The University of Findlay

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Findlay er en fleksibel, fremadrettet institution, der konstant søger måder til bedre at betjene studerende og samfundet. I dagens hurtige verden tilpasser Findlay løbende programmer og undervisningsmetoder for at imødekomme behovene hos de nuværende studerende, der forbereder sig på morgendagens karriere.

Uddannelse på The University of Findlay tilbydes i formater, der imødekommer studerende i alle aldre og deres tidspres. Ud over traditionelle ugedagskurser tilbyder Findlay kurser om natten, i weekenden og online.The University of Findlay har næsten 60 hovedfag, der fører til baccalaureate grader og tilbyder otte kandidatgrader, en ph.d.-doktor og en læge i fysioterapi. Usædvanlige og velkendte programmer inkluderer ridestudier, præ-veterinærmedicin (husdyrvidenskab / præ-veterinærmedicinsk mulighed), nuklearmedicinsk teknologi, ergoterapi og fysioterapi samt miljø-, sikkerheds- og arbejdsmiljøstyring.

Graduate programmer tilbydes omfatter en master of arts i uddannelse, en kunstmester i undervisning i engelsk som andresprog (TESOL) og tosproget uddannelse, en cand.merc. of business administration, en master of athletic træning, en master i ergoterapi, en master of lægeassistent, en mastergrad i sundhedsinformatik og en mastergrad i miljø-, sikkerheds- og sundhedsstyring samt læge i apotek og læge i fysioterapi.

To-graders afsluttende programmer, der fører til en bachelor i naturvidenskabelige grader, tilbydes udelukkende online: forretningsstyring og miljø-, sikkerheds- og sundhedsstyring. MBA, kandidatuddannelse i miljø-, sikkerheds- og sundhedsstyring og kunstneruddannelse tilbydes også helt online ud over klasser, der afholdes på campus.


Næsten 3.700 studerende er tilmeldt Findlay, med mere end 2.700 bachelorstudenter og næsten 1.000 kandidatstuderende. Ca. 1.300 studerende bor på campus i universitetsboliger.

Omkring 340 fuldtids- og deltidsfakultet underviser regelmæssige og online-klasser, med en elev-til-fakultet ratio på 15: 1.

The University of Findlay omfatter mere end 388 hektar, inklusive det 73 hektar store campus og seks faciliteter uden for campus. Klik her for en komplet liste over universitetsfaciliteter.

Der er muligheder for at lære lederskab og interpersonelle færdigheder uden for klasseværelset. Studerende kan deltage i næsten 100 studenterorganisationer, herunder specialinteresser, studentmedier, studentregering, scenekunstgrupper, serviceklubber, akademiske honorære organisationer, åndelige livsgrupper og græske sororiteter og broderskab. Klubsport og 28 intramurale sportsgrene holder konkurrencedygtigheden i live på campus.

Kunstnerne blomstrer på campus med en række teaterproduktioner, kunstudstillinger og vokale og instrumentelle musikkoncerter, der tilbyder kreative udløb og træning for studerende, samt tjener som kilde til kulturel berigelse for samfundet.The University of Findlay deltager i 24 interkollegierede sportsgrene: 10 mænd (baseball, basketball, langrend, fodbold, golf, indendørs og udendørs bane, fodbold, svømning og dykning, tennis og wrestling); 12 kvinder (basketball, cheerleading, langrend, danseteam, golf, lacrosse, softball, fodbold, svømning og dykning, tennis, indendørs og udendørs bane og volleyball); og to blandede sportsgrene, vestlig og engelsk ridning.

The University of Findlay er medlem af National Collegiate Athletic Association (NCAA) Division II og konkurrerer i Great Lakes Intercollegiate Athletic Conference (GLIAC). Begge ridesteams er medlemmer af Intercollegiate Horse Show Association.

The University of Findlay er beliggende i Findlay, Ohio, en lille by, der er behagelig og progressiv. Findlay er blevet udnævnt til en "drømmeby" af Demographics Daily, og det er gentagne gange blevet udnævnt til et af de top 10 "mikropolitiske" områder (små byer) i USA af magasinet Site Selection. Findlay er den eneste by i Ohio, der tre gange i træk er blevet kåret til et af de 100 bedste samfund for unge mennesker af America's Promise Alliance, en organisation, der blev grundlagt af Colin Powell.

UF er akkrediteret af Højere Læringskommissionen og de nationale akkrediteringsorganisationer til atletisk træning, miljøhelsevidenskab og beskyttelse, nuklearmedicinsteknologi, ergoterapi, apotek, fysioterapi, lægeassistent, socialt arbejde og læreruddannelse. UFs programmer er godkendt af Ohio Board of Regents.

Placeringer

Findlay

The University of Findlay

Address
1000 North Main Street
45840 Findlay, Ohio, USA
Telefonnummer
+1 419-434-5507

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig