Union University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bliv transformeret ved Union University

Lær gennem strenge akademikere. Trives i et Kristus-centreret samfund. Succes i dit liv og din karriere.

Bliv transformeret ved Union University .

Forfølg dine drømme sammen med studerende fra hele nationen og over hele verden. Undersøg under fakultetet, der bringer det bedste inden for akademisk forberedelse og kristen stipendium.

Union tilbyder mere end 100 studieprogrammer på sin største campus i Jackson, Tennessee, USA, ud over flere kandidatuddannelser og voksenundersøgelser, hvoraf mange kan gennemføres fuldstændigt online.

Vores mission

Union University leverer Christ-centreret uddannelse, der fremmer ekspertise og karakterudvikling til tjeneste for kirken og samfundet.

Vores kerneværdier

  • Excellence-Driven
  • Christ-Centered
  • Folk-Fokuserede
  • Future-Directed

Kristus-centreret akademisk ekspertise

Vi forstår, at du ikke kun ønsker at lære nye færdigheder og viden, men at være fremragende og gøre en forskel i verden. Vi ønsker at gøre alt for Guds ære - hvad enten det er akademikere eller tjeneste. Fordi Gud er interesseret i vores arbejde og er involveret i alt, hvad vi gør, vil vi ikke være tilfredse med middelmådighed.

Uanset hvilket program du vælger, vil du forstå din rolle på dette felt inden for rammerne af bibelsk tro. Union integrerer top-tier akademikere med kristen tro i hvert studieprogram.

Lukstrikket samfund

Vi forstår, at enhver studerendes behov er forskellige, og vi er forpligtet til din succes og åndelig, intellektuel og fysisk velvære. I Union værdsætter vi hinanden, og vi viser det gennem vores ord og handlinger.

Professorer og medarbejdere kender dig ved navn og er interesseret i din fremtid. Du understøttes af sundheds- og rådgivningstjenester og muligheder for samarbejde om læring. Tilbring meningsfuld tid med andre studerende og med fakultetsmedlemmer uden for klasseværelset.

Karriere forberedelse

Hos Union vil du være udstyret til fortsat succes. Unionens kandidater udmærker sig i topskoler og karrierer rundt om i verden. Vi har en stor historie og arv, der går næsten 200 år tilbage, men vi er fortsat fokuseret på fremtiden.

117680_UUataglance.jpg

Placeringer

Jackson

Address
Union University Drive,1050
38305 Jackson, Tennessee, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig