University of Georgia - College of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Forpligtet til en ny generation af ingeniører

Learning Discovery Innovation

Forståelse for, at teknikere fra det 21. århundrede kræver mere end teknisk viden, udstyre vi de studerende med en forståelse af deres sociale og økonomiske konsekvenser, evnen til at formidle deres ideer til en bred vifte af mennesker, evnen til at arbejde effektivt i hold og færdigheder til at give lederskab i at løse samfundets store udfordringer. Vores studerende er nedsat i praktisk lærer gennem designbaseret klasseværelse og feltoplevelser, bachelor- og kandidatforskning, studere i udlandet, co-ops og praktikophold. UGA College of Engineering tilbyder otte bachelor og syv kandidatuddannelser. Vi tilbyder også en bred vifte af tograder og kombineret bachelor- og kandidatgrad.

 • 2 200 bachelor- og kandidatstuderende
 • 94% af kandidater fundet beskæftigelse inden for seks måneder efter eksamen
 • 8 Fakultetets medlemmer har vundet National Science Foundation CAREER Awards
 • $ 60K Gennemsnitlig startløn for kandidater med en bachelorgrad117976_ENGR.jpg

Vision

Et førende ingeniørprogram i et omfattende land-grant university

Ingeniørhøjskolen ved Georgiens Universitet bliver en anerkendt tanke leder for 21. århundrede ingeniørprogrammer, der integrerer forskning, service og undervisning missioner gennem en konsekvent fokus på løsninger, der gør en positiv forskel i folks liv.

Mission

College of Engineering ved University of Georgia er et fællesskab af visionære forskere, pædagoger og elever indlejret i et land-grant liberal arts universitet. Vores overordnede prioriteter er at:

 • Opret et levende miljø for læring, opdagelse og innovation, der er afhængig af teamwork, ledelse og effektiv kommunikation.
 • Omforme virkningen af ingeniører for det 21. århundrede ved at inspirere eleverne til at nå deres fulde potentiale,
 • Opret gennembrud ved excellence i uddannelse og forskning, og
 • Fortsæt dristig, samarbejdsforskning for at identificere og løse vores udfordringer.

Disse bestræbelser er motiveret af vores vilje til at bidrage med et målrettet og afrundet bidrag til at bidrage til et bedre, ansvarligt og robust globalt samfund.118040_117978_ENSY.jpg

Fællesskaber af læring, opdagelse og innovation

Vores kollegium værdsætter oprettelsen af samfund af læring, opdagelse og innovation.

Disse samfund er baseret på følgende kerneværdier og fundamentale elementer:

Kerneværdier

 • Samarbejde
 • Viden og ekspertise
 • Tilgængelighed, mangfoldighed og integration
 • Behændighed, Tilpasningsevne og Resiliency
 • Integritet, gennemsigtighed, etik

Grundlæggende elementer

 • Kultur
 • Mennesker
 • Infrastruktur
 • Systemer og processer

Mission, vision, kerneværdier og fundamentale elementer for kollegiet blev vedtaget af dekanskontoret på baggrund af input fra den strategiske planlægningsgruppe, foråret 2017.

Innovation i undervisning

Dobbelt Dawgs

Double Dawgs-programmet giver ambitiøse og motiverede studerende en konkurrencemæssig fordel i dagens videnøkonomi ved at tjene både en bachelorgrad og en kandidatgrad på fem år eller derunder.

Erfaringslæring

Erfaringslæring giver eleverne mulighed for at forbinde deres faglige fundament til verden ud over klasseværelset, gennem kreative bestræbelser, studere i udlandet og feltskoler, praktikophold og ledelsesmuligheder, fakultet-orienteret forskning og serviceindlæring.

Engineering Education Transformations Institute

Engineering Education Transformations Institute tjener til at infuse en kultur af ingeniøruddannelse stipendium, forskning og innovation i alle administrative enheder og de 15 grader programmer i University of Georgia College of Engineering.117981_CMB.jpg

Innovation i forskning

UGA Engineering Research

At finde løsninger på de store udfordringer i vores tid. Det er vores engagement. Lær mere om den banebrydende forskning Vores verdensledende fakultet gennemfører og udforsker vores laboratorier og forskningsfaciliteter.

Innovation Discovery

Vores rammer for Innovation og Discovery Challenge Clusters fremmer tværfaglig forskning, uddannelse og service ved at udnytte University of Georgia's stærke sider som en top 20, liberal arts, en land-grant institution. Vores forskning går på tværs af traditionelle akademiske grænser.

Placeringer

Athen

Address
597 DW Brooks Drive
30602 Athen, Georgien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig