University Of Maryland Baltimore

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om UMB

UMB er Marylands eneste folkesundheds-, lov- og humanitære universitet. Seks professionelle skoler og en Graduate School overdrager flertallet af sundhedspleje, menneskelige tjenester og jurist faglige grader i Maryland hvert år.

UMBs hurtige fakta

Åbnet i 1807, University of Maryland, Baltimore (UMB) er Maryland's folkesundhed, lov og human services universitet, dedikeret til excellence i uddannelse, forskning, klinisk pleje og offentlig service.

UMB indskriver over 6.700 studerende i seks nationalt rangerede fagskoler - tandlæge, lov, medicin, sygepleje, apotek og socialt arbejde - og en tværfaglig Graduate School. Universitetet tilbyder 62 doktorale, kandidat-, baccalaureat- og certifikatprogrammer og giver de fleste af de faglige praktiske ph.d.-grader uddelt i Maryland.

UMB er et blomstrende akademisk sundhedscenter, der kombinerer banebrydende biomedicinsk forskning og exceptionel patientpleje. UMBs ekstraordinære finansiering udgjorde en rekordhøjt $ 667,4 mio. I 2018, og hvert deltidsfaglig fakultetmedlem bringer $ 1,3 mio. Til forskningsbevillinger i gennemsnit til UMB hvert år.

University of Maryland BioPark, Baltimores største bioteknologi klynge, brænder kommercialiseringen af nye stoffer, behandlinger og enheder, hvilket giver 1.000 forskere og iværksættere plads til at skabe og samarbejde.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission

At forbedre den menneskelige tilstand og tjene Maryland-samfundets gode og samfundsmæssige udvikling gennem uddannelse, forskning, klinisk pleje og service.

Vision

Universitetet vil udmærke sig som en fremtrædende institution i sine missioner til at uddanne fagfolk, udføre forskning, der behandler virkelige problemer, der påvirker den menneskelige tilstand, yder fremragende klinisk pleje og praksis og tjener offentligheden med dedikation til at forbedre sundhed, retfærdighed, og det offentlige gode. Universitetet vil blive en dominerende økonomisk leder af regionen gennem innovation, iværksætteri, filantropi og tværfaglig og interprofessionel teamwork. Universitetet vil udvide sin rækkevidde med kendetegn på lokale og globale initiativer, der positivt omdanner liv og økonomi. Universitetet vil være et fyrtårn for verden som et miljø for læring og opdagelse, der er rig på mangfoldighed og integration. Universitets søjler af professionalisme er beskaffenhed, ansvarlighed, gennemsigtighed og effektivitet. Universitetet vil være et levende samfund, hvor elever, fakulteter, medarbejdere, besøgende og naboer engagerer sig intellektuelt, kulturelt og socialt.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Placeringer

Baltimore

Address
West Lexington Street,620
21201 Baltimore, Maryland, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig