University of Miami

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det er en fornøjelse at byde dig velkommen til The Graduate School. "Et sted for forskning, en verden af muligheder" kunne ikke bedre definere miljøet her på University of Miami . Med over 200 doktorgradsuddannelser og kandidatuddannelser på tre større campusser (Coral Gables, Miller School of Medicine og Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Sciences), finder du bestemt det forskningsprogram, der beriger din karriere. I betragtning af over 4.200 kandidatstuderende, der repræsenterer over 125 forskellige lande i vores 11 skoler og colleges, giver vores kandidatskole muligheder, der er karakteriseret ved et verdensomspændende perspektiv.

Graduate School, der blev grundlagt i 1941 på University of Miami , er blandt de mest omfattende i landet. Mangfoldigheden af akademiske programmer matches kun af forskellene i studerendes organ både kulturelt og geografisk. Graduate School er den centrale talsmand for universitetsuddannede programmer på campus, samtidig med at de leverer strategisk lederskab for vækst og kvalitet. Desuden er Graduate School en ressource for kandidatstuderende, der giver vejledning til programudbud, optagelsesretningslinjer, redigering af afhandlinger og elektronisk indsendelse og karriereforberedelse.

Ud over akademiske programmer kan studerende forvente at få en rig oplevelse i byen Miami. Miami er en livlig og spændende by - et internationalt knudepunkt. Dette globale miljø forstærker det videnskabelige engagement i alle vores programmer. Vores programmer er nedsænket i et internationalt samfund af erhvervsledere og regeringsledere, der regelmæssigt interagerer med vores studerende og kandidater.

Vi håber, at du deltager i vores samfund af lærde, der er dedikeret til innovation og ekspertise. Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi kan give dig information om vores programmer.

Placeringer

Coral Gables

Address
South Dixie Highway,1320
33146 Coral Gables, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig