University of Northwestern St. Paul

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Institut for Kristne Ministerier

Department of Christian Ministries forbereder studerende til kandidatstudier og til at tjene i USA og i udlandet som præster, missionærer, lærere og nonprofit-ledere.

Om instituttet

Vores vision er at inspirere nye ledere til at leve ud af deres kald, uanset hvor Gud sender dem. Vi vil hjælpe dig med at opdage dit unikke kald og udvikle kernefærdigheder i undervisning i spirituel transformation, udvikling af Kristuslignende relationer, hvilket fører til visionær indflydelse og engagerer sig i forskellige kulturer og samfund. Vi gør dette gennem fem hovedgrader, der inkluderer koncentrationer inden for tilbedelse og kreativ kunst, børn og familieministerium, nonprofit-lederskab, social retfærdighed, engelsk sprogundervisning, global uddannelse, lejr- og konferencecentreadministration osv.

Christian Ministries Praktikpladser

Studerende får praktisk viden og værdifuld erfaring til genoptagelse gennem praktikoplevelser. Praktikophold er påkrævet for alle hovedfag inden for Christian Ministries Department. Christian Ministries Department tilbyder fire typer felterfaring og praktikpladser. Vi mener, at det er vigtigt, at vores studerende udfører ministerium under opsyn af en mentor, så de kan anvende klasselæringslæring i et sikkert og understøttende miljø. Studerende gennemfører også praktikopgaver for at hjælpe dem med at reflektere over, hvad de lærer på området, og modtage støtte fra deres nordvestlige professor.

Ministerier Praktikpladser

Praktikpladser på ministeriet bringer livets klasselæring til live og er afgørende for at forberede de studerende til at imødekomme behov i den virkelige verden.

Ministeriet studerende beder med andre voksne

Den Christian Ministries Department kræver praktikpladser i ministeriet til følgende hovedfag:

  • Ministerium
  • Nonprofit Administration med Ministry Track
  • Pastorale studier
  • Unge og nye voksne voksne

På det tidspunkt studerende fra en af disse hovedfag kandidater fra Northwestern, vil de have mindst 200 timers erfaring på et ministerium sted. Gennem praktikpladser får Christian Ministries 'studerende værdifuld praksis tid, når de deltager i et ministerium efter eget valg. Uanset om det er i en kirke eller parachurch-ministerium, får studerende muligheder for at undervise, lede, planlægge og observere, hvad det at være i tjeneste handler om. Hver studerende har en on-site mentor, der er forpligtet til at vejlede, bede, tilskynde, udfordre og gøre, hvad der ellers er nødvendigt for, at den studerende kan blomstre og vokse i hans eller hendes færdigheder, viden og erfaring.

Programmet er designet til studerende at deltage i praktikpladser i hele efteråret og forårssemesteret i deres junior- eller seniorår. Studerende kan stadig tage klasser på campus, mens de arbejder i deres praktikplads - hver sektion kræver 100 timers inddragelse af ministeriet i løbet af semesteret. Dette gør dem i stand til at tage det, de lærer i klasseværelset, og straks anvende det i en ministerieindstilling. De fleste af vores praktikpladser er lokale - en stor fordel for samfundet og vores studerende. Studerende kan også tage praktikophold i løbet af sommeren, hvis de opfylder kursuskrav. Sommerpraktikpladser kan være lokale, ude af staten eller uden for USA, og kurser afsluttes via internettet.119032_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Praktikpladser i interkulturelle studier

Denne væsentlige oplevelse giver ICS-majors en grundlæggende kontekst for kommunikation og ministrering på tværs af kulturer.

Gruppefoto af interkulturelle studier Praktikstuderende

ICS-praktikpladser kan afsluttes på forskellige måder afhængigt af den studerendes mål. Christian Ministries Department samarbejder med andre organisationer om at give følgende typer ICS praktikoplevelser:

Fakultetsledede ture

Dette er oversøiske missionsture ledet af en nordvestlig professor, hvor studerende besøger og udforsker en række forskellige ministerier, kulturer, lande og religiøse grupper. For at give en betydelig tværkulturel oplevelse og service-læring, varer disse ture normalt mindst tre uger.

Uafhængige praktikpladser

Studerende kan også vælge at lave et uafhængigt praktiksted inden for et område, de vælger, så længe det passer til kursuskriterierne. Christian Ministries Department udvikler forhold til en række internationale og indenlandske missioner og almennyttige organisationer, gennem hvilke disse praktikpladser kan gennemføres. Dette praktikophold skal arrangeres på forhånd med professorerne i interkulturelle studier, og det skal godkendes af institutformanden.

Studere i udlandet

Northwestern er medlem af CCCU, der leverer en bred vifte af studieprogrammer uden for campus til rådighed for kvalificerede juniorer og seniorer. Lær mere om en praktikplads hos Students International i Costa Rica. Dette praktikophold skal arrangeres på forhånd med professorerne i interkulturelle studier, og det skal godkendes af institutformanden.

Ministerium og interkulturelle undersøgelser Koncentrationer

Studerende i de interkulturelle studier, ministeriet og ungdom og nye voksne voksenstudier har muligheden for at forfølge en række forskellige koncentrationer inden for deres uddannelsesplan. De har også muligheden for at arbejde sammen med deres rådgiver for at opbygge deres egen koncentration ved hjælp af transferkurser eller klasser, der opfylder deres interesseområde og tilsigtede ministerium.

Placeringer

Saint Paul

Address
3003 Snelling Ave North
Saint Paul, Minnesota, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig