Læs den officielle beskrivelse

Velkommen

Velkommen til UNT College of Engineering, en ung og levende college på et top-niveau (R1) universitet. Kollegiet går gennem en transformationsfase, der tilføjer ni tenured / tenure-track og to non-tenure-track fakultet medlemmer i 2019, med planer om at fortsætte udvidelsen i løbet af de næste 4-5 år.

Som ledende inden for forskning og uddannelse har kollegiet etableret klynger af ekspertise inden for forskning, herunder additivfremstilling, cybersikkerhed og bioengineering. Kollegiet arbejder også med regeringen om forskellige statslige og nationale initiativer, herunder forskning i det nationale forsvar, responsanalyse og opbevaring af nukleart affald. Vores partnerskab med Air Force og Army Research Labs alene er støttet af et årligt forskningstilskud på $ 5 millioner.

Vi har over 4.000 studerende på UNT Engineering, med omkring 250 indskrevet i vores ph.d.-uddannelser. I alt tilbyder College of Engineering 4 doktorale, 7 kandidatuddannelser og 10 bacheloruddannelser inden for biomedicinsk, datalogi, computerteknik, informationsteknologi, elteknik, materialevidenskab og ingeniørvidenskab, mekanisk og energiteknik, byggekonstruktionsteknologi og mekanisk ingeniørteknologi, som forbereder vores elever til at konkurrere på dagens globale marked. Derudover har kollegiet etableret flere 3 2 uddannelsesprogrammer med universiteter i Indien og Kina.

Som en samarbejdspartner med lokalsamfundet samarbejder kollegiet med mere end 20 virksomheder i Dallas Metroplex gennem forskning og senior design capstone projekter. Derudover bringer vores UNT STEM @ thePark-initiativ K-12 studerende fra hele DFW sammen med UNT Engineering studerende og fakultet for at lære mere om videnskab, teknologi, teknik og matematik.

UNT College of Engineering arbejder for at få en positiv indvirkning på vores studerendes liv såvel som i Dallas Metroplex, staten Texas, USA og globalt. Jeg inviterer dig til at deltage i vores rejse med positive virkninger.

Akkreditering

ABET Engineering Akkreditering

  • Computer Engineering
  • Elektroteknik
  • Materialevidenskab og teknik
  • Mekanisk og Energiteknik

ABET Computer Science Accreditation

  • Computer videnskab
  • Informationsteknologi

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Konstruktionsteknologi
  • Elektroteknologi
  • Mekaniksteknologi

Mission

Missionen fra UNT College of Engineering er at udnytte muligheden for innovation og excellence i undervisning, forskning og service. Dette vil blive opnået ved en strategisk alliance blandt alle kollegiums valgkredse i regionen, delstaten Texas og nationen. De involverede valgkredse omfatter for det meste vores bachelor- og kandidatstuderende samt akademiske enheder og industri, især i Nord Texas, for at fremme økonomisk udvikling og fremme et akademisk forskelligt miljø.

Vision

Visionen fra Engineering College er at have de højeste kvalitet undervisning og tværfaglige forskningsprogrammer i Nord Texas og ud over: i strategisk udvalgte områder inden for ingeniørvidenskab, ingeniørteknologi og datalogi, der servicerer samfundet, industrien og erhvervet; i et intellektuelt stimulerende og forskelligt miljø og til støtte for industri og økonomisk udvikling.

Strategisk plan

Den strategiske plan præsenterer strategier, aktioner og beregninger til udvikling af bachelor- og kandidatuddannelser og forbedrer forskning, omdømme og fremskridt i UNT College of Engineering (CENG) fra sin nuværende tilstand i 2014 til den ønskede tilstand i 2019 i overensstemmelse med dens universitetsmission og 2014 strategiske plan for akademiske anliggender.

Discovery Park

Den nordlige Texas region største forskerpark med næsten 300 hektar plads dedikeret til videnskab, teknologi og teknik, UNT's Discovery Park ligger 5 miles nord for UNT hoved campus i Denton, Texas. Det omfatter en 590.000 kvadratmeter bygning, der er besat af College of Engineering, College of Information og Center for Information og Computer Security og støtter interaktive og tværfaglige STEM (Science, Technology, Engineering og Mathematics) forskning, uddannelse og uddannelse, at gavner studerende, fakultetet og samfundet og udvider den økonomiske udvikling ved at udvikle partnerskaber mellem industri og universitet.

UNT's Discovery Park har flere avancerede forskningslaboratorier såsom Materials Research Facility (MRF), et anlæg med kraftfulde mikroskoper til 3-D karakterisering og forarbejdning, og Greenhouse Complex, et klimaanlæg, der er udstyret med med en udvidelig infrastruktur for at imødekomme forskellige vækstbetingelser, herunder højt til loftet for at dyrke sukkerrør og andre høje planter.

Discovery Park ligger nær Interstate 35 og er omgivet af en stor parkeringsplads. Det er også tilgængeligt ved campus bus.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of North Texas College of Engineering

Hvor vil du have din kandidatgrad at tage dig? Vil du udvikle et trailblazing, intelligent trådløst sensor netværk, der kan opdage biologiske eller kemiske agenser? En ny ... [+]

Hvor vil du have din kandidatgrad at tage dig? Vil du udvikle et trailblazing, intelligent trådløst sensor netværk, der kan opdage biologiske eller kemiske agenser? En ny måde at styre akustiske signaler i tale, ultralyd, høreapparater eller musik på? Eller noget helt nyt?

For at opnå en kandidatgrad i elektroteknologi, vælger du et af følgende.

Specialeopsætning

24 kredit timer krævede elektroteknik kurser6 kredit timer af en kandidat speciale kursus

Ikke-afhandlingsmulighed

33 kredit timer krævede elektroteknik kurser3 kredit timer af en rettet studieforløbGraduate Opportunities

Institut for Elektroteknik ved University of North Texas tilbyder kurser, der fører til en Master of Science grad i elektroteknik. Med denne grad vil du være godt positioneret for en vellykket karriere i morgendagens tech-drevne verden.... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of North Texas College of Engineering

Institut for Computer Science og Engineering ved University of North Texas tilbyder kurser, der fører til en Master of Science grad i Computer Engineering. ... [+]

Institut for Computer Science og Engineering ved University of North Texas tilbyder kurser, der fører til en Master of Science grad i Computer Engineering.

Du har to muligheder for at opnå en kandidatgrad.

Afhandlingen kræver 30 kredit timer kursusarbejde, herunder 6 studiepoints afhandling.Den ikke-afhandlingen mulighed kræver 36 kredit timer af kursusarbejde. Det kan omfatte 3 kredit timer af et projekt eller 6 kredit timer af problemet i stedet for en afhandling.

Du kan vælge et specialiseringsområde i samråd med en stor professor og kandidatkoordinatoren.

Graduate Opportunities

Du vil kunne arbejde tæt sammen med kendte fakultetets medlemmer for at løse komplekse problemer, som virksomheder og forbrugere står overfor. Afdelingen har et samarbejde med lokale og nationale virksomheder, og dets industrielle rådgivende bestyrelse består af repræsentanter fra højteknologiske virksomheder.... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of North Texas College of Engineering

Institut for Computer Science og Engineering ved University of North Texas tilbyder kurser, der fører til en Master of Science grad i Computer Science. ... [+]

Institut for Computer Science og Engineering ved University of North Texas tilbyder kurser, der fører til en Master of Science grad i Computer Science.

Du har to muligheder for at opnå en kandidatgrad.

Afhandlingen kræver 30 kredit timer kursusarbejde, herunder 6 studiepoints afhandling.Den ikke-afhandlingen mulighed kræver 36 kredit timer af kursusarbejde. Det kan omfatte 3 kredit timer for et projekt eller 6 kredit timer af et problem i stedet for en afhandling.

Du kan vælge et specialiseringsområde i samråd med en stor professor og kandidatkoordinatoren.

Graduate Opportunities

Du vil kunne arbejde tæt sammen med kendte fakultetets medlemmer for at løse komplekse problemer, som virksomheder og forbrugere står overfor. Afdelingen har et samarbejde med lokale og nationale virksomheder, og dets industrielle rådgivende bestyrelse består af repræsentanter fra højteknologiske virksomheder.... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of North Texas College of Engineering

Institut for Ingeniørteknologi ved University of North Texas giver dig mulighed for at få praktisk erfaring inden for ingeniørteknologi og tekniske studier og forbereder ... [+]

Institut for Ingeniørteknologi ved University of North Texas giver dig mulighed for at få praktisk erfaring inden for ingeniørteknologi og tekniske studier og forbereder dig til at designe, bygge, teste, drive og vedligeholde en række systemer og processer. Vores afdeling er den eneste af sin art i Dallas-Fort Worth-området og tilbyder kursusarbejde, der fører til en kandidatgrad i ingeniørteknologi.

Dit program er planlagt under ledelse af en stor professor eller rådgiver i løbet af dit første semester af kandidatstudiet. Når graden planen er godkendt af kandidat dekan, vil du blive optaget til kandidatur.

Specialeopsætning... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of North Texas College of Engineering

Hvor vil du gøre dit mærke i fremtidige innovationer? Vil du hjælpe med at give renere og mere bæredygtig energi, forbedre menneskers sundhed eller udtænke bedre teknolog ... [+]

Hvor vil du gøre dit mærke i fremtidige innovationer? Vil du hjælpe med at give renere og mere bæredygtig energi, forbedre menneskers sundhed eller udtænke bedre teknologier til jord- og lufttransport eller endog rumforskning?

Du planlægger dit uddannelsesprogram med bistand og godkendelse fra din store professor og rådgivende udvalg. Graduation kræver at opnå et B-gennemsnit på alle kurser.

Specialeopsætning

24 kredit timer på kandidatniveau kurser. Mindst 18 kredit timer skal vælges fra kurser udbudt af Institut for Mekanik og Energiteknik. Resterende kurser kan vælges fra andre afdelinger med din fakultetets rådgiveres godkendelse.6 kredit timer af kandidatafhandling. En mundtlig præsentation af afhandlingen er påkrævet. En beslutning om godkendelse af afhandlingen er lavet af dit rådgivende udvalg.... [-]
USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of North Texas College of Engineering

Biomedicinske materialer, metaller, polymerer, glas, elektronik: Alle testes og forbedres hver dag af materialeringeniører og forskere, der løser vitale problemer og frem ... [+]

Biomedicinske materialer, metaller, polymerer, glas, elektronik: Alle testes og forbedres hver dag af materialeringeniører og forskere, der løser vitale problemer og fremmer teknologi. Hvor vil du gøre dit bidrag?

Institut for Materialer Videnskab og Teknologi ved University of North Texas tilbyder kurser, der fører til en Master of Science grad i Materials Science og Engineering. Studerende vælger fra en af nedenstående muligheder.

Specialeopsætning

12 kredit timer af kerne kurser12 studiepoints valgfag2 kredit timer af et seminar kursus i materialer videnskab og teknik6 studiepoeng af afhandling

Ikke-afhandlingsmulighed... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, USA