University of Holy Cross

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Holy Cross ligger på vestbredden af Mississippi-floden få minutter fra centrum af New Orleans og er en af Sydens mest unikke uddannelsesmæssige oplevelser.

Universitetet blev grundlagt i 1916 som Our Lady of Holy Cross College, et ministerium for Marianites of Holy Cross, og blev oprettet for at uddanne og forberede lærere til arbejde i de mange skoler, som marianitterne åbnede over Syd Louisiana. Universitetets fortsatte urokkelige forbindelse til de marianitiske søsters tro og dets rødder i at uddanne dem, der til sidst ville undervise andre, er begge en del af fundamentet, der gør UHC-oplevelsen så speciel.

For vores studerende betyder dette mindre klasser, en trosbaseret atmosfære og mere personlig opmærksomhed fra et generøst, lydhørt team af professionelle. Det betyder at samarbejde i et spændende, iværksættermiljø, hvor fokus altid er ekspertise. Det betyder støtte fra et medfølende, omsorgsfuldt fakultet og personale, der alle er dedikeret til at sikre, at du får mest muligt ud af din uddannelsesmæssige oplevelse.

I sidste ende betyder det, at du forlader University of Holy Cross forberedt på livet.

Placeringer

New Orleans

Address
Woodland Drive,4123
70131 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig