University of Nevada, Las Vegas Howard R. Hughes College of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Howard R. Hughes College of Engineering tilbyder bachelor-, kandidat- og doktorgrad til mere end 2.000 studerende i ni afdelinger.

Med mere end 70 fuldtidsfakulteter har kollegiet skabt en afrundet læseplan ved at kombinere praktisk og empirisk viden med matematiske og videnskabelige grundlæggende principper, som giver et solidt fundament for en vellykket karriere inden for teknik og datalogi.

Områderne for ingeniørvidenskab og datalogi, der er omfattet af kollegiets mission, er: Civil- og miljøteknik, Datalogi, Elektroteknik og maskinteknik. Bachelor- og kandidatuddannelsesprogram i disse områder giver medarbejdere til den lokale og regionale industri. Nogle af disse studerende får mulighed for at blive innovatører og iværksættere på grund af deres uddannelse og uddannelse på kollegiet. Derudover tjener uddannelserne i Entertainment Engineering and Construction Management unikke lokale behov i hotelbranchen.

Forskning og udvikling

Vores kandidatuddannelser trives på grund af finansieret forskning. De træner ikke kun vores kandidater til at være innovatorer, men resulterer også i innovationer, som kan være en indtægtskilde for universitetet og lokal økonomisk diversificering.

Service

Den uddannelse og viden, der gives til vores studerende, forbereder dem til service til lokale industrier og samfund. Studerende, fakultet og personale er involveret i en række serviceaktiviteter for samfundet og erhvervet.

Placeringer

Las Vegas

Address
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig