University of North Dakota College of Engineering and Mines

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om UND

University of North Dakota har altid været foran sin tid.

UND blev grundlagt i 1883, seks år før staten selv blev oprettet, og gav North Dakota sit navn, da de tidligere Dakota-territorier blev adskilt i to forskellige stater. I dag er UND et travlt 521 acre campus, statens største. Vi er kommet frem som en innovatør inden for teknik, medicin, luftfart og ubemandede flysystemer.

 • Sted: Grand Forks, North Dakota
 • Tilmelding: 13.581
 • Medarbejdere: 2.369
 • Akkreditering: Higher Learning Commission
 • Carnegie-klassificering: RU H (Forskningsuniversiteter - Høj aktivitet)

Nøglefakta om UND

 • 225+ studieretninger, herunder bachelor-, kandidat- og doktorgrad
 • 38% stigning i 4-årig kandidatgrad i de sidste 3 år
 • 24 Gennemsnitlig klassestørrelse
 • 17 NCAA Division I atletikhold
 • 13% Lavere undervisning og gebyrer end lignende institutioner i regionen 11-staten
 • 240+ studenterklubber og organisationer
 • 4 # Mest militærvenlige skole i nationen

Data leveret af University Analytics & Planning.

Best Value University

Hvert akkrediteret college eller universitet tilbyder uddannelse, men ikke alle skoler forbereder de studerende til at gøre en reel indflydelse på den måde, UND gør. UND betragtes i stigende grad som en af landets bedste akademiske institutioner og forskningsinstitutioner. Faktisk rangerer National Science Foundation UND # 151 i nationen.

Vi rangerer konsekvent blandt de bedste for uddannelsesmæssig kvalitet, overkommelighed og karriereudbytte. Søg i vores database med 225+ akademiske programmer for at finde ud af, hvad der interesserer dig.

Udforsk Campus

Få gange i historien har UND oplevet så omfattende fysiske ændringer. Vores Chester Fritz-bibliotek gennemgår store renoveringer, ligesom det historiske hjemsted for UNDs første præsident, der bliver et indbydende nyt engagementcenter for kandidatstuderende. Der arbejdes også på en splinterny Memorial Union.

Motoren til muligheden

Som det eneste universitet i staten med kandidatuddannelser, jura og medicinske skoler, fortsætter UND med at uddanne regionens læger, advokater, ingeniører, forskere og forretningsfolk.

 • 3.126 Sekundære job oprettet som led i UND's forretningsaktivitet
 • $ 300 mio. Årlig statsomfattende økonomisk indvirkning af UND-forskning

"Langt og væk er den bedste pris, som livet har at tilbyde, chancen for at arbejde hårdt på arbejde værd at gøre."

Amerikanske præsident Theodore Roosevelt

Om UND College of Engineering & Mines

Vi uddanner ledere i verdensklasse inden for datalogi, teknik og geologi.

Viden til at føre. Færdigheder til at påvirke.

Vores kandidater gør en forskel, er konkurrencedygtige på et globalt marked og bidrager til vores stat, nation og verden. UND CEM-kandidater kan forvente en række muligheder i karriere med høj efterspørgsel.

Vores programmer

College of Engineering & Mines har syv afdelinger med flere certifikater majors, mindreårige, kombinerede grader og kandidatuddannelser. Mange af vores programmer er tilgængelige online og anerkendt af US News & World Report som de bedste online ingeniørprogrammer.

Vi er meget stolte af vores studerende, alumner og vores nationalt akkrediterede programmer. Vi er stolte af de førsteklasses faciliteter og teknologi, som de studerende kan bruge.

Rigtig forskning. Rigtige resultater.

Vi er hjemsted for en række centre og institutter, hvor ingeniørforskere bygger bro mellem discipliner og deler indsigt i den fjerneste kant af opdagelsen. Vores avancerede studerendeuddannelse og vores dybe forbindelser med centrale branchepartnere styrker vores status som intellektuelle ledere yderligere.

Vores vision

Vores vision er funderet i seks byggesten.

 1. Kandidater: Vi producerer kandidater, der vil fremme samfundet, være konkurrencedygtige på et dynamisk globalt marked og bidrage til den økonomiske udvikling i North Dakota, nationen og verden.
 2. Uddannelse: Vi vil give de studerende en personlig uddannelse, der fremmer innovation og lægger vægt på tekniske, ledelsesmæssige og iværksætterfærdigheder.
 3. Forskning: Vi vil blive anerkendt internationalt for ekspertise inden for forskning, der fremmer opdagelse, der tjener samfundsmæssige behov og stimulerer teknologioverførsel.
 4. Arbejdsmiljø: Vi fremmer et inspirerende, støttende, højtydende og teambaseret arbejdsmiljø.
 5. Fællesskab: Vi vil engagere samfundet for at fremme teknik og innovation, inspirere unge sind, hjælpe den regionale økonomi til at trives og vise samfundsansvar.
 6. Alumni: Vi vil fremme resultaterne af vores alumner, engagere dem i skoleinitiativer og tjene som en ressource til fremme af deres succes.

VR oil drilling demonstration

Akkreditering

Alle bachelor-ingeniørprogrammer såvel som datalogi er akkrediteret af Engineering Accreditation Commission (EAC) fra ABET og understøttet af dedikerede fakulteter, små klassestørrelser og veludstyrede laboratorier.

Online-programmer

Vores online leveringstilstand giver studerende en mulighed for at gennemføre størstedelen af deres bacheloruddannelser i vores akkrediterede bacheloruddannelser online.

I de fleste programmer kræves det, at de studerende gennemfører deres laboratoriekrav gennem accelererede sommerkurser ved UND. Da vores online-studerende oplever de samme forelæsninger og kursuskrav som vores studerende på campus, betragter vi denne uddannelsesmæssige erfaring som i det væsentlige ækvivalent, og online-kandidater modtager de samme akkrediterede grader som studerende på campus.

Placeringer

Grand Forks

Address
College of Engineering & Mines,
Upson II Room 165,
243 Centennial Dr Stop 8155

ND 58202-8155 Grand Forks, North Dakota, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig