University of California Davis (UC Davis)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UC Davis er hjemmet for Aggies - getters, forandringsproducenter og problemløsere, der sætter deres præg på et af de øverste offentlige universiteter i USA.

Siden vi først åbnede i 1908 har vi været kendt for enestående akademikere, bæredygtighed og Aggie Pride samt værdsætter den nordlige Californiens livsstil. Disse temaer er vævet ind i vores 100-årige historie og vores ry for at løse problemer i forbindelse med mad, sundhed, miljøet og samfundet.

Vores 5.300 hektar store campus grænser op til byen Davis, en pulserende universitetsby med ca. 68.000 mennesker, der bor i Yolo County. Statens hovedstad er 20 minutter væk, og destinationer i verdensklasse som San Francisco Bay Area, Lake Tahoe og Napa Valley ligger inden for en to timers kørsel.

UC Davis Land Anerkendelse

UC Davis hylder det oprindelige folk og det land, som Davis-campus ligger på. Efter konsultation med medlemmer af Patwin-indfødte samfundet glæder campuset sig over følgende erklæring om anerkendelse af land:

Vi bør tage et øjeblik for at anerkende det land, vi er samlet på. I tusinder af år har denne jord været Patwin-folks hjem. I dag er der tre føderalt anerkendte Patwin-stammer: Cachil DeHe-båndet af Wintun-indianere fra Colusa Indian Community, Kletsel Dehe Wintun Nation og Yocha Dehe Wintun Nation.

Patwin-folket har forblevet forpligtet til forvaltning af dette land gennem mange århundreder. Det er værdsat og beskyttet, som ældste har instrueret de unge gennem generationer. Vi er ærede og taknemmelige for at være her i dag på deres traditionelle lande.

Placeringer

Davis

Address
Shields Avenue,1
95616 Davis, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig