University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Maryland s A. James Clark School of Engineering er en førende program, rangeret blandt de øverste 25 i verden. Beliggende kun et par miles fra Washington, DC, Clark School er i centrum for en konstellation af højteknologiske virksomheder og føderale laboratorier, der tilbyder studerende og fakultetet adgang til unikke faglige muligheder.

Vores brede spektrum af akademiske programmer, herunder verdens eneste akkrediterede bachelor brandsikring engineering program suppleres af et pulserende iværksætterånd økosystem, tidlige hands-on uddannelsesmæssige erfaringer, og deltagelse i nationale og internationale konkurrencer.

Clark Skole er førende forskningsinstitutioner fremskridt i rumfart, bioteknologi, robotteknologi, nanoteknologi, modstandsdygtighed over for katastrofer, energi og bæredygtighed og cybersikkerhed. Fra den universelle produktkode til satellit-radio, SMS-beskeder til den implanterbare insulinpumpen, vores studerende, fakultet og alumni er ingeniør livsændrende nyskabelser for millioner.

Placeringer

College Park

University of Maryland, A. James Clark School of Engineering

Address
University of Maryland
Office of Advanced Engineering Education
2105 JM Patterson Bldg
University of Maryland
College Park, MD 20742

College Park, Maryland, USA
Telefonnummer
+1 (301) 405-0362

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig