University of Louisiana at Lafayette College of Education

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

"Uddannelse er det mest magtfulde våben, vi kan bruge til at ændre verden." - Nelson Mandela

I UL Lafayette College of Education er vi stolte over at være en global leder inden for uddannelsesændringer gennem vores fortalervirksomhed, samarbejde og innovation. Gennem vores akademiske programmer udvikler vores studerende færdigheder, viden og grund til at gå ud og ændre verden.

Vores dedikerede fakultet og personale er øverst på deres områder og træner både undervisere og ikke-undervisere til karriere inden for uddannelse som certificerede lærere, vejledningsrådgivere og mere - eller til karriere inden for kinesiologi områder fysioterapi, atletisk træning, coaching, hjerte rehabilitering, sportsledelse og ergoterapi.

Vores kurser er designet specifikt, så du får den viden, du har brug for til at opbygge dit færdigheds sæt - og til at anvende disse færdigheder i klasseværelser og klinikker. Disse færdigheder kommer fra feltoplevelser, kliniske rotationer, praktikophold og lærerophold, hvilket fører til ekstraordinære professionelle karrieremuligheder. Vi er stolte af, at vores studerende med succes sikrer job fra skoler eller indstillinger, når de gennemfører deres praktik eller lærerophold hvert semester.

Vi er overbeviste om, at vores bachelor-, kandidat-, doktorgrads- og online-programmer passer til dine ambitioner. Hvis du allerede har din bachelorgrad, kan du gennemgå det eneste certificeringsprogram og komme ind i klasseværelset hurtigere.

Placeringer

Lafayette

Address
East University Avenue,104
70504 Lafayette, Louisiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig