University of San Francisco - School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Være en leder. Byg produktive og medfølende organisationer. Være en drivkraft for positive forandringer i verden.

The University of San Francisco School of Management er i centrum for den globale innovation og kan hjælpe dig med at udvikle de færdigheder til at udmærke sig i dagens dynamiske erhvervslivet, staten og almennyttige miljøer. Vores internationalt anerkendte fakultet er forpligtet til at undervise dig, hvad du behøver for at lykkes, herunder kendetegnende for Jesuit uddannelse - social retfærdighed og globalt medborgerskab.

Hvorfor USF School of Management?

Når du tilmelder dig USF School of Management du tilmelder dig et universitet forpligtet til at udvikle medfølende og produktive ledere.

Vores mission er at udfordre dig til at reimagine forretning og forvaltning til at skabe en mere human og retfærdig verden. Vi kræver akademisk ekspertise i tjeneste for menneskeheden. Vi udvide din forståelse af nutidens globale markedsplads.

Vi er placeret i hjertet af San Francisco, En af de mest intense forretningsmæssige økosystemer i verden, som giver os mulighed for at give de studerende enestående adgang til højteknologiske, biotek, finans, risikovillig kapital og iværksættervirksomheder ledere. Ud over enestående virkelige verden ansøgning i hele din uddannelse på School of Management, vores elev-til-fakultet forholdet er 15: 1 for en højt engageret og individualiseret læring oplevelse.

Vi samler studerende fra hele verden til at lære både de faglige grundlæggende elementer i moderne iværksætteri og innovation samt hårdt tjente erfaring fra erhvervslivet og indsigter fra iværksættere og erhvervsfolk. Vores alumner udgør 117 industrier i 50 stater, 9 amerikanske territorier, og 97 lande rundt om i verden.

Oplev ekstraordinære graduate akademiske programmer, fakultet af højeste kaliber, og en studerende og alumni samfund, der er aktivt at ændre verden herfra. Vi er en AACSB-akkrediteret institution, den højeste standard af præstation holdt kun 5% af business schools over hele verden.

Livet på USF School of Management

Livet på USF er mere end at sidde i et klasseværelse. Studerende ved School of Management nyde rige uddannelsesmæssige erfaringer, der forbereder dem til dagens dynamiske markedsplads, fra den virkelige verden høring projekter og globale nedsænkning programmer til berømte talere og interaktioner med en studerende og alumni netværk, der forandrer verden.

School of Management Faculty

USF School of Management fakultet er forpligtet til fremragende undervisning og er drevet af en dobbelt vægt på akademisk stringens og social retfærdighed. Vores undervisere, praktikere og forskere give de studerende et væld af internationale erfaringer med ledelsesmæssige problemer og praksis. Deres forskning er udløst af intellektuel nysgerrighed og beriget af bidrag fra akademikere og offentlige, almennyttige og erhvervsledere fra hele verden.

Fakultetet er dedikeret til innovativ forskning og bedste praksis, at skabe et læringsmiljø præget af høj kvalitet stipendium og opmærksomme vægt på samfundsmæssige konsekvenser af deres arbejde. De tjener vores samfund, vores by, og vores verden gennem redaktionerne, pro bono rådgivning, bestyrelser, og gennem tjeneste-learning projekter, indbygget i deres læseplaner.

Placeringer

San Francisco

USF School of Management Downtown Campus

Address
University of San Francisco
101 Howard Street
San Francisco, CA

94105 San Francisco, Californien, USA
Telefonnummer
+1 415-422-2221

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonien, Spanien

San Jose

Address
San Jose, Californien, USA

Taipei

Address
Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig