Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

University of Baltimore Mission

The University of Baltimore giver innovativ undervisning i erhvervslivet, offentlige anliggender, de anvendte liberale kunst og videnskab, og lov til at opfylde behovene hos en forskelligartet befolkning i en bymæssig. Et offentligt universitet, University of Baltimore tilbyder fremragende undervisning og et støttende fællesskab for bachelor, kandidat og professionelle studerende i et miljø præget af akademisk forskning og offentlig service. Universitetet:

  • gør ekspertise tilgængelig for traditionelle og utraditionel studerende motiveret af faglig avancement og samfundsmæssige bevidsthed;
  • etablerer et fundament for livslang læring, personlig udvikling og socialt ansvar;
  • kombinerer teori og praksis til at skabe meningsfulde, virkelige verden løsninger på det 21. århundredes urbane udfordringer; og
  • er et anker institution, regional steward og integreret partner i kultur, handel og fremtidige udvikling af Baltimore og regionen.

Om Baltimore

Baltimore er ikke øgenavnet Charm City for ingenting. Og mens der er uendelige grunde til, at det er et godt sted at gå i skole, her er, hvad vi mener er de fem vigtigste.

1. Vi er tæt på alt.

Vi er tæt på hovedveje og enhver form for offentlig transport, så at komme rundt i byen er enkel. Eller du kan bare gå over gaden til Penn Station og hop et tog for en hurtig tur til Washington, DC; Philadelphia; New York; eller andre store East Coast destinationer.

2. Så meget at gøre. Hvordan vælger du?

Turister rutinemæssigt dyr for Inner Harbor, National Aquarium, downtown 's opskalere butikker og spisesteder, men hvad med dig? Næsten hver Baltimore kvarter har sin egen unikke og finurlige attraktioner.

Tilbring en eftermiddag vandrer omkring 18. århundrede brostensbelagte gader i Faldts punkt. Prøve en Krabbe kage på en af ​​byens historiske udendørs markeder. Fang en populær lokal band eller en ny spiller i Station North Arts and Entertainment District. Lad os prale: Baltimore blev navngivet af Fodor er som en af ​​de 15 bedste Waterfront byer i verden.

3. Baltimore er en by ap-art.

Baltimore har mere end sin andel af visuelle og scenekunst. I tæt gåafstand af UB, vil du finde The Walters Art Museum, Patricia og Arthur Modell Performing Arts Center på Lyric, den Meyerhoff Symphony Hall og Eubie Blake National Jazz Institute og Kulturcenter. UB campus er også er hjemsted for Artscape, landets største gratis kunstfestival.

4. Det er Birdland.

Fra UB nærliggende Light Rail stop, det er en 10 minutters kørsel syd til Baltimores to professionelle sport stadioner. Fang en Baltimore Orioles baseball spil i foråret eller nyde falde fodbold med Baltimore Ravens.

5. Baltimore er en college by.

UB er blot en af ​​mange offentlige og private gymnasier og universiteter i og omkring hovedstadsområdet Baltimore. At "college by føler" er en af ​​de store fordele ved livet i byen. Bliv fortrolig med Baltimore Collegetown Netværk og lære mere om de måder disse campusser bidrager til charmen af ​​Charm City.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Baltimore, Merrick School of Business

Master of Science forretningsfolk Finance program giver motiverede og talentfulde studerende med en førende program, der omfatter avanceret finansiel teori, praktiske bus ... [+]

Dagens erhvervsklima kræver enkeltpersoner, der er udstyret til at håndtere den intense verden af ​​finansiering. Møde disse krav kræver en specialiseret kandidatgrad.

Master of Science forretningsfolk Finance program giver motiverede og talentfulde studerende med en førende program, der omfatter avanceret finansiel teori, praktiske business-applikationer og en forståelse af aktuelle forskningsspørgsmål. Studerende vil lære at anvende de nyeste værktøjer og teknologier for finansiel analyse og teknik til at løse de udfordrende problemer, at de vil konfrontere i et globalt erhvervsmiljø. Programmet adskiller sig fra MBA i, at både den krævede og valgfrie kurser er koncentreret i finansiering, giver eleverne mere stringent, specialiseret uddannelse på dette funktionelle disciplin.... [-]

USA Mount Vernon
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Baltimore, Merrick School of Business

Dette er en specialiseret grad program designet til både yderligere succes nuværende regnskabsmæssige fagfolk og udstyre karriere-skiftere med de nødvendige færdigheder t ... [+]

Nu er det tid til at lære sproget i virksomheden.

Når du vælger Masters of Science i Regnskab og Erhvervsministeriet Advisory Services program du vil gå videre end blot tegner; vil du opbygge din viden inden for områder af økonomi- og informationssystemer, også.

Dette er en specialiseret grad program designet til både yderligere succes nuværende regnskabsmæssige fagfolk og udstyre karriere-skiftere med de nødvendige færdigheder til at komme ind og udmærke sig i denne industri. Dette nyskabende program er ideelt for dem interesseret i områderne offentlige regnskab, virksomhedsledelse eller nonprofit regnskab.

Forbedre din Regnskab karriere

MS i Regnskab og erhvervsrådgivning programmer giver dig konkurrencemæssige fordele og de tekniske færdigheder, du har brug for en effektiv og etisk business consulting og er et ideelt valg, hvis du ønsker at:... [-]

USA Mount Vernon
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Baltimore, Merrick School of Business

Master of Science i Beskatning program blev oprettet som reaktion på den stigende kompleksitet af feltet og dets kritiske betydning for effektiv forvaltning af business, ... [+]

Siden starten i 1987, har hundredvis af fagfolk nydt godt af den avancerede skat uddannelse af denne kandidatuddannelse, den første og eneste af sin slags i Maryland.

Master of Science i Beskatning program blev oprettet som reaktion på den stigende kompleksitet af feltet og dets kritiske betydning for effektiv forvaltning af business, økonomiske, industrielle, statslige og almennyttige organisationer. Programmet forbereder ikke kun de studerende til en karriere som professionelle skatterådgivere, men også skærper deres viden og færdigheder gennem et sofistikeret, udfordrende undervisningsmiljø. Vores studerende har gavn af den kaliber af deres klassekammerater, hvoraf de fleste er arbejder fagfolk, der søger karriere ekstraudstyr eller avancement. Kurserne er rettet mod skatterådgivere i de juridiske og regnskabsmæssige erhverv og dem, der er involveret i at udvikle finanspolitik og forvaltning af offentlige og almennyttige organisationer.... [-]

USA Mount Vernon
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Baltimore, Merrick School of Business

The University of Baltimores MS i Nonprofit Management og socialt iværksætteri udnytter ekspertisen i Merrick School of Business og College of Public Affairs til at give ... [+]

tilbydes i fællesskab af Merrick School of Business og College of Public Affairs

Nonprofit organisationer står unikke udfordringer. Som deres antal vokser over hele landet, forberede dig til at håndtere dem effektivt.

The University of Baltimores MS i Nonprofit Management og socialt iværksætteri udnytter ekspertisen i Merrick School of Business og College of Public Affairs til at give dig en omfattende uddannelse, der henvender sig ikke bare effektiv forvaltning, men de fremsynede initiativer sociale virksomheder.

[-]
USA Mount Vernon
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, USA
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 410-837-4955