University of Saint Francis Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor University of Saint Francis?

Indtjeningspotentiale: USF rangerer 5th for Bedste indtjeningspotentiale alle Indiana skoler. Resultater: 93% af 2015 kandidater var ansat, indskrevet i uddannelsesprogrammer, i militæret eller frivillig tjeneste. Rankings: USF rangerer i top 100 blandt regionale universiteter (Midwest) i henhold til US News & World Report. Værdi: Washington Monthly lister USF som # 40 i nationen for "Bedste bang for pengene" i undervisningen.

"Det var meget vigtigt, at skolens mission og værdier afspejler min egen. Jeg kunne have valgt flere andre skoler, men elskede USF programmet. Jeg elskede min ASN erfaring, så naturligvis jeg valgte USF til min kandidatgrad. "

Mike GeRue, Bachelor of Science i Sygepleje '99 og Master of Nursing Administration '09

Chief Operating Officer, Parkview Heart Institute

Convenience Study hjemmefra - eller hvor du ellers tilfældigvis! Fleksibilitet Lær i dit eget tempo. Tjen din grad i så lidt som 12 måneder. Overkommelighed Nyd betydelige besparelser i forhold til omkostningerne ved en traditionel, on-campus program. Kvalitet USF giver højt rangeret programmer med fremragende, målbare resultater.

Potentielle arbejdsgivere siger:

"Sygeplejerskerne, der kommer til os fra The University of Saint Francis virkelig har de værdier, som vi ønsker. De giver glade service. De giver respekt for livet. De bekymrer sig om vores patienter. Du kan ikke gå ind i sygepleje bare på udkig efter et godt betalende job, er du nødt til at være passioneret om omsorgen for andre. Du skal være villig til at ofre, og hvis du er, så sygepleje er den karriere for dig. "

Carol Schuster, BSN, MBA, RN

VP af patientpleje Services, Chief Nursing Officer, Franciscan Sundhed-Crown Point

Den USF Optagelse Process

Anvendelse til en University of Saint Francis online graduate-program er både nemt og hurtigt. Hvis du møder graden og kumulative GPA krav, skal du blot udfylde en online ansøgning om optagelse, herunder følgende:

En kopi af din officiel udskrift fra skolen yde din bachelor eller højere grad En kort ansøgningsbrev udtrykke dine personlige og faglige grunde til at forfølge en kandidatgrad fra USF Dit CV

Når din ansøgning er indsendt, kan du vende tilbage når som helst for at logge ind og tjek på din optagelse status. Når du er godkendt, kan du udforske muligheder finansielle støtte. Et undervisning depositum kommer næste, og så matriculate og starte klasser.

Karriere Fordele

Den største fordel er, at du ikke behøver at sætte din karriere på hold, mens du studerer online med os. Andre karriere fordele omfatter følgende:

Du vil få den viden og færdigheder top arbejdsgivere begære i top ansøgere, hvilket øger din omsættelighed og indtjeningspotentiale. Du vil være i stand til at sætte det, du lærer i kraft på jobbet - ofte, så snart du lære det. Du vil lære nye måder at samarbejde og teamwork samtidig få et nyt netværk af kontakter.

Placeringer

Fort Wayne

Address
2701 Spring Street

46808 Fort Wayne, Indiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: