University of Louisiana at Lafayette College of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Engineering ved University of Louisiana i Lafayette er dedikeret til at uddanne ingeniører i verdensklasse, der har viden, færdigheder og evner til at forbedre livskvaliteten over hele kloden.

Vores college, vores fakultet og vores administration er kendt overalt i landet for fremragende ingeniøruddannelse, forskning og offentlig service.

Vores studenterpopulation er steget fra cirka 1.100 til over 2.000 i løbet af de sidste par år, hvilket gør Ragin 'Cajun Engineering til det næststørste ingeniørskole i Louisiana. Vi har igangsat adskillige studerendes udviklingsprogrammer, herunder et lederudviklingsprogram, ingeniørambassadører og flere specialmineårige. Vi er især stolte af, at både vores afroamerikanske og kandidatstuderende er steget med over 25 procent i løbet af de sidste fem år - begge strider mod den nationale tendens.

Vores eksterne forskningsmidler er steget med over 400 procent i det sidste årti og udgør nu over 12 millioner dollars. Mange af disse projekter involverer økonomisk udvikling i vores store tilstand. Eksempler inkluderer civilingeniør, der designer sikrere motorveje ved hjælp af fordybende computerteknologi; kemiteknik, der udvikler anden generation af biobrændstoffer fra alger; elektro- og computerteknik, der forbedrer ydeevnen for fiberoptiske systemer; industriel teknologi optimeringsmetoder til plastproduktion; maskinteknik, der designer gasforgasningssystemer til produktion af elektrisk energi fra træaffald; og petroleumsteknologi, der udvikler omkostningseffektive metoder til forbedret olieproduktion fra gamle felter.

Vores studerende viser fortsat, at Ragin 'Cajun Engineering kan konkurrere med alle. Fra solhuse til Baja-vogne til robotter til satellitter til boreoperationer - vores Ragin 'Cajun Engineering-studerende har udmærket sig i så mange nationale konkurrencer og begivenheder, at verden ved, at vi er en af de bedste. Denne succes har fanget opmærksomhed fra nationale medier som Discovery Channel og AP, som har præsenteret projekter som vores CajunBot, Beausoleil Solar Home og Cajun Crawler.

Flere og flere af de allerbedste studerende fra regionen og derover designer deres fremtid med Ragin 'Cajun Engineering. Faktisk er den største klage, som vi hører fra besøgende brancher, at vi ikke producerer nok kandidater! Vores kandidater er efterspurgte og påvirker deres respektive brancher positivt.

Placeringer

Lafayette

Address
Rex Street,131
70503 Lafayette, Louisiana, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig