University of North Texas College of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen

Velkommen til UNT College of Engineering, en ung og levende college på et top-niveau (R1) universitet. Kollegiet går gennem en transformationsfase, der tilføjer ni tenured / tenure-track og to non-tenure-track fakultet medlemmer i 2019, med planer om at fortsætte udvidelsen i løbet af de næste 4-5 år.

Som ledende inden for forskning og uddannelse har kollegiet etableret klynger af ekspertise inden for forskning, herunder additivfremstilling, cybersikkerhed og bioengineering. Kollegiet arbejder også med regeringen om forskellige statslige og nationale initiativer, herunder forskning i det nationale forsvar, responsanalyse og opbevaring af nukleart affald. Vores partnerskab med Air Force og Army Research Labs alene er støttet af et årligt forskningstilskud på $ 5 millioner.

Vi har over 4.000 studerende på UNT Engineering, med omkring 250 indskrevet i vores ph.d.-uddannelser. I alt tilbyder College of Engineering 4 doktorale, 7 kandidatuddannelser og 10 bacheloruddannelser inden for biomedicinsk, datalogi, computerteknik, informationsteknologi, elteknik, materialevidenskab og ingeniørvidenskab, mekanisk og energiteknik, byggekonstruktionsteknologi og mekanisk ingeniørteknologi, som forbereder vores elever til at konkurrere på dagens globale marked. Derudover har kollegiet etableret flere 3 2 uddannelsesprogrammer med universiteter i Indien og Kina.

Som en samarbejdspartner med lokalsamfundet samarbejder kollegiet med mere end 20 virksomheder i Dallas Metroplex gennem forskning og senior design capstone projekter. Derudover bringer vores UNT STEM @ thePark-initiativ K-12 studerende fra hele DFW sammen med UNT Engineering studerende og fakultet for at lære mere om videnskab, teknologi, teknik og matematik.

UNT College of Engineering arbejder for at få en positiv indvirkning på vores studerendes liv såvel som i Dallas Metroplex, staten Texas, USA og globalt. Jeg inviterer dig til at deltage i vores rejse med positive virkninger.

Akkreditering

ABET Engineering Akkreditering

  • Computer Engineering
  • Elektroteknik
  • Materialevidenskab og teknik
  • Mekanisk og Energiteknik

ABET Computer Science Accreditation

  • Computer videnskab
  • Informationsteknologi

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Konstruktionsteknologi
  • Elektroteknologi
  • Mekaniksteknologi

Mission

Missionen fra UNT College of Engineering er at udnytte muligheden for innovation og excellence i undervisning, forskning og service. Dette vil blive opnået ved en strategisk alliance blandt alle kollegiums valgkredse i regionen, delstaten Texas og nationen. De involverede valgkredse omfatter for det meste vores bachelor- og kandidatstuderende samt akademiske enheder og industri, især i Nord Texas, for at fremme økonomisk udvikling og fremme et akademisk forskelligt miljø.

Vision

Visionen fra Engineering College er at have de højeste kvalitet undervisning og tværfaglige forskningsprogrammer i Nord Texas og ud over: i strategisk udvalgte områder inden for ingeniørvidenskab, ingeniørteknologi og datalogi, der servicerer samfundet, industrien og erhvervet; i et intellektuelt stimulerende og forskelligt miljø og til støtte for industri og økonomisk udvikling.

Strategisk plan

Den strategiske plan præsenterer strategier, aktioner og beregninger til udvikling af bachelor- og kandidatuddannelser og forbedrer forskning, omdømme og fremskridt i UNT College of Engineering (CENG) fra sin nuværende tilstand i 2014 til den ønskede tilstand i 2019 i overensstemmelse med dens universitetsmission og 2014 strategiske plan for akademiske anliggender.

Discovery Park

Den nordlige Texas region største forskerpark med næsten 300 hektar plads dedikeret til videnskab, teknologi og teknik, UNT's Discovery Park ligger 5 miles nord for UNT hoved campus i Denton, Texas. Det omfatter en 590.000 kvadratmeter bygning, der er besat af College of Engineering, College of Information og Center for Information og Computer Security og støtter interaktive og tværfaglige STEM (Science, Technology, Engineering og Mathematics) forskning, uddannelse og uddannelse, at gavner studerende, fakultetet og samfundet og udvider den økonomiske udvikling ved at udvikle partnerskaber mellem industri og universitet.

UNT's Discovery Park har flere avancerede forskningslaboratorier såsom Materials Research Facility (MRF), et anlæg med kraftfulde mikroskoper til 3-D karakterisering og forarbejdning, og Greenhouse Complex, et klimaanlæg, der er udstyret med med en udvidelig infrastruktur for at imødekomme forskellige vækstbetingelser, herunder højt til loftet for at dyrke sukkerrør og andre høje planter.

Discovery Park ligger nær Interstate 35 og er omgivet af en stor parkeringsplads. Det er også tilgængeligt ved campus bus.

Placeringer

Denton

Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig