University of Miami School of Nursing & Health Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 70 år har University of Miami School of Nursing and Health Studies etableret et program i verdensklasse til studier af sundhedsuddannelse. Vores fakultet og personale inkluderer nogle af landets førende undervisere, klinikere og forskere. Brancheførende eksperter, en udfordrende læseplan og mere end 170 kliniske partnere kombinerer for at levere et af de fineste sundhedsuddannelsesprogrammer i verden.

Takket være en investering i "ekspertise" inden for sundhedsuddannelse er kandidater fra University of Miami School of Nursing and Health Studies i dag pionerer i frontlinjen på nogle af verdens førende sundhedsfaciliteter og forskningsinstitutter. Som den næste generation af klinikere og forskere vil vores kandidater spille en vigtig rolle i transformationen og fremtiden for global sundhedspleje.

På skolen for sygepleje og sundhedsstudier er ”ekspertise” mere end bare retorik; det er den standard, vi lever efter i vores undervisning, forskningspraksis og mentorordninger. I 70 år har School of Nursing and Health Studies sat standarden for ekspertise som førende inden for sundhedsuddannelse. Vores fortsatte dedikation til uddannelse og stipendier i verdensklasse førte til oprettelsen af det fem-etagers, 41.000 kvadratmeter store simuleringshospital til fremme af forskning og uddannelse (SHARE ™). SHARE ™ er et af landets første uddannelsesbaserede destinationscentre til nedsænkning af simulationer. Vores avancerede faciliteter styrker vores position blandt sundhedsuddannelsesprogrammer over hele verden.

Fremragende undervisere og forskere, der er anerkendt for deres årtiers erfaring, lederskab og ekspertise, vil være dine kolleger. Vores fakultet inkluderer nogle af de mest talentfulde undervisere, klinikere og forskningseksperter, der findes på ethvert sundhedsvæsen i verden. Du får mulighed for at deltage i lokale og internationale store fakultetsforskningsindsatser, hvilket ofte fører til offentliggørelse i internationale sundheds / medicinske tidsskrifter og præsentationer på førende sundhedskonferencer rundt om i verden.

Miamis dynamiske kulturelle blanding og vores skoles forpligtelse til ekspertise inden for uddannelse og kulturfølsom pleje giver en uovertruffen læseplan og forbereder vores kandidater til at arbejde i en række sundhedsmæssige omgivelser med forskellige befolkninger. Vores læseplan integrerer evidensbaseret praksis, banebrydende simuleret læring og den virkelige oplevelse. Uovertruffen streng akademisk og klinisk forberedelse tjener som en katalysator for nogle af de højeste statsbestyrelses beståelsesrater i nationen. I 2017 var vores NCLEX-beståelsesrate 97,22%.

Skolens læseplan inkluderer programmer, der fører til en BS i sundhedsvidenskab, BSN, MSN, DNP og en forskningsbaseret Ph.D. Vores sygeplejeprogrammer er akkrediteret af Kommissionen for collegial sygeplejeuddannelse, American College of Nurse-Jordemødre og Rådet for akkreditering af sygeplejeprogrammer til anæstesi. Skolen tilbyder et accelereret BSN-program til enkeltpersoner, der har bachelorgrader inden for andre områder, og et online BSN-program til personer, der allerede er RN'er. Vores kandidatuddannelse (MSN) tilbyder avanceret specialuddannelse inden for følgende områder: Family Practitioner og Acute Care / Praktiserende læge.

Da skolen for sygepleje og sundhedsstudier går ind i sit 70. år, kommer en ny udfordring fra Dean Munro: Drøm ikke bare, gør. Vær roman - gør de ting, som ingen har set eller kendt før. Vær optimistisk - find stien til det bedst mulige resultat for dig selv og for dit samfund. Og vær verdensændrende - transformer alt omkring dig og gør verden og alt det bedre. Her på skolen for sygepleje og sundhedsstudier kan du blive en kraft til positiv forandring, og sammen kan vi gøre dine drømme til virkelighed NU.

Placeringer

Coral Gables

Address
Brunson Drive,5030
33146 Coral Gables, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: