University of West Georgia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of West Georgia er vi i færd med at omdanne liv og ændre perspektiver. Fra succes i klasseværelset og udvalgte karrierefelter til succes på atletisk felt og den samlede kollegium oplevelse har UWG mere end 1100 fuldtids fakulteter og medarbejdere dedikeret til at hjælpe dig med at lykkes.

Mere end 12.000 studerende på kandidat- og kandidatuddannelser registrerer hvert år hos UWG . Studerende nyder en komplet college livserfaring på Carrollton campus, herunder opholdsstue levende, intercollegiate atletik konkurrencer og muligheder for at blive involveret i mere end 150 studerende organisationer.

Navngivet af The Princeton Review som en af de bedste sydøstlige kollegier og en af America's Best Value Colleges, giver University of West Georgia exceptionel akademisk kvalitet. Dens 86 studieprogrammer omfatter 43 på kandidatniveau, 29 på kandidat- og specialniveau, fire på ph.d.-niveau og otte på certifikatniveau. Online kurser er til rådighed for både bachelor- og kandidatstuderende, der søger fleksibilitet i tid og sted.

UWG er hjemsted for statens første Honours College, komplet med en æresordning. Universitetets Advanced Academy of Georgia er et af kun ca. 12 amerikanske programmer, der gør det muligt for begavede high school-elever at tjene til samtidig gymnasium og college-kredit, mens de bor på campus i et fuldtids boligprogram.

UWG er akkrediteret af Kommissionen på Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools (1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097; 404-679-4501), og mange akademiske programmer har opnået akkreditering fra andre prestigefyldte agenturer.

114896__SB_0121.jpg

Mission statement

Missionen til University of West Georgia ( UWG ) er at gøre det muligt for studerende, fakultet og medarbejdere at realisere deres fulde potentiale gennem akademisk engagement, støttetjenester, faglig udvikling og et omsorgsfuldt, studentcentreret samfund. UWG er forpligtet til akademisk ekspertise og til fællesskabsinddragelse og tilbyder højkvalitets bachelor-, kandidat- og fællesskabsprogrammer på campus, off-campus og online.

UWG , et chartermedlem ved University System of Georgia (USG), er et omfattende SACSCOC niveau VI, det offentlige universitet, der er baseret i West Georgia med flere undervisningssteder og en stærk virtuel tilstedeværelse. UWG støtter eleverne i deres bestræbelser på at afslutte grader i relevante programmer, værdsætter liberal kunst og professionel forberedelse. Gennem effektiv og innovativ undervisning, erfaringsmæssig læring, stipendium, forskning, kreativ indsats og offentlig service, udstyrer UWG kandidater til at engagere sig og opdage viden. UWG er dedikeret til at bygge videre på eksisterende styrker og udvikle særskilte akademiske, forskning og co-curricular programmer og tjenester, der reagerer på økonomisk udvikling og identificerede regionale, statslige og globale behov, hvilket giver alumner mulighed for at bidrage ansvarligt og kreativt til et komplekst 21. århundredes globale samfund.

Vision

University of West Georgia stræber efter at være det bedste omfattende universitet i Amerika - efterspurgt som det bedste sted at arbejde, lære og lykkes!

Værdier

Den institutionelle mission og den daglige drift af University of West Georgia styres af vores værdier, som støtter vores vision om at være det bedste sted at arbejde, lære og lykkes.

Værdien af præstation er tydelig i vores engagement i den akademiske og sociale succes for vores elever, medarbejdere og fakultet.

Værdien af omsorg er tydelig i vores konsekvente bekymring og hensyn til vores studerende, medarbejdere og fakulteter samt de større samfund, hvor vi bor, og hvem vi tjener.

Værdien af samarbejdet er tydeligt i vores engagement i fælles ledelse, teamwork og en samarbejdsvilje, der forme vores samspil med studerende, medarbejdere og fakulteter og de samfund, vi tjener.

Værdien af inklusivitet er tydelig i vores engagement i at fejre vores mangfoldighed, vores samarbejdsvilje og skabe en indbydende campus, der er følelsesmæssigt og fysisk sikkert for alle.

Værdien af innovation er tydelig i vores engagement i at fremme en læringsatmosfære, hvor nye metoder og ideer i overensstemmelse med vores vision og mission respekteres og belønnes.

Værdien af integritet er tydelig i vores engagement i strenge etiske standarder i vores klasseværelser og kontorer, i vores adfærd mod hinanden og i service til vores samfund.

Værdien af bæredygtighed er tydelig i vores pligt til at opretholde økologisk balance i vores planlægning og drift, der gør det muligt for fremtidige generationer at opnå samme eller bedre kvalitet af muligheder for succes, der er til rådighed for nuværende medarbejdere og studerende.

Værdiernes visdom er tydelig i vores engagement i undervisning og læring, som understreger viden med det formål at positivt omdanne vores medarbejders og studerendes liv samt forbedre den verden, vi lever i.

UWG historie

Fra sin ydmyge begyndelse som en landbrugs- og mekanisk skole i 1906 til et førende universitet, er University of West Georgia 's historie rig på viden og vækst.

Den fjerde distrikts landbrugs- og mekaniske skole i Carrollton åbnede sine døre som svar på et opfordring til "mere realistiske uddannelsesprogrammer for landdistrikterne" i alderen 13 til 21. Stedet for den tidligere Bonner Plantation blev valgt som en placering og 110 elever blev indskrevet i 1908 .

Efterhånden som samfundet ændrede sig, gjorde det også Georgiens og nationens uddannelsesmæssige prioriteter. I 1933, syv af A

Udviklingen fortsatte, da West Georgia blev en fireårig institution i 1957. På det tidspunkt blev 589 studerende indskrevet. I 1971 var tilmeldingen steget til mere end 6.000 studerende. I efteråret 1996 blev kollegiet et universitet, staten University of West Georgia . Det blev simpelthen University of West Georgia i 2005 og gav sin første ph.d. i 2012.

Universitetets fysiske miljø er også vokset. Nylige tilføjelser omfatter en state-of-the-art sygeplejebygning, Centre Pointe Suites og East Commons opholds- og spisekompleks. Ingram Library er for nylig blevet renoveret, og i 2015 vil UWG Newnan flytte til sin nye placering i den historiske Newnan Hospital bygning.

I dag indskriver UWG mere end 12.000 studerende og tilbyder mere end 85 studieprogrammer gennem College of Arts and Humanities, College of Social Sciences, College of Science og Mathematics, Richards College of Business, College of Education og School af sygepleje. Honours College fortsætter med at tilbyde intensive studie muligheder for højtydende studerende. Advanced Academy of Georgia giver ekstraordinære videregående juniorer og seniorer mulighed for at leve og studere på campus, mens de gennemfører deres high school-gradueringskrav. UWG Newnan tilbyder kerneklasser, fulde bachelorgrader og kandidatstudier. Graduate studie i erhvervslivet er tilgængelig i Douglasville. Kurser er også tilgængelige for studerende nær og langt gennem UWG Online. Universitetet giver grader på bachelor-, master-, special- og ph.d.-niveau.

West Georgia Foundation , og programmer som Annual Fund, benefit stipendier, fakultet udvikling, avanceret teknologi og meget mere. Den strategiske plan, der blev udviklet i 2014, giver en struktur og køreplan for at nå elevers succes, akademisk succes, partnerskabssucces og operationel succes - og giver universitetet mulighed for at måle dets effektivitet i hvert kritisk område. Missionen og værdierne styrer den institutionelle kultur. UWG stræber efter at blive det bedste omfattende universitet i nationen, efterspurgt som det bedste sted at arbejde, lære og lykkes.

Placeringer

Carrollton

University of West Georgia

Address
1601 Maple St, GA
30118 Carrollton, Georgien, USA
Telefonnummer
+1 678-839-5000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: