University of Cincinnati UC Clermont College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UC Clermont College leverer studerende-centreret grunduddannelse og livslang læring i et åbent, regionalt universitetsmiljø. Vi fremmer mangfoldighed såvel som intellektuel, kulturel og social udvikling i vores samfund.

Vision

UC Clermont College bliver det første valg for studerende, der søger kvalitetsgradsmuligheder, der er tilgængelige og overkommelige. Vi bestræber os på at imødekomme samfundets behov og at fremme livsstiler, der er bæredygtige, kulturelle og givende.

Kerneværdier

Stipendium til undervisning og læring er centrale for vores succes. Vi fremmer undervisning og læring baseret på effektive studerende-fakultetsinteraktioner i små klassesammenhænge. Vores fakultet er forpligtet til undervisning i højeste kvalitet og omfavner faglig udvikling og kontinuerlig forbedring af undervisningsteknikker.

Åben adgang giver en pædagogisk mulighed for at frigøre alle studerendes potentiale. Dets succes er baseret på effektiv vurdering, passende klasseplads og stærk faglig støtte. Vi skaber et plejemiljø for studerende på alle niveauer for at udvikle selvdisciplin, som giver dem mulighed for at nå deres uddannelsesmæssige mål.

Livslang efterforskning er resultatet af at finde glæde ved intellektuel nysgerrighed og læring. Vi plejer en sult efter forskellige livsberigende oplevelser, herunder yderligere påskønnelse af kunst og videnskaber. Vores studerende, der er i stand til at tilpasse sig en verden i hurtig forandring, bidrager med medlemmer af vores samfund.

Fællesskabets resultater fra udvikling af forhold mellem medlemmerne af kollegiet og vores udvidede serviceområde. Vi opmuntrer borgernes inddragelse og ansvar for samfundet. Vi fremmer et positivt miljø, der fremmer social fremgang gennem samarbejde.

Ledelse leveres af UC Clermont College i partnerskab med det bredere samfund. Vi tjener som en regional ressource, der tilbyder vejledning til at tackle muligheder og udfordringer i samfundet.

Mangfoldighed hos vores studerende, fakultet og medarbejdere beriger og styrker vores universitetssamfund. Vi værdsætter forskellige synspunkter, behandler alle personer med respekt og søger unikke bidrag.

Bæredygtighed er vedligeholdelse og fornyelse af miljø, institutionelle og menneskelige ressourcer på vores kollegium. Vi værdsætter placeringen, skønheden og funktionaliteten på vores campus, som alle forbedrer kvaliteten af college-oplevelsen. Vi udforsker og fremmer bæredygtig livsstil og økonomi for at imødekomme de fremtidige behov hos studerende, fakultet, personale og det omkringliggende samfund.

Placeringer

Batavia

Address
Clermont College Drive,4200
45103 Batavia, Ohio, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig