Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Florida-campusserne er organiseret til at implementere den disciplinbaserede dobbeltsprogundervisning på universitetsniveau i Florida. Denne campus serverer et kulturelt forskelligartet samfund af studerende, der tilbyder akademiske programmer og personaliserede tjenester af kvalitet, der imødekommer den voksnes elevens behov.

South Florida Campus beliggende ved 15201 NW 79th Court, Miami Lakes, FL 33016.

Tampa Bay Campus ligger på 3655 W Waters Ave. Tampa FL 33614

Metro Orlando Campus er placeret på 5601 South Semoran Blvd. Suite 55, Orlando FL 32822

  • Klasseværelser, computerlaboratorier, sproglaboratorier, sundhedsvidenskabelige laboratorier og et bibliotek.
  • Administrationskontorer, studerende lounge og en fakultets lounge.
  • Parkeringspladsen er tilgængelig for studerende og administration.

Hurtige fakta

  • 956 studerende
  • 29 Akademiske programmer
  • 17 års service
  • 1632 Kandidater

Hvem vi er

Ana G. Mendez-universitetet er en ikke-profitinstitution i operationer siden 1949. Med cirka 40.000 studerende er det det største private universitet i Puerto Rico. I 2003 åbnede Ana G. Mendez University Metro Orlando Campus i delstaten Florida og tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser fra dets universiteter på en campus og med en fleksibel tidsplan. I dag anerkendes Ana G. Méndez-universitetet for at have tjent spansktalende voksne studerende i det kontinentale USA med fem campusser, der opererer i delstaterne Florida, Maryland, Texas og District of Columbia.

p.jpeg?fv_content=true&size_mode=5

Lær det første dobbeltsprogsprogram for videregående i nationen at kende

Videregående uddannelse

Første dobbeltsprogsprogram for højere uddannelse for voksne i nationen.

Økonomisk støtte

Finansiel støtte er tilgængelig for studerende, der kvalificerer sig.

Instruktionsdesign

Instruktionsdesign er baseret på den bedste praksis i den Discipline-Based Dual Language Immersion Model ®.

Placeringstest

Sprogplaceringstests administreres for at bestemme den studerendes færdighedsniveauer på engelsk og spansk

50% engelsk og 50% spansk

50/50 struktureret instruktionsmetode.

E-Lab

Studerende har adgang til e-lab-tjenester for at hjælpe med at forbedre sproglige og akademiske færdigheder.

Fleksible kurser

Kurser tilbydes generelt i 5, 8, 10 og 15-ugers sessioner.

Tilmelding året rundt

Vores tilmelding er gennem hele året.

Anvendt pensum

Læreplanen integrerer elevernes faglige oplevelser i klasselokale aktiviteter.

Kursvalidering

Vi validerer kurser fra udenlandske institutioner. Tidligere kreditter, der ikke er forældede, udløber ikke.

Kurs ækvivalens

Kreditækvivalens fra udenlandske akademiske institutioner vurderes og kan accepteres til optagelse.

Kursets kredit

Kredit for kurser kan opnås gennem udfordringseksamener ved porteføljepræsentation.

Velkomstbesked

Ana G. Méndez University, der opfyldte sit tilsagn om at tilbyde videregående uddannelsesalternativer til forskellige publikummere og med henblik på at imødekomme behovene hos det spansktalende samfund i USA, begyndte i 2003 med at tilbyde tosprogede uddannelsesalternativer til voksne på Orlando Metro Campus . På Orlando Campus har vi i øjeblikket mere end 1400 studerende og tilbyder mere end 25 forskellige akademiske programmer. Senere blev der oprettet en ny campus i Syd-Florida, der ligger i Miramar-området, hvor vi nu har mere end 900 studerende. Den nyeste campus blev oprettet i Tampa Bay-området i 2010 og har i øjeblikket mere end 400 studerende.

I henhold til Puerto Rico-lovene er SUAGM sammensat af tre universiteter akkrediteret af "Mellemstaterne"; Ana G. Méndez University (Gurabo), Ana G. Méndez University (Cupey) og Ana G. Méndez University (Carolina). Ana G. Méndez University er det næststørste private universitet i Puerto Rico med mere end 60 års etablerede og mere end 42.000 studerende. Disse universiteter er dem, der tildeler graden for de mange akademiske programmer, som vi i øjeblikket tilbyder i USA.

Mission & Vision

South Florida Campus er organiseret til at implementere den disciplinbaserede dobbeltsprogundervisning på universitetsniveau i South Florida. Denne campus serverer et kulturelt forskelligartet samfund af studerende, der tilbyder akademiske programmer og personaliserede tjenester af kvalitet, der imødekommer den voksnes lærendes behov.

Vores principper

Som en del af sin filosofi overholder Ana G. Mendez University princippet om lige uddannelsesmuligheder for deres studerende på vores tre institutioner: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) og Ana G. Méndez Universitet (Cupey).

Med dette vejledende princip opnår, modtager og administrerer universitetet en række økonomiske støttemidler i form af tilskud, arbejdsundersøgelser på universitetet og lån til studerende, der har økonomisk behov og er berettigede. Studiehjælpemidler ydes af føderale og statslige regeringer, institutionen og fra donationer fra den private sektor.

Vores institution distribuerer disse midler så effektivt som muligt og drager fordel af en studerende med så mange typer økonomiske bistandsprogrammer, som er berettiget til at dække omkostningerne ved at opnå sit akademiske mål.

Ana G. Mendez Universitetets finansielle bistandsportal indeholder de politikker og procedurer, der hjælper os med fordelingen af midler i henhold til de gældende regler. Det giver også den studerendes instruktioner om at ansøge om økonomisk støtte, herunder hvordan man udfylder den gratis ansøgning om finansiel studerende (FAFSA), der kræves for adgang til enhver føderal økonomisk bistand. Andre relevante normer, politikker og forskrifter, som studerende skal være opmærksomme på, er også inkluderet.

Placeringer

Miami Lakes

Address
15201 NW 79th Court
Miami Lakes, Florida, USA

Tampa

Address
3655 W Waters Ave
33614 Tampa, Florida, USA

Orlando

Address
5601 S Semoran Blvd
32822 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig