Læs den officielle beskrivelse

Vi er Mavericks

En uddannelsesleder i hjertet af den blomstrende nord Texas-region, Universitetet i Texas i Arlington nærer tanker inden for et miljø, der vurderer ekspertise, opfindsomhed og mangfoldighed. UTA er dedikeret til at producere de livslange elever og kritiske tænkere vores region og national efterspørgsel.


Et Universitets Distinktion

UTA er en voksende Carnegie Research-1 "højeste forskningsaktivitet" kraftværk forpligtet til livsforbedrende opdagelse, nyskabende instruktion og omsorgsfuldt fællesskab engagement.

Excellence og præstation vrimler på University of Texas i Arlington. Vores højtrangerede akademiske programmer tiltrækker de bedste og klareste forskere fra hele verden, og vores fakultet og studerende får konsekvent national og international anerkendelse af deres resultater. Bredden og dybden af ​​disse anerkendelser fremhæver UTAs status som et fremtrædende sted for intellektuelle forfølgelser og en chauffør af positiv forandring.


University Rankings

 • UTA blev tildelt R-1: Doktorgrads Universiteter-Højeste Forskningsaktivitetsbetegnelse ved Carnegie-klassifikationen af ​​Højskoleinstitutter, den endelige liste for de øverste doktorale forskningsuniversiteter i USA. Dette sætter universitetet i en elite gruppe på 115 institutioner, herunder Harvard, MIT, og Johns Hopkins.
 • Amerikanske nyheder
 • Amerikanske nyheder
 • Ifølge Militære Times står UTA nr. 12 på 2018 "Best for Vets: Colleges" -listen, den højeste af et firårigt Texas-universitet.
 • UTA rangerer nr. 9 som et "Militært venligt" universitet i 2018 af Victory Media, som evaluerer videregående uddannelsesinstitutioner for at udvise ledende praksis ved rekruttering og støtte til post-militære studerende.
 • Universitetet hoppede 16 steder nationalt og tre steder globalt i 2018-19 Center for World University Rankings. UTA er rangeret som nummer 150 nationalt og 558 i verden.
 • Princeton Review kaldet UTA som en af ​​"Best of the West" i sine 2019 bedste kollegier: Region efter Region placeringer.
 • Diverse: Uddannelser i videregående uddannelser rækker UTA blandt de øverste universiteter i landet for at give grader til minoritetsstuderende. I 2017 var UTA nr. 1 i Texas for bachelor- og kandidatgrader tildelt afroamerikanske studerende, nr. 1 i Nord Texas og nr. 12 i landet for kandidatgrader tildelt latinamerikanske studerende, nr. 1 i Nord Texas og nr. 18 i landet for bachelor-grader tildelt latinamerikanske studerende, nr. 1 i Nord Texas og nr. 2 i Texas for kandidatgrader tildelt alle minoritetsstuderende, og nr. 21 i landet for bachelor- og kandidatgrad alle minoritetsstuderende.
 • College Factual rangerede UTA i top 15 procent af amerikanske kollegier og universiteter for veteran venlighed. Rangordningen er baseret på uddannelsesmæssige resultater for veteraner, aktive militære studerende og deres familier.
 • Militær Avanceret Uddannelse
 • Winds of Change magazine hedder UTA til sin 2017-18 liste over top 200 skoler for indianske studerende, der forfølger STEM grader, det tredje år i træk, er det blevet anerkendt.
 • UTA er nr. 9 på Great Value Colleges '2017-18 ranking af de "50 bedste colleges for voksenuddannelse."
 • Forbes rangerede UTA nr. 191 på sin 2018 Bedste Value Colleges liste.
 • UTA blev udnævnt til en af ​​de "Bedste Skoler for Latinos" af Latino Leaders magazine.
 • En rapport fra Brookings Institutionen rangerer University of Texas i Arlington blandt nationens øverste offentlige universiteter med at tilbyde en høj kvalitet college uddannelse til studerende fra alle indkomstniveauer.
