Læs den officielle beskrivelse

SPANIEN'S BEDSTE ANIMATIONS SCHOOL

15 # AMONG DE TOP ANIMATION SKOLER I VERDEN


Grundlagt i 1994 som et center specialiseret i CGI - COMPUTER GENERATED IMAGES - (Infographics, 3D Animation, Videospil, Biograf, Reklame og Special Effects) og Digital Image (Grafisk Design, Efterproduktion, Viral Video, Short Film, Fashion Films og web). Med mere end 3 millioner timers træning giver vores metode, en pioner på internationalt plan, os mulighed for at finde arbejde i de vigtigste topstudier på planeten.

Der var ingen internet eller video tutorials eller PDF-filer, vi skrev bøger og 3D software manualer til Editorial ANAYA. Vi dannede de råeste virtuelle polygoner i arkaiske computere. Vi lærte de mest primitive teknikker til Simulation, Animation og FX. Det var begyndelsen af ​​90'erne.


Metodologi uddannelse

Vi kunne sige, at der er mennesker, der har stor faglig eller personlig succes på trods af den modtagne uddannelse. Det betyder, at vi alle har til vores rådighed et "klik", som vi kan klikke, når vi vil. Den autentiske formation skal være baseret på at producere en atmosfære, hvor personen opvågner sit indre selv. Der skal være et klima med ytringsfrihed og selvtillid. Når en tilsluttes, kan læringen starte.

Det handler om at lære en kunst og et erhverv, en helhed. På nuværende tidspunkt er der en ny revolution i viden og intelligens. Vi tager højde for koncepter som Emotional Intelligence, 9 Multiple Intelligences, Social Intelligence, Synesthesia, Neuro-lingvistisk Programmering, Sidetænkning osv. Nu er det kendt, at for at lære er det nødvendigt at åbne flere samtidige tværgående og bindeveje hvor personen føler, at han bruger alle sine evner, ikke kun de kognitive.


Udmærkelser og nævner

At vinde en pris kan være svært på grund af mængden og kvaliteten af ​​mange værker, der leveres til forskellige nationale og internationale konkurrencer og festivaler. Det vigtige er at fremme dit arbejde med alle tilgængelige midler, hvor virksomheder normalt ser såvel som det professionelle marked i sig selv. Fremme er afgørende for at forbinde med arbejdsmarkedet med den rigtige jobudveksling, og du kan også observere de nuværende tendenser i Digital World og dens mest succesfulde arbejdssteder. Projekterne er altid designet til, at nogen til deres egen diffusion kan se deres arbejde for at flytte din kandidats profil, hvor 80% af verdens jobtilbud ikke offentliggøres overalt. Du skal være i den rigtige ansættelseskanal.

Vi er blevet henvist af den amerikanske institution ANIMATION CAREER REVIEW som en af ​​de 100 bedste internationale skoler, ranking 15 i verden.


Certificeret international garanti

Nylige undersøgelser viser, at virksomhederne, når de rekrutterer, søger op til 70% af kandidatens personlige kvaliteter sammenlignet med 30% for deres akademiske uddannelse og CV'er, hvilket sker oftere og især i denne industri. De vil se efter hvad du kan gøre for dem i virksomheder, ikke hvad du har studeret. Vi er det eneste center i Spanien og først i Europa for at have fire godkendelser af denne type inden for sektoren: NewTek's Authorized Training Center, Luxology / Det Certified Authorized Training Center, Houdini Authorized Training Center og Official Partner Academic af EPIC GAMES for at undervise kraftfulde pakker af software NewTek's LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini og den kraftfulde motor af render-Engine of Videogames Unreal Engine. Vi blev også autoriseret af Techimage til at levere rendering software "RenderMan" fra Pixar. Vi er et center godkendt af Autodesk og Avid for at undervise Maya, henholdsvis 3D Studio Max og Avid. Alle er certifikater med en international garanti i service for alle brugere.


Stipendier og finansiering

Vi kan hjælpe dig ved at opdele gebyrerne. Du kan anmode om, at vi laver en personlig betalingsplan. Vi kan justere i henhold til den træning, du vælger en månedlig abonnementsplan, der passer til dig.

Vi kan også hjælpe med bankfinansiering (med forskellige enheder) i flere måneder og hjælpe med forarbejdning og papirarbejde. Du får mindre gebyrer for flere måneders finansiering, og det kan være interessant at få adgang til træningen.

Find dit uddannelsesbevis i forskellige offentlige og private enheder, nationalt, regionalt eller internationalt og bede om de dokumenter, de beder om, vi hjælper dig med procedurerne. Vi har i øjeblikket en særlig kampagne i vores master og kurser. Kravet om at få adgang til det er at modtage arbejdsløshedsunderstøttelsen.

