University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Motto: Tilslut - Transform - Succes

Videnskaberne giver mulighed for efterforskning og opdagelse i udøvelsen af ny viden, forståelsessystemer i den fysiske og naturlige verden og til at forbedre den menneskelige tilstand. Med de udfordringer, verden står overfor, har der aldrig været et bedre tidspunkt at forfølge en uddannelse inden for videnskaber, sundhedsvæsen eller sportstudier. Forskere, teknikere og plejere er meget efterspurgte. College for Natur- og Sundhedsvidenskaber tilbyder strenge læseplaner af høj kvalitet designet til at forberede de studerende på de udfordringer og muligheder, der ligger foran os.

College afdelinger

  • Biologi
  • Kemi, biokemi og fysik
  • Sundhedsvidenskab og menneskelig præstation
  • Ammende
  • Lægeassistentmedicin
  • Sport Management

Vores fakultet er fremragende lærere, både i klasseværelset og arbejder med studerende på individuelt grundlag. UT har investeret meget i udviklingen af vores universitets undervisnings- og forskningsfaciliteter og laboratorier. Fakultetet, ikke kandidatstuderende, underviser i alle laboratoriebaserede kurser i alle vores afdelinger.

Vores college fremmer løbende forhold til organisationer i det større Tampa Bay-område og andre steder for at give studerende mulighed for at forfølge en praktikplads, frivilligt eller interagere med fagfolk, der arbejder inden for deres valgte felt. Hver afdeling tilbyder også studier i udlandet kurser, som studerende kan tage til kredit for deres grad.

Mission statement

College of Natural and Health Sciences (CNHS) tilbyder et strengt pensum af høj kvalitet til at forberede en forskelligartet befolkning af studerende til de hurtige fremskridt inden for videnskab, sundhedsvæsen og sportstudier. Fakultetet og personalet leverer en transformativ uddannelse indlejret i en kultur med respekt og positivitet, der forbereder de studerende til de udfordringer og muligheder, de vil møde. Gennem partnerskaber, samarbejder og forbindelser deltager vores fakultet, personale og studerende i forskning, klinisk praksis og stipendium, interaktiv og oplevelsesmæssig undersøgelse og praktiklæringsmuligheder, der dyrker succes.

Placeringer

Tampa

The University of Tampa

Address
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Tampa, Florida, USA
Telefonnummer
+1 813-253-3333

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig