University of Saint Mary

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tradition

University of Saint Mary grundlagt i 1923 af Sisters of Charity of Leavenworth og har en lang tradition for akademisk ekspertise. Saint Mary er et stramt samfund, hvor en-til-en-opmærksomhed værdsættes, og vækst måles med mere end en procent i en karakterbog.

USM fokuserer på at opfylde både vores studerendes og samfundets behov - etablere akademiske programmer, hvor formål, global indflydelse og langsigtet succes styrer deres eksistens. Studerende er inspireret til at følge deres drømme og finde deres potentiale - vælge mellem over 30 store, mindreårige og koncentrationer; otte kandidatuddannelser, inklusive USMs nyeste: Master of Science i atletisk træning; sammen med en læge i fysioterapi.

Mission

University of Saint Mary uddanner studerende med forskellig baggrund til at realisere deres gudgivne potentiale og forbereder dem på værdicentrerede liv og karrierer, der bidrager til velfærden i vores globale samfund.

Foundation in the Liberal Arts

Forpligtet til en liberal kunstuddannelse, er grundlæggende læseplaner designet til at skabe bredde af viden hos kandidater. USM er en af 700 medlemsskoler i Rådet for uafhængige colleges, der støtter et nationalt fortalervirksomhedsprogram, der fremmer forståelsen af den liberale kunst og effektiviteten af uafhængig videregående uddannelse kaldet "Power of Liberal Arts."

Placeringer

Leavenworth

Address
South 4th Street,4100
66048 Leavenworth, Kansas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig