University of Central Florida College of Community Innovation and Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lære. Forbinde. Omdan.

På College of Community Innovation and Education får du den viden, erfaring og tillid, der er nødvendig for at transformere liv og styrke samfund. Gennem vores forskellige programmer og etablerede partnerskaber er vi unikt positioneret til at udvikle innovative løsninger på komplekse sociale problemer. Du får muligheder for at samarbejde med fakultetseksperter på tværs af akademiske områder og engagere sig i samfundsbaserede oplevelser i hele Florida og uden for. Uanset om du stræber efter at arbejde inden for kriminel retfærdighed, uddannelse, sundhedsstyring og informatik, juridiske studier eller offentlig administration, vil vores fakultet og personale hjælpe dig med at nå dine mål.

Mission

College of Community Innovation and Education uddanner og giver ledere mulighed for at tjene et mangfoldigt samfund gennem innovativ undervisning, stærke partnerskaber og transformativt videnskab.

Vision

College of Community Innovation and Education overskrider traditionelle universitetsgrænser for at engagere fakulteter og studerende med det sociale og økonomiske stof af blomstrende, moderne samfund.

Placeringer

Orlando

Address
University Boulevard,12494
32816 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig