University of Minnesota - Carlson School Of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Inspirerende og sætte enkeltpersoner og organisationer i stand til at skabe en lysere fremtid.

På Carlson School of Management deler vi en forpligtelse til fantasi, engagement og ambition. Baseret i Twin Cities of Minneapolis og St. Paul, der ligger i University of Minnesota, er Carlson School en førende inden for erhvervsuddannelse og forskning. Vores tilgang forbinder studerende til unikke oplevelsesmæssige læringsmuligheder, dynamiske internationale uddannelsesprogrammer og til et levende netværk af virksomheder i hele staten og ud over det.

Carlson School tildeler grader til et fuldt studiumsprogram (BSB), en Master of Business Administration (MBA), en Master of Accountancy (MAcc), en Master of Science in Business Analytics (MSBA), en Master of Business Taxation (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), en Master of Human Resources and Industrial Relations (MA-HRIR), en Master of Supply Chain Management (MS-SCM), og et doktorgradsprogram, samt tilvejebringe en række ledelsesniveauer videreuddannelsesmuligheder.

Vi skaber en transformativ læringsoplevelse for enhver studerende.

Vi vil udvikle indflydelsesrig viden, der påvirker organisationers fremtid.

Vi vil udvikle iværksætterledere med den fantasi, integritet og globale tankegang, der kræves for at tackle de store udfordringer, som erhvervslivet og samfundet står overfor.

Placeringer

Minneapolis

Address
19th Avenue South,321
55455 Minneapolis, Minnesota, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig