University of Idaho

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden 1889 University of Idaho har været et sted, der forventer mere fra sig selv, mere fra sine studerende mere fra viden og mere fra livet. Den University of Idaho er, hvor de studerende kommer til at lykkes og lære at lede. På vores vigtigste campus i Moscow, Idaho - Og vores centre i hele staten-studerende finde mange muligheder for at dele i vores samfund og kultur.

Vi tilbyder en karakteristisk kombination af udestående majors og kandidatuddannelser, dygtig fakultet, verdensklasse faciliteter, kendt forskning og et boligområde campus i en spektakulær naturlige omgivelser.

Der er ingen bedre måde at lære, tænke og leve end på University of Idaho. Forvent mere fra en førende universitet. Vi vil levere.

Vidste du?

Idaho er konsekvent anerkendt som en af ​​de bedste offentlige gymnasier i Amerika af The Princeton Review. Kiplinger børsnoterede Idaho i sin "Best 100 Værdier i offentlige gymnasier" for vores akademiske styrke og rimelige priser. Princeton Review anerkendt Idaho som "Top 286 Grøn Colleges" i deres liste over de mest miljømæssigt ansvarlige. Vi er blandt kun 15% af landets gymnasier, der er opført i The Princeton Review "Best 368 Colleges". I 2012 Outside Magazine online anbefales U-Idaho som en af ​​de 25 universiteter sine læsere bør overveje. Washington Monthly Magazine College Guide igen i år rangeret universitetet i Idaho blandt de 100 bedste nationale universiteter for social mobilitet, forskning og service. Newsweek magazine rangeret Idaho som den tredje mest overkommelige universitet i nationen i sin "Best Colleges For You 2012." Idaho har mere end 200 studenterorganisationer, mere end 20 mindretal grupper af studerende, og er hjemsted for den berømte Lionel Hampton International Jazz Festival. Vandal atletisk hold konkurrere i 16 mænd og kvinders NCAA Division I sport. Vi tilbyder også et utal af club sport.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Kontakt

University of Idaho

Adresse, linje 1 Student Union Building 875 Perimeter Drive MS 4264
ID 83844-4264 Moscow, Idaho, ID, USA
Hjemmeside http://www.uidaho.edu/
Telefon +1 208-885-6111