University of Miami College of Arts and Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Miami er beliggende i forstads Coral Gables, kun få minutter fra downtown Miami og Miami Beach. Miami er en af de mest forskelligartede, dynamiske og globale byer i Amerika. University of Miami (UM) studerende og lærde bor, arbejder, forsker og spiller i Miami, en endeløs ressource for praktik og frivillige muligheder, sproglig og kulturel nedsænkning, intellektuel udforskning og livlig underholdning.

Som det førende rangerede private universitet i Florida er UM det intellektuelle knudepunkt i regionen og indgangen til halvkuglen. The College of Arts

113553_Photo1.jpg

Vores vision

Vores vision er at blive anerkendt som et globalt fremtrædende college, et center for liberal uddannelse og en leder i banebrydende forskning. Vi tilstræber at være kendt for vores innovative undervisning, styrken af vores discipliner og tværfaglig undersøgelse af aktuelle og fremtidige problemer for menneskeheden.

Vores mission

Kollegiet er et samfund, der opfordrer til en dybere forståelse for den menneskelige erfaring og fremmer et personligt engagement i livslang læring, intellektuel vækst og de varige værdier i den liberale kunst. Vores fakultet, personale og studerende arbejder sammen i laboratoriet, arkiverne, studiet og området for at opdage ny viden.

College søger at skabe et intellektuelt miljø, der fremmer individuel vækst og støtter videnskabelig aktivitet og kreative bestræbelser, der forstærker menneskelig viden og forståelse. Studerende, der forfølger en uddannelse på kollegiet udvikler analytiske og kritiske færdigheder, kreative evner og en følelse af social og samfundsansvar, der er nødvendige i en stadig mere globaliseret verden.

College fungerer som en gateway for studerende at opleve den teknologiske og globale verden. Fakultetets medlemmer tilstræber at give alle eleverne en grundig grundforbindelse på deres valgte område sammen med en forståelse for behovet for at nærme sig problemer både inden for rammerne af en enkelt disciplin og i en bredere sammenhæng.

113554_Photo4.jpg

Placeringer

Miami

University of Miami College of Arts and Sciences

Telefonnummer
(305)284-8783