University of Kansas

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 1866 hilste University of Kansas den første klasse på 55 studerende velkommen til en uafsluttet bygning på en treløs ryg ved navn Mount Oread.

I dag ligger vores tilmelding på 28.500. Fra den ene bygning er vi vokset til fem campusser - Lawrence campus, Edwards Campus i Overland Park og medicinske filialer i Kansas City, Wichita og Salina. Det engang golde landskab er vokset til et skovklædt campus, der betragtes som et af landets smukkeste.

Vi omfavner vores rolle som statens flagskibsuniversitet og en førende forskningsinstitution, der tjener staten, nationen og verdenen. Vi fejrer energien og medfølelsen, der tilfører Jayhawk-ånden. Og vi forbliver tro mod vores historiske værdier: uddannelsens hævende kraft, forskningens transformative magt og tjenestens helbredende kraft.

MISSION

University of Kansas 's mission er at løfte studerende og samfund ved at uddanne ledere, opbygge sunde samfund og gøre opdagelser, der forandrer verden. Vi fortsætter denne mission hver dag på tværs af KUs fem campusser, der inkluderer Lawrence Campus, Edwards Campus og tre KU Medical Center-campus i Kansas City, Salina og Wichita.

Placeringer

Lawrence

Address
Jayhawk Boulevard,1450
66045 Lawrence, Kansas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig