University of Texas Arlington

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi er Mavericks

En uddannelsesleder i hjertet af den blomstrende Nord-Texas-region, University of Texas i Arlington, nærer sind i et miljø, der værdsætter fremragende, innovation og mangfoldighed. UTA er dedikeret til at fremme livslange studerende og kritiske tænkere, som vores region og nation kræver.


Et universitet for ekspertise i verdensklasse

UTA er en voksende Carnegie Research-1 "højeste forskningsaktivitet" kraftværk forpligtet til livsforbedrende opdagelse, nyskabende instruktion og omsorgsfuldt fællesskab engagement.

US News og World Report's "Bedste Graduate Schools 'placeringer inkluderer mere end 20 kandidatprogrammer ved UTA. Vores højt rangerede akademiske programmer tiltrækker de bedste og lyseste lærde fra over 100 lande, og vores fakultet og studerende får konsekvent national og international anerkendelse for deres resultater. Som det sjette mest forskelligartede universitet i landet er UTA stolt af kulturel inklusion og mulighed.

Dybden af disse anerkendelser fremhæver UTA's status som et fremtrædende sted for intellektuelle forfølgelser og driver for positiv forandring.

Topmoderne faciliteter

Flere ressourcer. Mindre konkurrence.

Vi har nogle af de mest utrolige læringsmiljøer på University of Texas System. De studerende, der kommer hit, indser snart, at de har adgang til det hele. Fra kunstnere, der viser deres arbejde i Galleriet i UTA, til de fremtidige sygeplejersker, der reagerer på nødsituationer i vores Smart Hospital, eller opdager nye ventures inden for videnskab og medicin i den nye Science Engineering Innovation Research-bygning. Vores studerende får chancen for at arbejde i rum, der slører linjen mellem den verden, de lærer i, og den, de vil hjælpe med at forme.


Vores alumner er verdensledere

Vi forbinder studerende med deres karriere. Vi giver vores fakultet mulighed for at forfølge deres interesser. Og vi forsyner verden med friske ideer og målbevidst talent. Hvad der gør alle disse ting mulige er vores stærke centrale organisation, der arbejder med effektivitet, klarhed og integritet.

Blandt universitetets mere end 220.000 studerende er astronauter, sygeplejersker, lærere, iværksættere, kunstnere, borgmestere, videnskabsmænd og nogle af de største påvirkere i området Dallas-Fort Worth. Gennem deres forvaltning, entusiasme og generøs støtte hjælper de UTA med at opnå dens mission, der giver studerende og fakultet mulighed for at ændre verden med dristige løsninger og global indflydelse.

UTA-kandidater bidrager årligt med en økonomisk virkning på 20,7 milliarder dollars til staten Texas og 16,1 milliarder dollar til Nord-Texas. Vores alumner arbejder på alle 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500 virksomheder. Vi følger ikke verden, vi viderefører den til vores standarder.

Placeringer

Arlington

Address
South Nedderman Drive,500
76013 Arlington, Texas, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig