University of California Riverside

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et Universitet af Fordel og Mangfoldighed

Beliggende på næsten 1.200 naturskønne hektar i Inland Southern California og kendetegnet ved mere end 60 års high-impact forskning, er UCR et levende laboratorium til udforskning af problemer, der er kritiske for voksende samfund. En af de mest forskelligartede, inklusiv institutioner inden for det prestigefyldte 10 campus University of California system, fungerer UCR som en inkubator for ny viden, en motor med social mobilitet og et økonomisk kraftværk.

UCRs tre gymnasier tilbyder en bred vifte af akademiske og forskningsemner: Marlan og Rosemary Bourns College of Engineering, med ni afdelinger; College of Humanities, Arts and Social Sciences, med 20 afdelinger; og College of Natural and Agricultural Sciences, med 13 afdelinger. Vi er hjemsted for fire professionelle skoler: Business School, Graduate School of Education, School of Medicine og School of Public Policy, samt 23 tværfaglige forskningscentre.

I øjeblikket er hjemmehørende til ca. 23.000 studerende og 1.100 institutionelle fakulteter, vokser campusen hurtigt. For at understøtte tilføjelsen af ​​hundredvis af nye fakulteter og studerende er den første af to tværfaglige forskningsbygninger allerede under opførelse. Nye campusstuderendes bolig-, spisestue-, detail- og rekreative faciliteter vil blive tilføjet i de kommende år. Udforsk flere af vores nye udviklinger.

UCR er også inden for nem kørselsafstand af snesevis af store kulturelle og rekreative steder, samt ørken, bjerg og kyst destinationer.

85390_85333_ProfilepageUCR.jpg

Mission

University of California, Riverside vil omdanne de forskellige befolkninger i Californien, nationen og verden gennem opdagelse, kommunikation, oversættelse, anvendelse og bevarelse af viden - derved berige statens økonomiske, sociale, kulturelle og miljømæssige fremtid.

Nogle hurtige fakta

  • 101 bachelorgrad
  • 55 kandidatgrader
  • 42 ph.d.'er Aerial view of California coast and Dana Point harbor in Orange County on a sunny day.

Placeringer

flodbred

Address
University Avenue,900
92521 flodbred, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig