University of Nebraska-Lincoln

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 151 år, en leder inden for videregående uddannelse

University of Nebraska – Lincoln, chartret i 1869, er en uddannelsesinstitution med international statur. Nebraska, medlem af Big Ten-konferencen og Big Ten Academic Alliance, er klassificeret i kategorien Carnegie “R1: Doctoral Universities - Highest Research Activity”. Nebraska er også et landstipendiumuniversitet og medlem af Association of Public and Land-stipendium Universities (APLU). Universitetet er akkrediteret af Higher Learning Commission for North Central Association of Colleges and Schools. University of Nebraska blev grundlagt den 15. februar 1869.

Et stærkt fundament

Altid et sted med høj ambition, dette var en af de første institutioner vest for Mississippi-floden, der tildelte doktorgrader - den første blev tildelt i 1896. Universitetet i Nebraska oprettede verdens første ph.d.-psykologilaboratorium. Her blev økologidisciplinen født, og campusserne afspejler denne tradition, idet de anerkendes som botaniske haver og arboreta. En tidlig institutionel interesse for litteratur og kunst dannede grundlaget for nutidens litterære magasin Prairie Schooner, University of Nebraska Press og Sheldon Museum of Art, der huser en af verdens mest markante samlinger af amerikansk kunst fra det 20. århundrede.

I dag er Nebraska en af landets førende undervisningsinstitutioner og en forskningsleder med en lang række tilskudsfinansierede projekter, der sigter mod at udvide viden inden for videnskaber og humaniora.

Placeringer

Lincoln

Address
R Street,1400
68588 Lincoln, Nebraska, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig