University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

USC Sol Price School of Public Policy rangerer konsekvent blandt landets top 10 forskerskoler ifølge US News og World Report og engagerer sig i at løse nogle af de mest kritiske problemer, som vores verden står overfor i dag. Gennem en tværfaglig og tværsektoriel tilgang til offentlig problemløsning arbejder Price School-fakultetet, studerende og alumner med at forbedre livskvaliteten for mennesker og deres lokalsamfund, både i USA og i udlandet.

På en mission

USC Price-studerende er på en mission for at udføre dristige visioner. Som dybt engagerede globale borgere stiller de svære spørgsmål, udfordrer langvarige svar og griber hver hindring som en ny mulighed. Mest af alt er de førende inden for deres felt, der udnytter prisgrader for at gøre en forskel.

Prisfakultet er kendt for deres ekspertise, dybde i bidrag til deres felt, engagement med politiske ledere på lokalt, statligt, nationalt og internationalt niveau og den handlingsmæssige viden, der følger af deres arbejde. Vi er stolte over at have et fakultet med ekspansiv og forskellig akademisk baggrund - inklusive økonomi, internationale relationer, organisatorisk adfærd, filosofi, statsvidenskab, psykologi, sociologi, social etik og mere - der forbedrer deres stipendium inden for Price School's centrale akademiske områder.

Placeringer

Los Angeles

Address
Childs Way,650
90089 Los Angeles, Californien, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig