University of San Diego - Shiley-Marcos School of Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of San Diego Shiley-Marcos School of Engineering gør mere end at udvikle ingeniører og computerforskere i verdensklasse i et nationalt anerkendt program. Vi hjælper disse lyse sind med at udvikle sig til Changemakers med det globale perspektiv, sociale bevidsthed og ledelsesevner for at gøre en forskel i verden. Vi henvender os til de studerende, der som børn havde til formål at bygge noget mere komplekst end billedet på Lego-kassen. Her kan de, der udfordrer konvention, blive succesrige fagfolk, der sætter et positivt præg på deres verden.

University of San Diego's ingeniøruddannelse blev grundlagt i 1987 og blev for nylig etableret som en skole i 2013 af Darlene Marcos Shiley, hvis ekstraordinære vision og inspiration resonerer i vores gange, vores samfund og vores hjerter. Gennem årene har ingeniørarbejde for USD vokset sig til et travlt program rangeret som nr. 13 i nationen blandt ikke-doktorgradsstipendierende ingeniørprogrammer af US News & World Report. I dag tilbyder vi bacheloruddannelser inden for datalogi, elektroteknik, industri- og systemteknik, integreret teknik og maskinteknik og kandidatuddannelser i anvendt kunstig intelligens, anvendt datalogi og cybersikkerhedsteknik. Skolen har et hjem, der er lige så fantastisk og innovativt: Belanich Engineering Center, muliggjort af en generøs donor, der tror på skolens mission og indflydelse.

Der er mange kræfter bag vores vækst: vores akademiske omdømme, akkreditering, dobbelte BS / BA-grader, små klassestørrelser og personlig opmærksomhed tilføjer alt sammen til kandidater fra kraftværk. Som en ekstra træk hjælper University of San Diego ranking som en af landets smukkeste campusser bestemt. Studerende og fakultet rydder hovedet og opfrisker deres sanser, der slentrer på campus 'missionsstilede bygninger, blød i vores udsigt over bakketoppen over Mission Bay og trækker vejret havluften farvet med duften af eukalyptustræer og bougainvilleablomster. Det er et sted, der holder både studerende og fakulteter sunde, afslappede og meget godt fodrede.

Klar til at udforske USD's Shiley-Marcos School of Engineering?

Placeringer

San Diego

Address
Alcala Park,5998
92110 San Diego, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig