University of Central Missouri

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Central Missouri erfaring forvandler eleverne til livslange elever, dedikeret til service, med viden, færdigheder og tillid til at lykkes og lede i regionen, staten, nationen og verden.

UOCM101

Grunde til at tro på en UCM-uddannelse.

UOCM103a

  • En tjenesteydelse forbinder eleverne med noget større end dem selv gennem muligheder for at give tilbage til samfundet som Habitat for Humanity.

  • Engageret Læring gennem praktiske læringserfaringer i og uden for klasseværelset omfatter programmer som Innovative Public Relations og den integrerende forretningsoplevelse.

  • Fremtidsfokuserede akademikere tilbyder state-of-the-art udstyr som Redbird-simulatorer og praktikpladser til at udstyre elever med up-to-date færdigheder.

  • Et globalt perspektiv øger elevernes collegeoplevelse ved at tilbyde muligheder for at deltage i studier i udlandet i lande som Frankrig eller New Zealand.

Champions of Students Succes

UCM s

UOCM104a

Fokuseret på fremtiden

Grundlagt i 1871 i Warrensburg, Missouri med kun et par dusin studerende, mere end 140 år senere, serverer UCM 12.333 studerende.

Vores forskelligartede studentepopulation repræsenterer næsten alle stater og 50 lande over hele kloden.

Lære til en større grad

At lære til en større grad formidler dybden af ​​erfaringer, som studerende opnår ved University of Central Missouri . Her er du en del af en pædagogisk oplevelse, der strækker sig ud over klasseværelset. Studerendes tid på UCM giver dem mulighed for at udmærke sig i den hurtige verden i dag og i morgen.

At lære en større grad er ikke en marketingkampagne; det er mere end det. Det definerer, hvem vi er, og hvad vi gør ved UCM. Underbygget af de fire grunde til at tro, at lære til en større grad giver os mulighed for at fortælle UCMs historie.

Grunde til at tro:

  • Engageret læring
  • Fremtidsorienterede akademikere
  • Verden perspektiv
  • Kultur af tjeneste

UOCM102

Placeringer

Warrensburg

University of Central Missouri

Address
Office of Admissions, University of Central Missouri, Ward Edwards 1400
MO 64093 Warrensburg, Missouri, USA
Telefonnummer
+1 877-729-8266