University of Colorado Boulder

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Som en af kun 36 amerikanske offentlige forskningsinstitutioner i Association of American Universities (AAU) handler University of Colorado Boulder alt om at realisere de positive virkninger af ny viden.

Fra at tilbyde snesevis af spændende programmer inden for en række akademiske områder, til at tjene som et af verdens mest dynamiske forsknings- og innovationsknudepunkter, til at arbejde tæt sammen gennem hundreder af offentlige opsøgende bestræbelser med lokalsamfund i hele Colorado og verden, vi er stolte over at hjælpe vores studerende, fakultet, personale og partnere forvandler nye ideer til produktive resultater, der ændrer liv.

Vores universitet har lanceret flere strategiske initiativer i de senere år, og kernen i disse er vores kerneopgave at fremme det offentlige gode. Gennem dette vigtige arbejde styrker vi vores universitets langsigtede værdi for studerende, fakultet, personale, alumner, tilhængere, samfund, jævnaldrende og det demokrati, vi tjener, ved at omfavne vores rolle og ansvar som Colorado's førende nationale offentlige forskningsuniversitet.

Når vi går ind i år tre af akademiske fremtider, vil dets kernetemaer og projekter, der er vist nedenfor, være vejledende for vores arbejde. I overensstemmelse med vores strategiske vision og imperativer fokuserer de på mennesker, når vi former morgendagens ledere; på programmer, når vi fortsætter vores rejse for at være det øverste universitet for innovation og om de positive resultater af alt vores arbejde, der påvirker menneskeheden, styrker og opfylder vores engagement for det offentlige.

CU Boulders vision bygger på sin lovbestemte mission som et nationalt offentligt forskningsuniversitet. I Colorado-statutten defineres universitetet som det “omfattende forskningsuniversitet med selektive optagelsesstandarder. . . tilbyde (ing) en omfattende vifte af bachelor-, kandidat- og doktorgradsuddannelser ”af det, der nu betegnes University of Colorado System.

CU Boulder anerkender de ekstraordinære muligheder, der er forbundet med sin rolle som forskningsuniversitet, og værdsætter den unikke styrke og karakter, som forskningsresultater bringer til bacheloruddannelsen. Det er meget opmærksom på sit ansvar for at uddanne den næste generation af borgere og ledere og til at fremme opdagelsesånden gennem forskning. Faktisk mener CU Boulder, at dens studerende, både kandidater og kandidater, drager fordel af den omfattende blanding af programmer og ekspertise inden for forskning, der kendetegner et flagskibsuniversitet. Således er CU Boulders lovbestemte mission relevant i dag og vil forblive relevant i morgen.

Placeringer

Kampesten

Address
80309 Kampesten, Colorado, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig