College of Engineering and Mathematical Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den College of Engineering og Matematiske Fag (CEMS) er sammensat af en konstellation af strålende og levende afdelinger og programmer. Vores tværfaglige tilgang forbereder kandidater til lederroller, mens dyrke et mangfoldigt samfund af lærde. Det er vores mission at give staten Vermont en intellektuel ressource for teknologisk drevet økonomisk vækst og fremme teknik, datalogi og matematik som erhverv i tjeneste for menneskeheden.

College Mission + profil

CEMS er hjemsted for en skole - The School of Engineering - og to afdelinger - Institut for Datalogi og Institut for matematik og statistik. CEMS fakultetet og de studerende er aktivt engageret i on-campus tværfaglige programmer, herunder Vermont Complex Systems Center, Vermont Advanced Computing Core (VACC) og Integrativ Graduate Uddannelse (IGERT) program. Vores Statewide samfund opsøgende programmer nå K-12 lærere og studerende og omfatter Guvernørens Institut for Vermont og First Robotics.

Velkommen fra Dean Luis Garcia

Velkommen til Ingeniørhøjskolen og Matematiske Fag (CEMS) ved UVM. Du har valgt en studieretning, der vil gøre dig i stand til at forme fremtiden for vores verden som samfundet står over for stadig større udfordringer, såsom at udnytte vores begrænsede ressourcer mere effektivt, hvilket reducerer den menneskelige race fodaftryk på planeten, og udviklingen af ​​nye og mere kraftfulde computing værktøjer, der giver os mulighed for at løse problemer hurtigere og mere effektivt. Som medlem af CEMS samfund du vil lære færdigheder, som vil hjælpe dig med at udvikle sig til en topnotch STEM tænker og professionel.

CEMS er en tæt sammentømret fællesskab, hvor de studerende kommer til at kende hinanden og deres professorer. Vores STEM-orienteret skole inden for en omfattende universitet indstilling giver de studerende mulighed for at drage fordel af en holistisk kandidat og bachelor oplevelse. Ud over vores uddannelser tilbyder vi også nyskabende certifikat programmer, der giver legitimationsoplysninger, der bygger en persons kvalifikationer og støtte hans eller hendes ønske om at gøre karriere ændringer, avancere inden for et felt, eller få adgang til en højere betalende job.

Den krydsbestøvning af ideer er kun mulig i en indstilling som CEMS, hvor de studerende har mulighed for at få viden om at støtte discipliner inden for og uden for kollegiet. Vores mål er at give dig en unik oplevelse, der giver dig mulighed for at maksimere din individuelle potentiale og give dig en verdensklasse uddannelse og dygtighed sæt. Igen velkommen til CEMS.

Placeringer

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Address
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Vermont, USA
Telefonnummer
+1 802-656-3131

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: