University Of South Florida Tampa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til University of South Florida, et fremtrædende statsforskningsuniversitet! University of South Florida ligger i hjertet af Tampa Bay og er dedikeret til at give studerende mulighed for at maksimere deres potentiale for livslang succes.

USF er beliggende i den pulserende og forskelligartede Tampa Bay-region med campusser i Tampa, Skt. Petersborg og Sarasota-Manatee. Tilsammen tjener disse campusser mere end 50.000 studerende og tilbyder bachelor-, kandidat-, specialist- og doktorgrad.

På tværs af vores 14 colleges vælger studerende fra over 180 majors og koncentrationer, fra forretning og teknik til kunst og USF Health. Vi er dedikeret til at styrke vores studerende til at trives og er blevet anerkendt nationalt for at lukke præstationsgabet uanset race, baggrund eller socioøkonomisk status.

I løbet af de sidste fem år har USF været det hurtigst voksende universitet i nationen, offentligt eller privat, på US News and World Report's liste over bedste universiteter. USF rangerer som det 46. bedste offentlige universitet i Amerika.

Vores kandidatuddannelser fortsætter med at være blandt de bedste, ifølge US News and World Report, med otte programmer placeret i top 50 i 2018.

Effektiv, global forskning er central for USF's mission som statens eneste metropolitanske fremtrædende forskningsuniversitet, som udpeget af Florida Board of Governors. I 2018 nåede USF de 25 bedste offentlige universiteter til forskningsudgifter - og 42. i nationen generelt blandt offentlige og private universiteter. Med samlede forskningsudgifter på $ 592 millioner i 2017-2018 er USF i spidsen for avanceret forskning inden for medicin, videnskab, teknik, kunst og mere.

USF blev grundlagt i 1956 og er førende blandt unge universiteter. Vores teknologiske inkubator på campus har skabt over 230 arbejdspladser lokalt, og vores Center for Iværksætteri ligger i top 15 nationalt. Vi er også førende internationalt og var i 2018 den største producent af Fulbright-lærde i landet for andet år i træk.

Vores fremadrettede iværksætterånd har hjulpet os med at dyrke et usædvanligt miljø for vores studerende. I 2018 opnåede USF Active Minds Healthy Campus Award, givet som anerkendelse af vores succes med at prioritere og fremme vores studerendes sundhed og trivsel. Og nu hjemsted for et kapitel af Phi Beta Kappa - den mest prestigefyldte nationale æreorganisation i landet - er USF klar til at hjælpe disse studerende med at frigøre deres største potentiale.

Vores tro på, at alle studerende vil få succes, hvis de får muligheden, informerer alt, hvad vi gør her på USF. Vi byder dig velkommen til at udforske mere om vores universitet - personligt og online - og opdage, hvordan du kan trives i USF.

Placeringer

Tampa

Address
East Fowler Avenue,4202
33620 Tampa, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig