University Of Washington Bothell

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den University of Washington Bothell (UW Bothell) er en fire-årig bachelor-og kandidatniveau campus i nordøst King County, En af de tre campusser af den offentlige University of Washington. Campus blev etableret i 1990 (som er det samme år University of Washington Tacoma åbnet). UW Bothell deler campus med Cascadia College. UW Bothell er den største afdeling campus i staten og den hurtigst voksende fireårige universitet i staten Washington.

UW Bothell ligger lige nordvest for krydset af Interstate 405 og State Route 522. Klasser tilbydes dag og aften for fuld eller deltidsstuderende. Programmer udbydes i erhvervslivet, uddannelse, sygepleje, computing, og tværfaglige kunst og videnskab.

ACADEMICS UW Bothell tilbyder i øjeblikket 40 bachelor- og masteruddannelser i seks skoler: Forretning, Tværfaglige Arts and Sciences, videnskab, teknologi, teknik og matematik, Uddannelsesforskning og Sygepleje og sundhed Studies.

Tilmelding

UW Bothell er den største afdeling campus i staten. Freshman applikationer steg med 20% fra 2010, mens transfer applikationer steg med 24%. Den samlede optælling af fulde og deltidsstuderende er 4172. Optællingen er steget betydeligt i de seneste år.

UW Bothell begyndte at acceptere freshmen i efteråret 2006. Den første klasse at afslutte alle fire år på UW Bothell dimitterede i juni 2010.

En aftale med byen Bothell begrænser UW Bothell og Cascadia College tilmelding. Den tilmelding grænse er i øjeblikket 10.000 årsværk studerende. I første omgang indskrivningen var begrænset til 3.000 årsværk elever indtil en indgang blev bygget med direkte adgang til State Route 522. The Washington State Department of Transportation afsluttet dette projekt i september 2009.

Placeringer

Bothell

18115 Campus Way NE

Address
University of Washington Bothell, 18115 Campus Way NE
WA 98011-8246 Bothell, Washington, USA
Telefonnummer
+1 425.352.5000