University of Arkansas

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Arkansas er et af landets største offentlige forskningsuniversiteter. Vores ideer, løsninger og samarbejde gør samfund og økonomier stærkere. De muligheder og færdigheder, vi leverer, gør livet bedre. Vi ser for os en bedre verden, og vi er fast besluttet på at opbygge den.

Denne 'studerendes første' filosofi er en stor grund til, at U for A konsekvent rangeres blandt landets bedste offentlige forskningsuniversiteter og bedste værdier. Vi arbejder hårdt for at sikre et lavt forhold mellem studerende og fakultet, der fremmer masser af personlig opmærksomhed og vejledningsmuligheder. Carnegie Foundation klassificerer universitetet som at have "det højest mulige forskningsniveau", hvilket placerer os blandt de 3 procent af colleges og universiteter landsdækkende.

Grundlagt i 1871 som en landstøtteinstitution, er University of Arkansas flagskib fra University of Arkansas System. Vores 27.000 studerende repræsenterer alle 50 stater og mere end 120 lande. U for A har 10 colleges og skoler, der tilbyder mere end 210 akademiske programmer. University of Arkansas er akkrediteret af Higher Learning Commission.

Vores maleriske campus ligger i Fayetteville i det kuperede nordvestlige hjørne af Arkansas og inkluderer to arboreta med udsigt over Ozark-bjergene. Nogle af landets bedste udendørs faciliteter og mest spektakulære vandrestier ligger inden for en kort køretur fra campus. Fayetteville betragtes rutinemæssigt blandt landets fineste universitetsbyer, og den omkringliggende nordvestlige Arkansas-region rangeres regelmæssigt som et af de bedste steder at bo i USA

Placeringer

Fayetteville

Address
1 University of Arkansas
72701 Fayetteville, Arkansas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig