University of Tampa - Sykes College of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Tampa's Sykes College of Business er en førende privat institution med fokus på udvikling af morgendagens globale ledere. Vores forpligtelse til ekspertise afspejles i vores AACSB-akkreditering - en anerkendelse, der placerer os blandt de top 5 procent af universitetshøjskoler over hele verden.

Vores innovative programmer omfatter de nyeste værktøjer og teknikker og udstyrer studerende med de avancerede problemløsnings- og analysefærdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i et globalt konkurrencepræget marked. Kollegiet har en livlig forbindelse med erhvervslivet, og vores studerende drager fordel af store oplevelsesmæssige lærings- og netværksmuligheder. Adskillige koncentrationsmuligheder tilbydes inden for vores MBA- og MS-programmer, så de studerende kan udforske deres talenter og tilpasse deres studiekurser.

Vores fakultetsmedlemmer kan prale af en imponerende kombination af avanceret akademisk legitimation og praktisk forretningserfaring. De udfører ikke kun et fremragende job med undervisning og mentorordning, men er engageret i relevant akademisk og branchebaseret forskning. Denne forskning holder os involveret i udviklingen af nye teorier og hjælper med vores pædagogiske mission.

Sykes College of Business

Sykes College of Business er en integreret del af et 100 mål stort universitetscampus beliggende i hjertet af Tampa. Som en omfattende institution tilbyder University of Tampa et komplet spektrum af ressourcer, kvalificeret fakultet og moderne faciliteter.
Sykes College of Business er en af de elite private skoler i Sydøst, der er akkrediteret på både kandidat- og bachelor-niveau af AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business. AACSB International er den førende virksomhedsgodkendelsesorganisation, der fremmer ekspertise og kontinuerlig forbedring af bacheloruddannelsen og kandidatuddannelsen.

Hvad sætter os fra hinanden

I hjertet af et af Floridas mest livlige erhvervsliv tilbyder University of Tampa Sykes College of Business en uddannelse i verdensklasse med et internationalt ry for succes.

På Sykes College of Business er vi stolte af de funktioner, der adskiller os blandt verdens bedste forretningsprogrammer:

  • Højeste akkreditering
  • Innovativ læseplan
  • Fremragende fakultet
  • Erfaringslæring
  • Højteknologiske faciliteter

Sykes College of Business er det, hvor morgendagens forretningsførere - fra lige rundt om hjørnet til verdens fjernvidder - kommer for at lære, udvikle og netværke. Højkvalificerede studerende i forskellige aldre og baggrunde får avanceret træning i en række discipliner fra fakultetsmedlemmer med en puls på erhvervslivet.

Placeringer

Tampa

The University of Tampa - Sykes College of Business

Address
401 W. Kennedy Blvd.
Fairgrounds Building

33606 Tampa, Florida, USA
Telefonnummer
+1 (813) 253-3333

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer

AACSB Accredited