University of New Mexico School of Medicine

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I begyndelsen af 1960'erne foretog en banebrydende gruppe medicinske undervisere, der blev rekrutteret fra hele USA, et dristigt eksperiment. De mødtes for at skabe en medicinsk skole i en tilstand, der er plaget af endemisk fattigdom og skræmmende geografiske barrierer.

I dag er nye mexicanere med rette stolte af deres medicinske skole, som skylder så meget for disse uddannelsespionerers fremsyn, vision og mod. Igen og igen lærer vi om deres frygtløse spørgsmålstegn ved status quo og deres tvang til at spørge: "Hvorfor?" De er ikoner for os, men på deres tid nød de tydeligt at være ikonoklaster.

Skolen, de oprettede, fejres for sine innovationer inden for medicinsk uddannelse og har fået ry for at gøre mangfoldighed i lægernes arbejdsstyrke en prioritet. Dens programmer inden for landdistrikter og familiemedicin er nationalt anerkendte, og dets banebrydende BA / MD-program har givet en ny Pathway for studerende fra hele New Mexico til at forfølge en medicinsk karriere.

Opfyldelse af løftet om mulighed

I 1964 havde vores grundlæggere et overblik over den værdi, en medicinsk skole kunne give vores stat. De forstod, at New Mexicos rige og livlige kulturer var uvurderlige aktiver for alle. Deres kompakt med staten var at give nye mexicanere større mulighed for at have en medicinsk uddannelse og på samme tid at hjælpe med at lindre den alvorlige mangel på lægehjælp i store dele af staten.

Vi har været meget succesrige med at opfylde disse løfter. Mere end 40 procent af New Mexicos praktiserende læger er kandidater fra vores skole og dets opholdsprogrammer. Vi lægger fortsat særlig vægt på optagelse af statsborgere. Staten New Mexico støtter os med offentlig finansiering, som den har gjort fra begyndelsen. Som i starten er udfordringerne for vores mission løbende.

Leverer et forskelligt team til en forskelligartet stat

Ud over at være undervisere og vores forskningsprogrammer, der opnår national anerkendelse, er School of Medicine vokset til at blive en stor del af sundhedsinfrastrukturen for staten New Mexico med programmer i 141 samfund. Gennem UNM Health System leverer vores udbydere omfattende sundhedstjenester til det centrale New Mexico og tjener hele staten som henvisningscenter for niveau 1 traume og for mange specialiserede medicinske og kirurgiske tjenester til voksne og børn.

Placeringer

Albuquerque

Address
Camino de Salud,2425
87106 Albuquerque, Ny mexico, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig