisere sig og få den nødvendige dybde inden for deres udvalgte ekspertiseområde.

Program læringsresultatergenkende, klassificere og demonstrere kendskab til bredden og dybden af ​​sportsmarkedet, herunder udvikling af lederskab, kommunikation, beslutningstagning, problemløsning og netværkskompetencegenkende, diskutere og demonstrere viden om globalisering, tema underholdning, kultur, sociologi og handel på sportsmarkedet med udvikling af kritiske tænkningskompetencerdemonstrere færdigheder i business writing, research og kvalitative og kvantitative analyserdemonstrere praktisk ledelse og lederskab færdigheder inden for branchenanerkende den rolle som økonomi, regnskab, økonomi, marketing, strategisk ledelse, lov og business research metoder i sport, og demonstrere og anvende værktøjerne i disse felter til spørgsmål i sportdemonstrere relevant viden ved at oprette en forretningsplan, hold finansplan, markedsplan, kulturanalyse, team management plan, aktieportefølje prospekt, strategiplan, karriereplan, juridisk analyse, forskningsprospekt og masterprojektdemonstrere kendskab til specifikke komponenter i sportsforvaltning såsom public relations, facilities management, fundraising og brand managementProfessionel mulighed... [-]
USA San Francisco orange
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
23 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Halvårsprogrammet begynder hvert efterår, med kurser tirsdag og torsdag aftener fra kl. 06.30 til kl. 15.15. På tirsdage fokuserer workshops i hver genre (fiktion, poesi ... [+]

Programdetaljer

Halvårsprogrammet begynder hvert efterår, med kurser tirsdag og torsdag aftener fra kl. 06.30 til kl. 15.15. På tirsdage fokuserer workshops i hver genre (fiktion, poesi og nonfiction) på studerendes manuskripter i et peer-sæt af støttende kritik. På torsdage fokuserer litteratur seminarer på traditioner, stilarter, håndværk elementer og udviklinger og litterære modeller.

Studieprogram

Alle kurser er taget inden for MFA programmet, med klasser på tre enheder hver for i alt 33 enheder i løbet af et halvt års studieforløb.

Fordi krydsbefrugtning beriger kreativiteten, er de studerende fri til at tage kurser uden for deres primære genre og prøve en række genvejsseminarier på tværs af genrer. Fordi dybden af ​​forståelse er afgørende for vellykket skrivning, tager eleverne også seminarer og workshops, der udelukkende fokuserer på en genre - langfiktion, kortfiktion, poesi eller nonfiction. Studerendes arbejde kulminerer i en kreativ afhandling - et boglængdes manuskript, der udtænkes, sammensættes og revideres med omfattende fakultet mentorskap. Studerende arbejder en-til-en med en fakultet mentor, der giver omfattende tilbagemelding om deres arbejde i en række planlagte møder. Afhandlingen kan være en roman, en samling af historier, en poesikollektion, en samling kreativ nonfiction eller en målrettet kombination af disse genrer.... [-]

USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Master of Asia Pacific Studies (MAPS) -programmet udvikler værdifuld kulturel kompetence i Asien-Stillehavsområdet. Afspejler den mangfoldighed og innovative ånd i San Fr ... [+]

Programdetaljer

Vores toårige 28-enhedsprogram giver viden og analyse af samfund, historie, litteratur, økonomi og politik i verdens mest dynamiske region. De 28 studiepoints består typisk af fem til seks kernekurser, et capstone-projekt og to valgfrie kurser.

Klasser afholdes i slutningen af ​​eftermiddagen eller aftenen, mandag til torsdag, som giver eleverne fleksibilitet til at afbalancere deres kandidatstudier med arbejde og personlige ansvar.

Program læringsresultater

Studerende, der gennemfører MAPS-programmet, vil kunne demonstrere:

en evne til at anvende forskningsværktøjer og metoder til at analysere kritiske emner inden for klassediscipliner og moderne tværfaglige områder i Asien Stillehavsstudier.en forståelse af sociokulturelle historier og traditioner, politiske og økonomiske udviklingsmønstre, organisatoriske praksis og adfærd samt samtidige begivenheder som vist i Asien-Stillehavsområdet.mundtlig og skriftlig færdighed i et asiatisk sprog svarende til fjerde semester af USF bachelor kurser, eller tilsvarende niveau på sprog ikke undervist på USF .praktisk erfaring i Asien-Stillehavsområdet relaterede kontekster via muligheder for akademisk og faglig udvikling såsom praktikophold, feltarbejde, konferencer, symposier, offentlige programmer, klassekursudflugter og andre former for erfaringsindlæring.Studieprogram... [-]
USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

USF Master of Arts i Internationale Studier er et toårigt program, der giver eleverne en dybtgående tværfaglig viden om de problemer og udfordringer, der står over for de ... [+]

Programdetaljer

Startende efterår 2018, vil Master of Arts i International Studies være et 34 enhedsprogram afsluttet om to år og vil omfatte koncentrationsområder og en praktikplads.

Programindlæringsresultater (efterår 2018)

Studerende vil:

Forstå de store strukturelle, kulturelle og relationelle forskydninger, der er opstået som svar på globaliseringen fra en række disciplinære perspektiver, med særlig vægt på ikke-statslige aktøreridentificere nøgleorganisationer, institutioner og globale og regionale normer og hvordan de interagerer med delstats styrker for at forme politik, fortaler og sociale bevægelserudvikle en forståelse af de forskellige aspekter af det globale civilsamfund og de politiske, økonomiske, juridiske, miljømæssige, sociale og kulturelle kræfter, der udformer moderne globale spørgsmål gennem den lokale og globale forbindelse.demonstrere en evne til kritisk at engagere kategorier af kulturforskel og mangfoldighed og vurdere deres indflydelse på et nutidigt fænomenudnytte blandede forskningsmetoder, et tværfagligt perspektiv og samfunds engagement færdigheder til at analysere centrale spørgsmål i internationale undersøgelserKernekoncentrationer (efterår 2018)... [-]
USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Kandidatuddannelsen i faglig kommunikation (MAPC) giver viden og træning for bedre mundtlige, skriftlige og visuelle kommunikationsevner. Vores program er designet til fo ... [+]

Programdetaljer

Kandidatuddannelsen i faglig kommunikation er et 30-enhedsprogram, der kan gennemføres om to år. Studerende gennemfører fire kerner og seks valgfrie kurser, der er tre enheder hver. Fuldtidsstuderende indskriver kurser hvert efterår og forårssemester. Kurser er også tilgængelige om sommeren. Graden kulminerer i enten en hovedsten eller en rettet undersøgelse og kulminerende projekt, såsom en reflekterende portefølje, praktikrelateret projekt, analytisk papir eller akademisk forskningsprojekt.

Studerende kan tilmelde sig det generelle spor i faglig kommunikation, der kombinerer kurser i strategisk og teknisk kommunikation for en blandet specialitet i branchen og organisatorisk kommunikation. Dette bredere fokus giver eleverne værdifuld viden mod at lancere eller fremme vellykkede kommunikations karriere inden for en række forskellige områder og organisationer.... [-]

USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Kandidatuddannelsen i bymæssige og offentlige anliggender træner eleverne i offentlig politik, bystudier og græsrodsarrangementer, undersøger måder politik og samfundsind ... [+]

Kandidatuddannelsen i bymæssige og offentlige anliggender træner eleverne i offentlig politik, bystudier og græsrodsarrangementer, undersøger måder politik og samfundsindsats kan påvirke positiv forandring.

Vores program kombinerer kandidatseminarer i bystudier, politik, sociologi og offentlig politik med praktisk erfaring inden for samfundsbaseret forskning, politisk design, politikanalyse, advocacy og implementering. Kandidater er entydigt rustet til at formulere politik og initiativer til mere retfærdige og pulserende byområder inspireret af tankevækkende engagement med teorien og praktikken af ​​social retfærdighed.

Praktik - Få praktisk erfaring på banen og opbygge et netværk af faglige kontakterKarrieremuligheder - Understøttet af faglig og faglig mentorskap og ledelsesudviklingDistinguished Faculty - Består af både førende akademikere og dyktige fagfolk og praktikere på områdetFleksibelt tidsplan - Vores fuldtidsprogram tilbyder kurser om eftermiddagen og aftenen. Studerende kan også udforske deltidsoptioner.Læringsresultater... [-]
USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Elektriske energisystemer omdannes hurtigt, hvilket gør job inden for energisektoren blandt de hurtigst voksende i USA Vores program uddanner eleverne til energistyringss ... [+]

Programdetaljer

Studerende får en forståelse af nettet, historisk og i dag; elmarkeder elproduktion, effektivitet og bevarelse governance, risk og compliance (GRC); miljøpåvirkninger og begrænsninger fra energi og det politiske miljø. De udvikler færdigheder inden for strategisk ledelse, kommunikation, forandringsledelse, involvering af interessenter og kritisk og systemtænkning.

Vores tværfaglige program har små klassestørrelser og muligheder for forskning, praktikophold og professionelt engagement.

Program læringsresultater

Studerende vil kunne:

udnytte principper og processer i hele systemer til at forstå, hvordan energisystemet påvirker og er relateret til det økologiske system og det sociale system.demonstrere en forståelse af energipolitikken og markedsmiljøerne og deres indvirkning på energiforbrug og produktion.demonstrere en forståelse af den menneskelige dimension af energisystemer, herunder styring af forandring, interessent engagement og kunde engagement.kommunikere dygtigt gennem skriftlige rapporter og mundtlige præsentationer i stilarter, der er relevante for energifeltet.udnytte kritisk analyse for at forstå, hvorfor det nuværende elproduktions- og distributionssystem udviklede sig og hvordan man flyttede det mod det 21. århundredes net.Program højdepunkterKlasser undervises af fuld tid fakultet, samt af deltid fakultet, der har erfaringskendskab i energisektoren.Vi er vært for gæstens højttalere, der repræsenterer mange aspekter af branchen, virksomheder, ngo'er, private virksomheder.Aftenklasser holdes på USF 's downtown San Francisco campus på 101 Howard Street. Lørdagskurser holdes på hovedcampus.TILBUDET I... [-]
USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Kandidatuddannelsen i økonomi består af et grundprogram (frafaldet for studerende, der har gennemført tilsvarende kurser), økonomikerner, et forskningsprojekt i dit valgt ... [+]

Programdetaljer

Kandidatuddannelsen i økonomi består af et grundprogram (frafaldet for studerende, der har gennemført tilsvarende kurser), økonomikerner, et forskningsprojekt i dit valgte koncentrationsområde, en kandidats speciale og muligheder for praktikophold.

Fuldtidsstuderende gennemfører programmet i to år. Et fleksibelt format er tilgængeligt for deltidsstudenter.

LæringsresultaterForstå moderne mikro- og makroøkonomiske teorier og deres anvendelser til nutidens økonomiske problemer, herunder beslutningstagning i forhold til risici og usikkerhed og informationsrolle makroøkonomi med åben økonomi og dens anvendelse på valutakursbevægelser og finansielle kriser; effektivitetslønmodeller, reelle konjunkturcykler; og endogen vækst.Udføre original kvantitativ empirisk analyse af et relevant økonomisk problem specifikt, eleverne skal kunne udtrykke en økonomisk teori i form af en observerbar model; formulere en strategi for indsamling af de data, der er nødvendige for at estimere en veldefineret empirisk model bestemme den relevante estimeringsmetode for den empiriske model udnytte statistisk software til at foretage en sådan vurdering og meningsfuldt fortolke resultaterne.Gennemføre uafhængig økonomisk forskning, herunder udvikling af et originalt forskningsspørgsmål, en udarbejdelse af en faglig litteraturvurdering, specifikationen af ​​en teoretisk og testbar empirisk model; økonometrisk analyse; og effektiv kommunikation af undersøgelsens hovedresultater og politiske konsekvenser.Curriculum... [-]
USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Master of Science i computer science (MSCS) program giver eleverne en bred baggrund i softwareudvikling og andre centrale discipliner inden for datalogi, lige fra systeme ... [+]

Programdetaljer

Programmet kræver to års (fire semestre) fuldtidsstudier og følger en kohortmodel i løbet af det første år, hvor alle studerende tager samme sæt kernekurser. I løbet af andet år kan eleverne vælge mellem et roterende udvalg af kandidatfag, baseret på deres interesser og mål. Studerende udvikler flere store softwareprojekter i hele deres grad, herunder et væsentligt capstone-projekt i løbet af deres andet år.

Kernekurser

Programmet begynder ved at give eleverne en bred og avanceret baggrund inden for softwareudvikling og andre kerneområder. Alle elever i samme kohorte tager kernekurserne sammen.

Kernekurser omfatter:

Principper for softwareudviklingAlgoritmerSystem FoundationsProgrammeringssprogLæringsresultaterforståelse af avancerede emner inden for computervidenskab, herunder software engineering, algoritmer, kunstig intelligens, programmeringssprog, parallel computing, networking og lavt niveau systemerevnen til at designe, implementere og debug store applikationerevnen til at evaluere og forstå avanceret forskning fra datalogi litteratureffektiv kommunikation og team deltagelse færdigheder med hensyn til software udviklingMasterprojekt... [-]
USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Master of Science i datalogi (MSDS) er et fuldtids-etårigt program, der ligger på USF 's downtown San Francisco campus. 35-enhedsprogrammet har en moderne, åben kilde ... [+]

Programdetaljer

Kandidatuddannelsen i datalogi (MSDS) er et fuldtids, etårigt program hjemme hos

Kurser omfatter

Application DevelopmentMaskinelæringStatistisk modelleringNatural Language ProcessingForretningsstrategiDesign af eksperimenterDistributed ComputingDeep LearningDatavisualiseringErhvervskommunikationData Science Boot Camp

Startlejren er en intensiv introduktion til og gennemgang af den grundlæggende viden og færdigheder, der kræves for sofistikerede forretningsanalytikere og datavidenskabsfolk. Studerende vil tage to ud af tre intensive kurser i sandsynlighed og statistik, beregning til analyse og lineær algebra. Derudover tager alle studerende kurs i sonderende dataanalyse, som tjener som vores programs formelle introduktion til R programmeringssprog.... [-]

USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

Globaliseringens hurtige tempo har øget efterspørgslen efter fagfolk med uddannelse i international økonomi og økonomisk udvikling. Vores unikke Master of Science i Inter ... [+]

Programdetaljer

Master of Science i International og Development Economics er et toårigt program, hvor eleverne tager tre til fire klasser hvert semester, herunder et oversøisk feltforskningsprojekt i løbet af sommeren. Studerende, der ønsker at gå på deltid, kan færdiggøre programmet ved at tage to klasser pr. Semester i tre år og gennemføre deres sommerfeltforskning mellem andet og tredje år af programmet.

Program læringsresultaterForstå anvendelsen af ​​moderne mikro- og makroøkonomisk teori på nøgleproblemerne med økonomisk udvikling, handel og finansiering, herunder analyse af markedssvigt, fattigdomsfælder, incitamentstrukturen, anvendelse af spilteori til model institutionel adfærd og åbne økonomimodeller af handel, migration, udenlandske direkte investeringer, finansielle markeder og valutakursfastsættelse.Udforme og gennemføre et feltarbejde-baseret forskningsprojekt, herunder dannelse af et originalt forskningsspørgsmål, planlægning af en effektiv metodologi, udvikling af feltprotokoller / undersøgelsesinstrumenter og dataindsamling i et udviklingsland eller overgangsland.Gennemfør originale kvantitative empiriske analyser af et internationalt eller udviklingsøkonomisk problem. Specielt skal eleverne kunne udtrykke en økonomisk teori i form af en observerbar model; bestemme den relevante estimeringsmetode for den empiriske model udnytte statistisk software til at foretage sådan estimation og meningsfuldt fortolke resultaterne.Effektivt kommunikere forskning, der finder sted både skriftligt og mundtligt, herunder udarbejdelse af en faglig litteraturoversigt, klar præsentation af teoretiske og empiriske modeller, økonometrisk analyse og relevansen af ​​undersøgelsens hovedresultater og konsekvenser for international og / eller økonomisk udviklingsteori og politik .Emner for undersøgelseØkonometrisk evaluering af udviklingsprojektets virkningerEffekter af globalisering, international integration og handelMakroøkonomi i udviklingslandeneLandbrugsøkonomi og råvaremarkeder i udviklingslandeMikrokredit og mikroforsikringBehavioral økonomi og studier af krig og voldSundheds- og miljøpolitik i udviklingslandeneÅrsager til fattigdom og hungersnødKvinder... [-]
USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of San Francisco - College of Arts & Sciences

USF 's Master of Science i Environmental Management (MSEM) træner eleverne til karriere i miljøagenturer, konsulentfirmaer og nonprofit organisationer. Ved at indarbe ... [+]

Programdetaljer

Vores program integrerer videnskabelig, teknisk, lovgivningsmæssig og offentlig politik på tværs af en række miljøspørgsmål. Kandidater fra programmet er i stand til at vurdere, analysere og styre spørgsmål fra både teoretisk og praktisk synspunkt.

Programmet består af 13 kurser (to enheder hver) og et masterprojekt (fire enheder) til i alt 30 enheder. Der er fire krævede kurser: Økologi, Miljøkemi, Kvantitative metoder og masterprojektet. Hver elev - i samråd med en fakultetsrådgiver - udvikler et studieprogram for de resterende kurser, som bedst passer til deres ønsker for faglig og intellektuel udvikling. Studerende tager typisk fire kurser per semester. Klasser tilbydes på lørdage og weekday aftener for at give eleverne mulighed for at arbejde på fuld tid, mens de tjener deres grad.... [-]

USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

In The Center Of It All

University of San Francisco - College of Arts & Sciences

University of San Francisco
Address
2130 Fulton Street San Francisco, California, United States
94117 San Francisco, Californien, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 415.422.5101