 • Foreningen for Kvinder i Matematik hædret UTAs AWM-studerende kapitel i 2017 med sin indledende nationale pris for fundraising og bæredygtighed.
 • I 2018 blev UTA udpeget som en af ​​de bedste online gymnasier for ikke-traditionelle studerende ved OnlineColleges.com. Det kom ind på nr. 8 på listen.
 • UTA blev rangeret blandt landets øverste "Cool Schools" i 2017 af Sierra, det nationale magasin for Sierra Club. Sierra vurderer årligt skoler på en bred vifte af bæredygtighedsmålinger, herunder transport, bortskaffelse af energi, energi, mad og campus innovation.
 • American Society of Civil Engineers 'Struktur Engineering Institute hædret UTA's ASCE Graduate Student Chapter som sin kandidatstuderende kapitel af året i 2017.
 • Hispanic Network Magazine rangerede UTA blandt landets bedste af de bedste skoler i 2017.
 • UTA blev udpeget som en 2010-2020 Carnegie Community Engaged Campus af Carnegie Foundation for fremme af undervisning for service til samfundet og det offentlige skolesystem.
 • Princeton Review omfattede UTA på sin liste over "The Best 381 Colleges: 2017 Edition."
 • ValueColleges.com rangerede UTA blandt de top 50 bedste værdi graduate skoler i 2017. Evaluatorerne sagde UTA's placering giver eleverne adgang til en af ​​landets førende økonomiske centre.
 • Center for World University Rankings placerede UTA på nr. 166 i USA på sin 2017 liste. Dette er en stigning fra nr. 175 i 2016, nr. 185 i 2015 og nr. 196 i 2014.
 • UTA kom 36. i "Miljørøjlen" i Wall Street Journal / Times Higher Education College Ranking 2017. Søjlen betragter sammensætningen af ​​elevkroppen på hver campus og hjælper de studerende med at forstå, om de vil finde sig i en forskelligartet, støttende, og inkluderende miljø, mens de er på college.
 • UTA blev rangeret nr. 1 i Texas og nr. 49 i nationen på Washington Monthly's 2017-liste over Amerikas bedste 4-årige kollegier for voksne lærere. Bladet valgte kollegier baseret på data fra Institut for Uddannelsens Integrerede Postekundære Uddannelsesdatasystemundersøgelse og deres College Scorecard-database.
 • ValueColleges.com rangerede UTA nr. 42 på sin liste over de bedste værdi online graduate schools i 2017.
 • Times Higher Education placerede UTA nr. 126 på sin liste over de bedste universiteter i USA i 2018.
 • UTA rangerer nr. 141 i amerikanske nyheder
 • Amerikanske nyheder
 • UTA er en af ​​kun 63 institutioner landsdækkende navngivet til Phi Theta Kappas 2017 Transfer Honor Roll, som anerkender excellence i community college transfer Pathways .
 • UTA blev rangeret nr. 8 i ValueColleges.com's bedste online-colleges i Texas.

En state-of-the-art campus i hjertet af North Texas

Med et voksende antal indbyggere i campus er UTA blevet et første valg universitet for studerende, der søger en levende collegeoplevelse. Vores elever deltager i en robust skifer af samkurser, der forbereder dem til at blive den næste generation af ledere.

Faciliteter

Flere ressourcer. Mindre konkurrence.

Vi har nogle af de mest utrolige læringsmiljøer i University of Texas System. Og de studerende, der kommer her, indser snart, at de faktisk har adgang til det hele. Fra kunstnerne, der viser deres arbejde i Galleriet på UTA til de fremtidige sygeplejersker, der reagerer på nødsituationer i vores Smart Hospital, får vores studerende chancen for at arbejde i rum, der slør linjen mellem den verden, de lærer i, og den, de hjælper med at forme .


Vores alumni laver historie

Omkring 65 procent af universitetets 210.000 alumni bor i Nord Texas og bidrager til vores årlige økonomiske indvirkning på 12,8 milliarder dollar i regionen.


Vores lederskab

Vi forbinder eleverne med deres karriere. Vi giver vores fakultet mulighed for at forfølge deres interesser. Og vi leverer verden med friske ideer og beslutsomt talent. Hvad der gør alle disse ting muligt, er vores stærke centrale organisation, der arbejder med effektivitet, klarhed og integritet.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Texas Arlington

Master of Construction Management grad er et tværfagligt program fokuseret på forvaltning af byggeprojekter. Det omfatter valgfrie kurser inden for arkitektur, forretning ... [+]

Master of Construction Management grad er et tværfagligt program fokuseret på forvaltning af byggeprojekter. Det omfatter valgfrie kurser inden for arkitektur, forretning og ledelse. Denne kandidatgrad er primært designet til ansøgere med en bachelorgrad i civilingeniør, men studerende med forskellige bachelor discipliner kan komme ind i programmet ved at tage tildelt leveling kurser.

Byggeledelse

Fremskridt inden for konstruktionsteknologi, finansiering og metoder understreger behovet for en sund og systematisk styring af byggeprojekter. Organisationsstrukturer, forretningsmodeller og evnen til at implementere ny teknologi i praksis kræver avanceret studie inden for byggeledelse. Master of Construction Management grad giver tværfaglige undersøgelser inden for kommerciel, bolig, tung / motorvej og industrielle applikationer til at løse en bred vifte af udfordringer, der står over for byggestyringsområdet.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk

MSc

University of Texas Arlington

Kursusudbuddet giver den studerende en mulighed for at udvide og intensivere sin viden inden for en række områder inden for elteknik. Den studerende kan ved hjælp af en f ... [+]

Kursusudbuddet giver den studerende en mulighed for at udvide og intensivere sin viden inden for en række områder inden for elteknik. Den studerende kan ved hjælp af en fakultetrådgiver planlægge et program inden for et eller flere fagområder inden for elteknik eller udbud af tilknyttede afdelinger inden for videnskab og teknik.

Graduate studie og forskning tilbydes inden for områderne:

Digitale og Mikroprocessor / Controller SystemsSolid State-enheder, kredsløb og systemerSystemer og styringerElektromagnetiske felter og applikationerDigital Signal og BilledbehandlingTelekommunikation og informationssystemerPower SystemsOptiske enheder og systemerNanoteknologi og MEMS - Materialer og enhederVedvarende energisystemer og køretøjsteknologi... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Texas Arlington

Industrial Engineering Programmet er designet til at give den studerende grundlæggende viden inden for flere områder inden for industriel teknik. En studerende kan forføl ... [+]

Kandidatuddannelsen i industriel ingeniørvirksomhed er designet til at give den studerende grundlæggende viden inden for de forskellige områder inden for industriteknik og med mulighed for at understrege i et bestemt område. En studerende, der driver en kandidatgrad, kan specialisere sig inden for industriel ingeniørvirksomhed, såsom generel industriteknik, operationsforskning og anvendt statistik, produktionssystemer, logistik, virksomhedssystemer, virksomhedsledelse og ergonomi.

Kandidatuddannelsen i industriel ingeniørvidenskab er et forskningsorienteret program, der består af en afhandling, opsætning-erstatningsoption og en ikke-afhandlingsmulighed.

Den MS grad i Industrial Engineering kræver 30 timers kursusaktiviteter ud over baccalaureate grad for den ikke-afhandling option. Programmet indeholder sådanne kurser som:... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Texas Arlington

Målet med kandidatuddannelsen i civilingeniør er at forberede eleverne på fortsat faglig og faglig udvikling i overensstemmelse med deres tekniske interesser. Studerende, ... [+]

Objektiv

Målet med kandidatuddannelsen i civilingeniør er at forberede eleverne på fortsat faglig og faglig udvikling i overensstemmelse med deres tekniske interesser. Studerende, med hjælp fra en fakultetsrådgiver i deres interesseområde, planlægger deres studieprogrammer på et af de tekniske områder inden for civilingeniør. Typiske program- og forskningsområder er:

Konstruktionsteknologi og Management;Miljømæssige (vand- og luftkvalitetskontrol og kontrol af fast og farlig materiale);Geotekniske (jordmekanik og fundament);Infrastruktur Systemteknik og Management;Strukturer og Anvendt Mekanik;Transport (trafikplanlægning, motorveje, lufthavne og transit);Vandressourcer (hydrologi og hydraulik)CurriculumKonstruktionsteknologi og ledelsesområde... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Texas Arlington

Master of Science i Business Analytics er designet til at forberede kandidater til at identificere og implementere muligheder for strategisk brug af business analytics me ... [+]

Master of Science i Business Analytics er designet til at forberede kandidater til at identificere og implementere muligheder for strategisk brug af business analytics med vægt på erhvervslivet. Studerende får kendskab til en bred vifte af discipliner og funktioner i virksomheden samt specialiseret kendskab til business analytics og dets tilhørende færdighedssæt. En intensiv læseplan, der dækker business intelligence, data mining, økonometri, marketing research, statistiske teknikker forbereder eleverne til karriere inden for business analytics.

MSBA-programmet er udviklet i samarbejde med et industripanel, der omfatter de bedste virksomheder i regionen. Med en Master of Science i Business Analytics, kandidater... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Texas Arlington

Formålet med kandidatuddannelserne i Computer Engineering (CpE) er at lette den studerendes fortsatte faglige og videnskabelige udvikling. Master of Science (MS) -program ... [+]

Formålet med kandidatuddannelserne i Computer Engineering (CpE) er at lette den studerendes fortsatte faglige og videnskabelige udvikling. Master of Science (MS) -programmet er designet til at udvide den studerendes viden og understrege et bestemt koncentrationsområde.

Typiske koncentrationsområder omfatter:

ComputersystemerIntelligente systemerSoftware EngineeringDatabaseKommunikationCurriculum

Påkrævede kurser

CSE 5311: Avancerede AlgoritmerCSE 5301: Dataanalyse og modelleringsteknikker, ellerCSE 5306: Operativsystemer II ellerCSE 5317: Design og konstruktion af kompilatorer

Breddekurser

Breddekurser er defineret som et hvilket som helst CSE-kursus, der ikke er i den studerendes hovedfelt. Hvert brede kursus bør være i et andet fagområde, hvis det er muligt. Struktureret Option studerende vælger tre bredde kurser.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Texas Arlington

Formålet med kandidatuddannelserne i Computer Science (CS) er at lette den studerendes fortsatte faglige og videnskabelige udvikling. Master of Science (MS) -programmet e ... [+]

Formålet med kandidatuddannelserne i Computer Sc (CS) er at lette den studerendes fortsatte faglige og videnskabelige udvikling. Master of Science (MS) -programmet er designet til at udvide den studerendes viden og understrege et bestemt koncentrationsområde.

Typiske koncentrationsområder omfatter:

ComputersystemerIntelligente systemerSoftware EngineeringDatabaseKommunikationCurriculum

Master of Science i Computer Science non-thesis muligheder giver professionel udvikling inden for datalogi. Den strukturerede løsning kræver 36 kredit timer.

Påkrævede kurser

CSE 5311: Avancerede AlgoritmerCSE 5301: Dataanalyse og modelleringsteknikker, ellerCSE 5306: Operativsystemer II ellerCSE 5317: Design og konstruktion af kompilatorer... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Texas Arlington

Engineering Management Programmet tilbydes som et tværfagligt program, der integrerer ingeniør- og forretningskoncepter. Læreplanen forbereder en erfaren faglig ingeniør ... [+]

Engineering Management Programmet tilbydes som et tværfagligt program, der integrerer ingeniør- og forretningskoncepter. Læreplanen forbereder en erfaren faglig ingeniør eller videnskabsmand til en ledende rolle i planlægning, udvikling og styring af virksomhedernes teknologiske ressourcer, herunder mennesker, teknologi og processer. Kandidater erhverver en forståelse for, hvordan man bruger den tekniske base for at opnå organisationens operationelle, strategiske og konkurrencedygtige mål. Dette program tilbydes i samarbejde med College of Business Administration.

Adgangskrav

Ansøgere til MS-programmerne skal have en passende baccalaureatgrad og skal opfylde de ubetingede adgangskriterier, der er beskrevet nedenfor. Ansøgere, der ikke opfylder alle kriterier, kan få en prøve eller foreløbig optagelse.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Texas Arlington

Målet med kandidatuddannelsen i informationssystemer er at give kvalificerede studerende både en generel viden om erhvervslivet og en specialiseret viden om informationss ... [+]

En karriere i informationssystemer kan være spændende og udfordrende. IS er et voksende felt med mange muligheder. Lønninger til IS-kandidater er højere end typiske business majors for både bachelor og mest kandidatgrad.

Master of Science i informationssystemer er designet til at give kandidater med både en generel viden om erhvervslivet og en specialiseret viden om informationssystemer. Studerende er udsat for teori, forskning og praktiske anvendelser af adskillige informationssystemområder, herunder ledelsesinformationssystemer, databasehåndteringssystemer, systemanalyse og design og datakommunikation; og kan tage valgfag i generelle systemer begreber, elektronisk handel, business analyse, problemformulering, datalogi, ledelsesvidenskab, forskning og andre relaterede felter. Programmet er designet til at forberede eleverne til informationssystemer karriere i erhvervslivet såvel som i offentlige og nonprofit organisationer.Den typiske læseplan for MSIS-programmet er:BSTAT 5325 Advanced StatisticsINSY 5337 Data Warehousing og Business IntelligenceINSY 5339 Data MiningINSY 5376 Big Data eller INSY 5377 Web Analytics eller INSY 5378 Data ScienceINSY 5373 ProjektledelseINSY 5375 Ledelse af Informationsteknologiervalgfag som godkendt af Graduate Advisor **MSIS-programmet giver mulighed for fleksibilitet i valg af valgfag og dit tempo gennem programmet. Alle kurser tilbydes om aftenen på hovedcampus i Arlington, Texas.** For de studerende med utilstrækkelige it-kurser INSY 5309, INSY 5335 og INSY 5341 kræves der valgfag.AdgangskravAdgang til MSIS-programmet (Information Systems (MSIS)) er baseret på fuldførelse af de generelle adgangskrav som specificeret under Graduate Admissions Requirements and Procedures i Graduate Catalogue.Instituttet har to alternative sæt betingelser, der gør det muligt for ansøgere at blive betinget uden tilladelse af instituttets kandidatudvalg. MSIS Graduate Advisor vurderer alle ansøgninger og afgør, om de kvalificerer sig... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Texas Arlington

Kandidatuddannelsen giver mulighed for faglig udvikling i følgende former: undervisningskurser til forbedring af den tekniske kompetence inden for maskinteknik; træne gen ... [+]

Kandidatuddannelsen giver mulighed for faglig udvikling i følgende former: undervisningskurser til forbedring af den tekniske kompetence inden for maskinteknik; træne gennem en række erfaringer inden for design, udvikling, forskning, eksperimentering og / eller analyse i fælles indsats med fakultet og jævnaldrende specialiserede uddannelser kræves for indrejse i karrierefelter knyttet til maskinteknik disciplin; guidet individuel undersøgelse under fakultet tilsyn og støttende kurser for programmer, der fører til karriere, der kræver tværfaglig kompetence.

En studerende med hjælp fra en fakultetsrådgiver planlægger et program, som vil være i overensstemmelse med hans eller hendes tekniske interesser og de tilgængelige faciliteter og kursustilbud. Programmer klassificeres typisk som:... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Turn it up

University of Texas Arlington