Træning, som enhver anden vare eller tjenesteydelse, kan have bundter til træningsgrupper og / eller mere træning med samme budget. Hvis du kommer med venner, familie mv., Kan vi tilbyde dig et særtilbud for en tilpasset gruppe.


Arbejde i branchen

Med denne træning er det faglige område, der åbner op, meget varieret og levedygtigt, hvor den globale efterspørgsel på markedet med de fremtidige fagfolk er virkelig forbundet. Din demo-spole giver dig mulighed for at demonstrere dine evner uanset din alder, erfaring eller niveau af studier, hvor det vigtige er den kvalitet, der kan påvises af det arbejde, de har udført.

Vores studerende står over for det professionelle marked, der arbejder på flere måder:

  • Lokale og nationale virksomheder, studier og produktionsselskaber
  • Store virksomheder, storformatstudier og internationale producenter
  • Oprettelse af egne selskaber af audiovisuelle tjenester og grafik
  • Selvstændigt arbejde i Freelance-tilstand, der arbejder for forskellige kunder lokalt eller internationalt.

Visum til udlændinge

Hvis du er udenlandsk studerende, hjælper vi dig med VISA. Du skal kun e-maile os om papirarbejdet til behandling. I hvert land fungerer det på en lignende måde, men med nogle forskelle. Det mest interessante er, at du nærmer dig ambassaden eller konsulatet i dit oprindelsesland og beder om det papirarbejde, du har brug for.

Generelt kan de fleste elever forblive i Spanien op til 90 dage uden visum, selvom der er nogle lande, som det er nødvendigt at behandle det uanset længden af ​​opholdet i Spanien.

Der kræves et studentervisum til studier i Spanien, når disse er længere end 90 dage.

Et studentervisum er påkrævet for folk fra visse lande, uanset de dage der vil ske i Spanien.

Kravene, procedurerne og varigheden varierer fra land til land. Derfor er det vigtigt at informere dig på forhånd på nærmeste spanske ambassade eller konsulat. Det er også nødvendigt, at du sørger for at have alle de nødvendige oplysninger til din særlige situation. Disse er følgende trin:

  1. Gå til den spanske ambassade eller konsulat i oprindelseslandet. De vil give dig alle oplysninger om kravene til ansøgning og opnåelse af studentenes visum. Det er vigtigt at kontakte ambassaden mindst 60 dage før den planlagte startdato, fordi der er en vis tid til at behandle visumansøgninger.
  2. Anmod om de nødvendige dokumenter, nyhedsbreve og formularer.
  3. Tilmeld dig kurset eller Master efter eget valg.

Når registreringen er foretaget, bedes du via e-mail anmode om registrering for at få studerende visum og dets præsentation på ambassaden eller konsulatet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Universal Arts School

Undersøg animation som i et ægte produktionsmiljø. Formålet med dette kursus er at lære dig at arbejde på det kreative område for at producere på professionelt niveau enh ... [+]

Undersøg animation som i et ægte produktionsmiljø.

Formålet med dette kursus er at lære dig at arbejde på det kreative område for at producere på professionelt niveau enhver form for arbejde med karakter animation fokuseret på underholdningsindustrien.

Hvem er det til?

Det er rettet mod både fagfolk på området og folk, der ønsker at opbygge en karriere inden for Animation og / eller Production CGI. Denne uddannelse er for kandidater såvel som ikke-kandidater, da det er en helt autonom og empirisk træning i en ny professionel sektor. Med denne træning opnår personen den professionelle kategori Character Animator, der kan fungere i film, shorts, reklame, videospil osv. Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.... [-]

USA Los Angeles Spanien Valencia
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Universal Arts School

Skyd en film med VFX Hollywood stil. Kursets mål er, at du bliver specialist eller kunstner i retning og oprettelse af film i digitalt format. Målet er at lave en profess ... [+]

Skyd en film med VFX Hollywood stil.

Kursets mål er, at du bliver specialist eller kunstner i retning og oprettelse af film i digitalt format. Målet er at lave en professionel kortfilm med visuelle effekter ved hjælp af professionelle kameraer på en chroma-skærm og opleve det fra starten til efterproduktionsprocessen.

Hvem er det til?

Det er rettet mod fagfolk på området, potentielle direktører og nye filmskabere interesseret i at lære mere om Digital Film på en mere teknisk og praktisk måde. Folk, der ønsker at skabe i den syvende kunst og opbygge en professionel karriere i Direktion og oprettelse af film i digitalt format. Denne uddannelse er for kandidater såvel som ikke-kandidater, da det er en helt autonom og empirisk træning på et nyt fagligt område. Med denne uddannelse opnår personen en professionel kategori, enten som direktør, supervisor for multiformat digitalfilm (film, modefilm, pletter og kortfilm). Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.... [-]

USA Los Angeles Spanien Valencia
September 2020
Engelsk,Spansk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Universal Arts School

Udformning af dine drømme. I hver film, videospil, reklame stykke ... koncept kunst er et grundlæggende stykke. Alt efterfølgende design er baseret på dette tidligere arb ... [+]

Udformning af dine drømme.

I hver film, videospil, reklame stykke ... koncept kunst er et grundlæggende stykke. Alt efterfølgende design er baseret på dette tidligere arbejde med konceptet kunstnere og illustratorer. Lær at arbejde på det kreative område for at producere på professionelt niveau enhver form for arbejde vedrørende design og Concept Art. Afslut uddannelsen ved at præsentere en konkurrencedygtig og attraktiv portefølje, klar til at få et job i branchen.

Hvem er det til?

Det er rettet mod både fagfolk på området og mennesker, der ønsker at opbygge en professionel karriere inden for koncept kunst og illustration. Denne Masterclass er designet til alle, der ønsker at udvikle deres færdigheder yderligere og udvide deres arbejdsmetoder ud over værktøjet eller softwaren. Denne uddannelse er for kandidater såvel som ikke-kandidater, da det er en helt autonom og empirisk træning på et nyt fagligt område. Med denne uddannelse opnår personen den professionelle kategori Concept Artist eller Illustrator, der kan arbejde med film, shorts, reklame, videospil osv. Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.... [-]

USA Los Angeles Spanien Valencia
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Universal Arts School

Digital skulptur ekstreme. Lær at arbejde i "Sculpting" -tilstand for at skabe de mest komplekse og detaljerede 3D-modeller på markedet. Du kan bruge dette kraftfulde pro ... [+]

Digital skulptur ekstreme.

Lær at arbejde i "Sculpting" -tilstand for at skabe de mest komplekse og detaljerede 3D-modeller på markedet. Du kan bruge dette kraftfulde program alene eller kombinere det med andre 3D-pakker, der implementerer skabelsens kraft eksponentielt.

Hvem er det til?

Det er rettet mod både fagfolk på området og mennesker, der ønsker at opbygge en professionel karriere inden for Digital Sculpting og CGI Production. Med denne træning får man professionelt arbejde med Zbrush som kunstner (biograf, videospil, shorts, reklame osv.). Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.

Software

ZBRUSH - SUBSTANCE PAINTER - MARVELOUS DESIGNER - MARMOSET - XNORMAL - TOPOGUN - PHOTOSHOP - MAYA o 3DSMAX.... [-]

USA Los Angeles Spanien Valencia
September 2020
Engelsk,Spansk
Fuldtid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Universal Arts School

Den mest komplette uddannelse til at skabe videospil. Lær industri teknikker til at skabe fantastiske verdener, design racing biler, skabe legendariske helte og skurke el ... [+]

Den mest komplette uddannelse til at skabe videospil.

Lær industri teknikker til at skabe fantastiske verdener, design racing biler, skabe legendariske helte og skurke eller forberede sports konkurrencer, samt bringe dem til liv for at inkludere dem i et videospil.

Hvem er det til?

Det er rettet mod både fagfolk på området og folk, der ønsker at opbygge en karriere inden for Animation og / eller Production CGI. Denne uddannelse er for kandidater såvel som ikke-kandidater, da det er en helt autonom og empirisk træning på et nyt fagligt område. Med denne træning opnår personen den professionelle kategori af CG Artist, der kan arbejde med film, shorts, reklame, videospil osv. Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.... [-]

USA Los Angeles Spanien Valencia
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Universal Arts School

Lær at udstyre dit videospil med kunstig intelligens. Lær at programmere inden for de mest brugte videospilmotorer på markedet, UNREAL ENGINE og UNITY. Du vil lære og / e ... [+]

Lær at udstyre dit videospil med kunstig intelligens.

Lær at programmere inden for de mest brugte videospilmotorer på markedet, UNREAL ENGINE og UNITY. Du vil lære og / eller uddybe på sprog som JavaScript, C, HTML, PHP, MySQL, Three.js og C #. I denne 8-måneders mester læres alle dele af videogames-programmet dybt og forbereder dig til at præsentere et afsluttende projekt.

Hvem er det til?

Dette kursus er rettet mod fagfolk inden for sektoren såvel som personer, der ønsker at opbygge en professionel karriere inden for videospilprogrammeringssektoren. Denne uddannelse er for kandidater såvel som ikke-kandidater, da det er en helt autonom og empirisk træning i en ny professionel sektor. Med denne træning får personen en ny professionel kategori som multiplatform videospilprogrammerer. Der er ingen forudsætninger, du starter på niveau 0 og det er beregnet til alle målgrupper.... [-]

USA Los Angeles Spanien Valencia
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk